Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Telefony z klawiaturą (klasyczne), to dziś obciach? Wszyscy już mają smartfony?

Polecane posty

Gość gość

Telefony z klawiaturą (klasyczne), to dziś obciach? Wszyscy już mają smartfony?

Gość gość
żeby być obciachowym trzeba mieć odwagę dlatego mam tel z klawiaturą ;)

Gość gość
To się nazywa oldschool a nie obciach 8)

Gość gość
Mam trzy telefony, ostatni kupiony w tamtym roku, wybrałam taki jaki chciałam - znowu na klawisze :) śmigam sms nie patrząc na klawiaturę, a na dotykowcu tak by nie szło. A zeby było jeszcze lepiej to dostałam od faceta w prezencie dotykowca, leży w pudełku i nie nie rusza.

Gość gość
Odkąd tylko pamiętam, zawsze korzystałam z telefonów z klawiaturą. Tak było, jest i będzie. Mam nadzieję, że producenci nie zrezygnują całkowicie z ich produkcji, bo wiem, że nie jestem jedyną, która z nich korzysta. Kilka razy w życiu trzymałam w dłoni smartfona. Fajne sprzęty, nie powiem, ale bardzo trudno jest się przestawić z klikania na przesuwanie, tym bardziej, jeśli ktoś pisze dużo SMS-ów, czy tekstów w internecie. Nie obchodzi mnie, czy ktoś uważa to za obciach. Poza tym, dzisiejsze telefony z klawiaturą nie są złe. Mają również wiele ciekawych aplikacji, dobre aparaty, duże i czytelne wyświetlacze, czy nie odbiegają dizajnem od niejednego smartfona. Lubię te stare, dobre "klikacze". Nie zamieniłabym ich na jakiegokolwiek smartfona. Pamiętam jeszcze czasy, gdy te klawiaturowe telefony miały zielono-czarne wyświetlacze, a później - doczepiane aparaty VGA. Mam kilka sztuk takich komórek i wspominam ****ardzo dobrze, mimo, że już nie działają, z różnych przyczyn. Nie ma powodu do wstydu; fajne telefony.

Gość ElizkaZając
Ja tam za telefonami klasycznymi . U mnie w rodzinie wszyscy , mój mąż , rodzice , itd wszyscy wkoło mają smartfony a ja ? Mam klawiszowca ;) I dobrze mi z tym ;) przynajmniej nie marnuję czas na telefonie siedzac na fb , insta czy innych rzeczach . Bardzo fajne są telefony klasyczne z maxcoma https://www.maxcom.pl/pl/classic-telefony-klasyczne-z-tradycyjna-klawiatura/328-maxcom-classic-mm330-3g.html#/11-kolor-czarny i tak też zreszta mam ;)

Gość gość
też mam z klawiaturą