Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy napisać smsa pod ten nieznany nr, który do mnie dzwonił??

Polecane posty

Gość gość

W weekend dzwonił do mnie trzy razy jakiś prywatny numer (na pewno nie call center, sprawdziłam), akurat nie miałam ze soba tego telefonu, zobaczyłam to dopiero później. Najpierw olałam i pomyśłałm, że jak zechce to znowu zadzwoni. Ale od wczoraj męczy mnie ten numer, bo zaczęłam podejrzewac, kto to może byc. Nie chcę jednak oddzwaniac po tylu dniach, czy kiepsko będzie wyglądało jak napiszę smsa?

Gość gość
Troche dziwnie to bedzie wygladac jak po tylu dniach napiszesz. Poza tym widac, to nie bylo nic waznego skoro nie dzwonil wiecej razy, ani nie napisal SMSa.

Gość gość
Hei, a kogo podejrzewasz? Jak ktos znajomy, to napisz "co tam?" i tyle.

Gość gość
Do mnie jeden psychol bujajacy się po moim telefonie nie dopuszcza telefonów czy SMS, tak jak pisze z mego łapka, kiedyś powiedział, że nie może mnie zniszczyć, ale może maksymalnie utrudnić życie, stara sie; próbuje, ale nie dam się.

Gość gość
Podejrzewam znajoma z byłej pracy, niesteyt nie mam juz jej numeru, ale pamiętam że podobnie się zaczynał jak ten. Ale pewności nie mam. Własnie wiem, że dziwnie po tylu dniach się odzywać, dlatego was pytam :)

Gość gość
No to napisz, albo oddzwon i wtedy bedziesz wiedziala kto to. Przepros, ze wczesniej sie nie odezwalas i tyle.