Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak powiedziec dziewczynie zeby poszla do lekarza

Polecane posty

Gość gość

Moja dziewczyna ma bialy grudkowaty sluz. Kochamy sie w prezerwatywie i po seksie zawsze widac ta biala wydzieline na gumce. Z tego co czytam to moze oznaczac grzybice. No i teraz jak jej to delikatnie powiedziec zeby nie urazic ? W sumie to dziwie sie czemu sama nic z tym nie robi

Gość gość
Tez dziwie sie, ze jej to nie przeszkadza. Przy infekcjach przeważnie wystarczy wizyta w aptece.

Gość gość
pewnie jest brudasem, zostaw to, jak możesz jej wsadzać kotasa w taką c**e zasyfioną

Gość gość
Śluz jest różny u kobiet, ja mam gęsty, twz. "nerwowy" jak mi powiedziała ginekolog :D Gdyby miała grzybicę nie wytrzymałaby swędzenia i pieczenia. Nadrapane pazurem ciało dawałoby ostro do wiwatu przy każdym sikaniu, wątpię też czy chciałaby współżyć w takim stanie. Wykup jej wizytę, zapisz prywatnie w dogodnym terminie, do kobiety jeśli woli, a dziewczynie powiedz, że współżyjące kobiety powinny badać się profilaktycznie, te które nie współżyją regularnie też i w trosce o jej zdrowie zorganizowałeś jej wizytę u ginekologa :) Jeśli chadza do ginekologa i nie będzie to jej pierwsza wizyta w życiu to nie powinno być problemu. Do Ciebie chyba też zaufanie ma, skoro wylądowaliście już w łóżku. Zakładam, że z obcym by nie poszła dobrowolnie.

Gość gość
Często do groźnych zakażeń dochodzi podczas rutynowych badań czy zabiegów cipki dlatego zawsze powinna być osoba bliska która pilnuje i gdy coś dotyka w gabinecie i chce badać prosi o zmianę rękawiczek bo one chronią tylko lekarza. Również grzybicę powodują tampony a co do badań lepiej do kobiety bo i tak przebiega zabieg "Na cztery lata więzienia został skazany ginekolog, który zgwałcił swoją pacjentkę. Kobieta była wtedy pod wpływem środków znieczulających. Mężczyzna ma też 10-letni zakaz wykonywania zawodu, musi też zapłacić 40 tys. nawiązki dla swojej ofiary. Prokuratura domagała się kary ośmiu lat pozbawienia wolności, a pełnomocniczka ofiary – dożywotniego zakazu wykonywania zawodu lekarza."