Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gym break dieta

Polecane posty

Gość gość

Witam. Czy ktos stosował ktos dietę gymbreak? Chciałabym zapytać czy przepisy sa trudne do wykonania? Czy sa latwo dostepne składniki? Długi czas przygotowania potraw? Cena jest bardzo przystępna i zastanawiam sie nad kupnem ale chcialabym poznac opinie. Proszę o informacje. Pozdrawiam

Gość gość
To tak jak z chodakowska dieta bez personalizacji. Piszesz ze nie jesz nabiału a choda 3 razy dziendziennie nabiał. Znajoma znalazł a sobie jakiegoś trenera który oblicza zapotrzebowanie kaloryczne. Układał grupy produktów o danej kalorycznosci z których sobie wybiera co chce zjeść. Na rozłóż je czekał w 2 tygodnie. Więc w takie coś wierzę ale w diety od tych sławnych trenerów już nie.

Gość złośnica00
Z tego co wiem, to Kasia Kępa stosowała tą dietę i jak widać po niej jednak podziało. Ale ogólnie to chyba nie chodzi o dietę tylko o motywację. JA schudłam 16 kg bez jakiś większych diet, ale to było przed moim ślubem. Wspomagałam się IQacai, zrezygnowałam z tłustych rzeczy i razem z narzeczonym biegaliśmy.

Gość gość
Przecież ona jest współzałożycielką więc do niej podchodzili zupełnie inaczej niż do potencjalnej Kowalskiej. tak jest wzór, lekko modyfikują i finito.

Gość gość
Dieta opiera się głównie na kalkulatorze kalorii,który ma czasem bardzo dziwne wartości. Produktów jest milion-niestety są to produkty nie dla Jana Kowalskiego. Jak chcesz wprowadzić coś innego-bardziej przyziemnego to dupa...Trzeba samemu przeliczyć kaloryczność i wstawić coś o porównywalnej wartości figurującego w diecie. Aplikacja g****o chodzi...bez aplikacji za pomocą telefonu wpisywanie wartości to prawdziwa męka-mikroskopijne literki. Każda ,nawet lekka niemoc łączności internetowej-kończy się brakiem możliwości wprowadzenia posiłków-przy czym inne stronki hulają. Ogólnie dieta opiera się na tym samym ciągle. Jest monotonna mimo całej gamy produktów. Nazewnictwo posiłków jest mega dziwne i utrudnia proste wyszukiwanie. Na 10 punktów dietę oceniam na 4...Za to treningi gym-break na 10!