Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_ddr

Mam ochotę 'podregulować' nieco moją __bardzo_atrakcyjną__, dojrzałą klientkę...

Polecane posty

Gość gość_ddr

Byłem niedawno na domu klientki. Jestem prawdopodobnie nieco młodszy od niej. Ona z klasą, nieprzytomnie atrakcyjna, mój złoty typ. Ona ma poważną pracę, jej mąż jeszcze poważniejszą. Do wykonania były takie tam konieczne pomiary (srutu tutu, itd.). Nikt głupi nie jest --- czuje się i wie, gdy rozmawia się z kimś, że 'chemia' jest. Babka już z dorosłymi córami. Małżeństwo zdecydowanie jest 'papierowe', szczegóły pominę, ale na 99% niuńka jest przez męża odstawiona na bok i jakby nie mieszkają razem, choć niby mieszkają --- tak!, dobrze się domyślacie jak sytuacja wygląda. Niedługo jadę do niej sam. Wygadała mi się, że tym razem córek w domu nie będzie... znaczy będziemy tylko oboje, tête-à-tête. Moja robota (ta prawdziwa) to do dwu godzin. Zatem chcąc-nie-chcąc poznamy się trochę... A mam ochotę wyregulować nie tylko co muszę, ale i podregulowąć nieco śliczną Panią domu, korzystając z sytuacji... świnia ze mnie, co?

Gość gość
Ile ona ma lat? Będzie po 30stce? Pytam, bo to by potwierdzało, że kobiety po 30stce są zdedycowanie bardziej uwodzicielskie...

Gość gość_ddr
do 1. Zwykle im dojrzalsza kobieta, tym większa kusicielka, a przynajmniej kobieta bardziej otwarta [teraz wiem o czym zboczeńce jedne pomyśleliście ;) ] (pomijam patologiczny przypadek starych 'raszpli'). Tu nie ma co potwierdzać :) 2. Ona wobec mnie nie jest zalotna. 'Chemia' nie musi --- i zwykle nie jest --- aż tak bezpośrednia, a jest subtelna. Właśnie o to chodzi! 3. Czy jest po 30-tce?... Ma dwie dorosłe córki, to jak myślisz? :) 4. A teraz _najważniejsze_: to jestem świnia, czy może jednak nie? :p

Gość gość
Podreguluj jej troche dziurki dobrxe przesmaruj przeczysc

Gość gość
No fajna fantazja ;) A zrobisz jej fotę z ukrycia i nam pokażesz?

Gość gość
zrób sobie zboku parę godzin przerwy i napij się zimnej wody z lodem kretynie

Gość gość_ddr
do Widzisz, Młodzieńcze... wygląda na to, że jeszcze mało o świecie wiesz... tak się składa, że sytacja jest autentyczna. A co do 'focenia' żen w miłosnym affekcie z obcym mężczyzną, to nie trafiłem jeszcze na taką głupią co by się na takie brewerie zgodziła... W sumie nic dziwnego, bo mnie pociągają kobiety z makówką na patysiorze, co nie znaczy, że cnotliwe. Jakkolwiek to rozumieć. Ziarno się mi mle... tym razem w makówce mej... chrup, chrup...

Gość gość_ddr
do , cytuję: "zrób sobie zboku parę godzin przerwy i napij się zimnej wody z lodem kretynie" Miło mi, doceniam profesjonalizm oglądu. Bo widzę, że mam do czynienia z istnym specjalistą i psychologiem w stopniu co najmniej członka korespondenta Akademii Nauk ZSRR, co to jednym spojrzeniem potrafi dogłębnie spenetrować prawdę...