Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu faceci boją sie kobiet na wózku

Polecane posty

Gość gość
A wiec pisz sobie sam ze soba!

Gość gość
Wszędzie latasz zboku gawedziarzu fu

Gość gość
gość dziś no i co z tego jak lecisz na ręcznym i jesteś stulejem ona na początek to potrzebuje szczupłego co by ją nabił i bólu nie sprawił

Gość gość
Z.mila chęcią mniejszego i.nie tak grubego bede wieczorkiem późniejszym

Gość gość
Chyba to sciema kobietki co chcac konkretnie zawsze daja maile

Gość gość
Co znaczy niewiele więcej mam?

Gość gość
Jestem juz Panowie. Piszcie jakie macie fiuty. Wybiore tego ktory mi bedzie najbardziej odpowiadal do mojej ci/pki

Gość gość
Kochałem się kiedyś z dziewczyną na wózku po wypadku komunikacyjnym i uszkodzeniem rdzenia. Ona miała męża ale po całym tym wypadku przestała go interesować jako obiekt seksualny i co więcej zdradzał ją ze zdrowymi partnerami. Prawda jest taka - ona nie miała w ogóle czucia od pasa w dół - dotykanie i drażnienie narządów płciowych w zasadzie nie dawały jej fizycznej przyjemności. Mówiła, że czuje przyjemność z pocałunków w usta i pobudzaniu sutków piersi i to intensywnie robiłem. Ale najważniejszym dla niej było poczuć się w pełni kobietą, być nago, pieścić się i kochać z mężczyzną. Chłonęła mnie dotykiem i wzrokiem a w momencie wytrysku, który był na zewnątrz mówiła, że czuje spełnienie psychiczne.

Gość Marko polo 666
Ale tu ściemniaczy jeden na drugim jeden masturbant lepszy do drugiego. Dziewczyna ma problem a Wy myslicie tylko o sobie zeby wam cos napisała jaka ma co lubi itp. Chyba nie rozumiecie czego ona pragnie pozdrawiam Marko.

Gość gość
najprawdopodobniej chodzi jej o dotyk, masaż, psychiczną bliskość bo najprawdopodobniej doznań fizycznych w postaci orgazmu nie jest w stanie osiągnąć. Dla takich kobieta ważne jest czy mężczyzna ją autentycznie pożąda, czy ma błysk w oczach. Pozwala jej to czuć się atrakcyjną. Jak pisałem, ta z którą ja była szczególnie lubiła przyglądać się wytryskowi. Ponieważ miała sztywność mięśni tam na dole trudno było wejść i w zasadzie udawało mi się wprowadzić jej do pochwy tylko samą żołądź i miało to bardziej charakter symboliczny niż rzeczywisty. Natomiast zaspokajała mnie dłońmi i ustami, także połykała i odczuwała z tego powodu radość, że sprawia przyjemność mężczyźnie.

Gość gość
16.49 Taaa bo bez polykania zycie kobiety jest niespelnione. Zboki ktorych zadna sprawna nie chciala.

Gość gość
nie wiem - ona akurat chciała a ponieważ wytrysk do pochwy nie wchodził w grę (nie stosowała środków antykoncepcyjnych) to sama powiedziała, że chce tak bo chce aby seks był "pełny" i żeby go poczuła a czucia na dole nie miała tylko u góry. Zwykle tak jest, że jak się nie da zupełnie normalnie to szuka się czegoś, co to zastępuje. W jej przypadku nie napierałem ale ona chciała .

Gość gość
Kiedyś robiłem spis ludności. Byłem u ludzi gdzie pani była na wózku. Była kobietą cholernie zadbaną. Miała ok 40 lat. Ubrana była w dość kusą sukienkę. Siedząc naprzeciwko w fotelu widzialem że miała pończochy i koronkową bieliznę. Była umalowana makijaż włosy normalnie super. Pomyślałem jak to robi że mając niemały problem była uśmiechnięta i taka promienista. Facet normalnie przy mnie kleił się do niej i widać że patrzył na nią z pożądaniem. Ja zresztą też. Pijąc kawę pozwoliłem sobie na uwagę, czego zasadniczo nie robię, że pięknie wygląda a ona na to że dla niego, czyli meża warto, i pocałowała go w rękę za którą ją trzymał. Myślalem że się popłaczę ze wzruszenia. Przy wyjściu był tylko facet i podziękował mi i mocno uścisną dłoń. Nie wiem co zrobiłem ale wyszedłem normalnie jakiś zadowolony. Gdy wchodziłem to poczułem smutek i współczucie wychodząc radość. Osoba niepełnosprawna też może być szczęśliwa i uszczéśliwiać innych. To też mnie natchnęło że trzeba się cieszyć z tego co się ma a jak kochać to całym sobą, bez kalkulacji korzyści itd. Jeźeli jesteś przwdziwa autorko szukaj swojego szczęścia i nie msrtw się. Ktoś się znajdzie i pokocha. Pokaże ci szczyty uniesień. Życzęci tego.

Gość gość
Mam czucie czuje jak ja masuje i wsadzam paliszka

Gość gość
Chcialabym aby mnie nauczył wszystkiego

Gość gość
Skąd jesteś kobieto na wózku?:)

Gość gość
Kraków

Gość gość
Daleko:( pozdrowienia znad morza:)🖐️

Gość gość
Szkoda a co chcialbys ze mna zrobić

Gość gość
mógłbym Ci pokazać że seks jest moożliwy i przyjemny:)

Gość gość
A jak bys ze mna to robil

Gość gość
Jak? Tego nie da się opowiedzieć:)

Gość gość
Szkoda