Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny, NIGDY nie bierzcie TAKICH facetow;

Polecane posty

Gość gość

Takich bezjajecznych mamej. Znam wielu takich i niestety ale to sa bajeranci bujajacy w oblokach z beznadziejnym podejsciem do zycia i ludzi, mozna przy nich strasznie zgorzkniec. Lubia plotkowac gorzej od kobiet, myla wyobraznie z rzeczywistoscia, biora co jest a na boku zdradzaja bo maja podejscie, ze nie mozna wybrzydzac tylko ze milosci jak wiadomo w takim zwiazku nie ma, jest tylko czarowanie, w zlej sytuacji nie mozna liczyc na ich pomoc, nie obronia was zarowno jak ktos bedzie o was zle mowil, szydzil jak i na ulicy , niech ktos was zaczepi to on ucieknie szybciej niz sie zorientujesz. Wszystko widza w czarnych barwach, sa powolni, czepiaja sie o byle co, a jak juz ci pomoga to zaraz wyrzygaja i zmanipuluja slowa tak ze to ty bedziesz sie czula winna - ZAWSZE i przy kazdej okazji. W klotni okaze sie nagle ze zrobilas cos o czym nie mialas pojecia, i wszystko mu przeszkadzalo a wczesniej ci przytakiwal. Za wszystko obwini ciebie, nawet za swoja wady i jeszcze ci wmowi ze jestes chora psychicznie jesli sie denerwujesz za jego klamstwa ktore probuje ci usilnie wmowic. To sa ludzie chorzy psychicznie, na pozor zyczliwi.

Gość gość
Otóż to, na szczęście ma już narzeczona, której to nie przeszkadza, ach ta kasa:) a ja mam na niego wyjechane:)

Gość gość
Masz rację niech się teraz inna męczy. Olej go.

Gość gość
Dużo czasu Ci zajęło odkrycie tych wszystkich rzeczy bo ja chyba właśnie na takiego buca trafiłam.

Gość gość
czyli niektorzy faceci lepsi sa od niektorych bab w bezwglednie babskie gry manipulacja faktami i granie na emocjach? no i dobrze:D

Gość Zntrswnztkwnk
Brzmi jak osobnik o narcystycznej osobowosci.

Gość gość
brzmi jak typowa baba majaca sie za udzielna ksiezniczke

Gość gość
Dokladnie, takich to tylko wykorzystac i zostawic. Do zycia sie nie nadaja. Pisze to po latach obserwacji , niestety w moim zyciu wielu ludzi o takim charakterze sie przewija , zaczynajac od najmlodszych lat. Kiedys to sobie tlumaczylam inaczej a dzis widze ze to wyrachowani ludzie bez sumienia. Najlepiej to widac w klotni, wtedy jawnie podlozy swinie a w trakcie normalnego kontaktu tez potrafi tylko po cichaczu albo sprowokuje klotnie w ktorej ty bedziesz sie czula winna. :/ Schemat zachowania jest taki sam. Niby tacy opanowani, zyczliwi, czasami dowcipni i szarmanccy a to diably wcielone.

Gość gość
Po pierwsze nie baba wiesniaku, po drugie nie majaca sie za ksiezniczke tylko facet to ksieciunio ktory mysli ze kobieta bedzie obok niego skakac, mameje do odstrzalu, gdzie sa prawdziwi mezczyzni?

Gość gość
Brzmi jak spowiedź psychopaty dla zmylki piszacy jako rozczarowana kobieta;), dobre i to, przynajmniej jest świadomy choć części swoich wad:)

Gość gość
Haha

Gość gość
To brzmi jak post rozczarowanej kobiety a nie psychopaty, oni sa zbyt wyrachowani i bezuczuciowi na wyrzuty sumienia

Gość gość
On nie ma wyrzutów sumienia, ON ŻAŁUJE SIEBIE, że mi nie wyszło i opisuje przyczyny tego.

Gość gość
16.28 mu nie wyszlo:) miało być

Gość Extakiego
Nie bierzcie tez takich z małymi ciotkami, bo zdradzają (bez wsadzania, bo wstydzą sie swojego defektu) flirtują, bardzo sie zakochują na boku nie bacząc na swoją żonę/ narzeczona!! Bujają w obłokach i zawsze musza sobie udowadniać, ze jednak ktokolwiek zwróci na nich uwagę! Miałam takiego otyły, chamski z małym hoojkiem i zdradzacz- SZOK Never again!!!

Gość gość
Extakiego dziś ale na początku jakoś mu dawałaś - nie był wiec chyba taki cienki w te gry skoro czymś cię oczarował.

Gość gość
Na bezrybiu i rak ryba:p

Gość gość
Kto kazał Adamowi zezrec to jabłko?

Gość gość
kto KAZAL Ewie?

Gość gość
Tu nie chodzi o wychowanie, wplyw telewizji i itp bzdety z du/py wziete, chodzi o osobowosc ludzka ... Memeje zawsze byly odrzucane a i dobrze, z takimi ludzmi nie ma zycia normalnego.

Gość gość
tacy to na poczatku klamia jacy oni nie sa cudowni, zeby tylko sie ustawic i miec wygodne zycie oraz sluzke w domu a potem jak to juz maja to przestaja udawac i pokazuja jakimi sa chamidlami

Gość gość
Ewa wzięła bo głupia. Adam wziąć nie musiał. To tak jak z suka. Daje ale pies wziąć nie musi i na tym cały szkopuł polega. Nie musicie ulegać złym babom jeśli macie rozum.

Gość gość
Widzicie poniekąd zgodzę się z waszymi teoriami odnośnie słodkiej gry aktorskiej jaki to niunius nie jest dobry;) Ja akurat mam chamskie odzywki, klne na ogół ale nikt nigdy nie mógł mi zarzucić lojalności, oddania i szczerości. Wiem nie brzmi to z***biscie ale bynajmniej nur gnoje kobiet na każdym kroku przyprawiając nie jednej rogi, bijąc czy oszukując.

Gość gość
Nadprzyrodzona ta Ewka ....kazała ...;)))a skromny Adaś nie powinien podlizywać się tej babie..ona miała brudne myśli..Połowa matek ze swymi cennymi wielkimi c*****ami Adaś zamiast jej odp.odpieprz się bo staremu nawet nie staje!))

Gość gość
I tak trzymaj:)

Gość gość
Haha to się uśmiałam. Na szczęście coraz więcej ludzi ma trochę szersze spojrzenie na rzeczywistość niż ślepa wiara w gusla. W kościele byłeś?

Gość gość
gość dziś Biblia to po prostu traktat o prawdziwym życiu - o tych normalnych rolach do jakich zostały powołane kobiety. A teraz wystarczy porównać kobiety do tamtyh kobiet - i widac ile dzisiaj diabeł nasiał w kobiecych głowach zamieszania stąd tyle tego cierpienia we współczesnych związkach. Kobiety stały się pazerne,leniwe i roszczeniowe.Ale pycha poprzedza upadek,od zawsze tak było.

Gość gość
gość dziś prędzej czy później i tak zrozumiesz e o ile chcesz mieć męża będziesz jednak musiała takze dawać coś od siebie. A twój egoizm oraz pycha i tak zostaną ukarane - one zawsze poprzedzaja upadek. Gdy czynisz zło to ono do ciebie wraca - w dwójnasób.

Gość gość
Gdyby faceci współcześni naprawdę byli nim nie tylko z nazwy to bycie tą biblijna kobieta mogłoby być nawet przyjemne a że jesteście jacy jesteście do niestety trzeba być i kobieta i chlopem jednocześnie. Poprzestawienie ról dotyczy obecnie obu płci. Kobiety są męskie bo faceci c***eja coraz bardziej.

Gość gość
Dobrze kaznodzieju. Niech i tak będzie. Nie jestem pyszna. Jeśli dla ciebie wiedza czego się chce a czego nie i nie pozwalanie na traktowanie się jak pomiot przez faceta to dla ciebie przejaw pychy to sobie tak sądz. Mi to tito. To mnie ma być dobrze przede wszystkim, dopiero później ktoś inny. Egoizmem sobie to także możesz nazwać.