Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chcę pracować.

Polecane posty

Gość gość
Że się powtórzę, dlaczego nie otworzysz makijażowo-modowego kanału na yt?

Gość gośćE
Faktycznie, zaliczyć sesje to ogromne osiągniecie godne Nobla:D chwali sie jakby zaliczyła na same 5 będąc na kierunku lekarskim

Gość gośćE
Dajcie spokoj, to prowo. Autorka nawet celowo nie komentuje niektórych wpisów. Trol.

Gość gość
Dlatego, że nie wiem jak miałabym to rozkręcić i jak na tym zarabiać? Poza tym nie znam się na kręceniu filmików, montażu, nie umiem robić dobrych zdjęć itd.

Gość gość
zaliczyłaś semestr? OMG Order Lenina plus Oskar dla tej pani. Jak się ma majętnych starych mnóstwo czasu zaliczy się nawet wyprawę z kijkami na słońce:) poza tym uważam że temat prowo, produkuje sie jakiś nerd bez zycia co się "Mody na sukces" naoglądał.Bez odbioru.

Gość gość
Nie powiedziałam, że to było jakieś wybitne osiągnięcie godne Nobla. :o Tylko, że trafiłam na coś totalnie oderwanego od moich zainteresowań, nie było łatwo, a dałam sobie radę. Poza tym zostałam zauważona, że jestem dobra z rysunków. Tylko co z tego? Nie cieszy mnie to i nie satysfakcjonuje bo to nie jest coś czym chciałabym się zajmować. Jestem tu bo jestem żeby rodzice dali mi spokój i to wszystko.

Gość gość
Staram się każdemu odpisywać. Chyba, że pytanie było nie na miejscu.

Gość gość
1. W Polsce nie ma przymusu pracy. 2. Większość z tych co krytykują autorkę, pewnie jej zazdrości, chociaż każdy temu zaprzeczy. 3. Prawdopodobnie za jakiś czas podniosą wiek emerytalny, więc pewnie lepiej zostawić sobie trochę sił na starość. 4. Wbrew pozorom tylko ok. 60 % kobiet w wieku produkcyjnym pracuje.

Gość gość
gość dziś Ja pierd*, to się dowiedz, poznaj i naum!!! Chcesz być celebrytką? To na to zapracuj! Myślisz, że ktoś cię kiedyś poprosi, żebyś nią została, i wszystko za ciebie zrobi?? Ty naprawdę jesteś lewa do wszystkiego, a jedyne, co potrafisz, to nie pracować. Żenada.

Gość gość
no i co z tego że każdy jej zazdrośc****eniędzy jak ona po prostu jest za przeproszeniem "mameja"? nikt jej nie wypomina że ma bogatych rodziców,chodzi tylko o to że autorka to taka trochę za przeproszeniem doooopa wołowa,sama nie wie po co żyje.Może niech jakimś wolontariatem się zajmie.

Gość gość
gość dziś Akurat jedyne, czego autorce zazdroszczę, to kasa, której nigdy nie miałam, a którą na pewno wiedziałabym, jak spożytkować, żeby robić to, co lubię, i się w życiu nie nudzić. Do tej pory próbowałam pomóc, ale ona się naprawdę do niczego nie nadaje. Nawet z tak wielkiego atutu jak pieniądze i jakieś tam uzdolnienia nie potrafi zrobić użytku. Totalna beznadzieja.

Gość gość
Moja mama wpadła na pomysł żeby otworzyć mi gabinet urody spa, którego byłabym właścicielką i zatrudnić pracowników, a ja bym tylko tego doglądała. :D Nie głupie to by było nawet.

Gość gość
skończ już trollować żałosny przegrywie,jutro na 6 pewnie wstajesz myć kible na PKSie.

Gość gośćE
Pipciu, zeby doglądać interesu i zarabiać dobrze na nim, trzeba tego pilnować jak oka w głowie i pracowac kilkanaście godzin dziennie, wciaz rozwijając:D wiem, ze to prowo, ale ty lepiej zapowiedz starym, ze jedynym Twoim zajęciem beda do konca zycia coraz To kolejne studia i zeby ci kupili jeszcze kilka mieszkań w rożnych miastach, bo nie wiadomo gdzie ci sie zachce studiować w kolejnych latach:D

Gość gość
20.23 - Skąd wiesz, że ona się do niczego nie nadaje ? Przecież nie jesteś jasnowidzem. Poza tym każdy może mieć gorszy dzień i widzieć wszystko w czarnych barwach. A to co mi się u niej podoba to to, że nie wychwala się pod niebiosa. Większość ludzi wychwala swe wspaniałe cechy, których często inni nie widzą :)

Gość gość
gość dziś Czytam i wyciągam wnioski. A twoim zdaniem do czego się nadaje?

Gość gość
20.37 - nie wiem do czego się nadaje, bo jej nie znam. A na podstawie kilku wpisów w Internecie nigdy nie wyciągam o kimś wniosków.

Gość gość
Nadaje się do bycia Paris Hilton, jest tylko jeden problem, jest już zajęta :D

Gość gość
Ponieważ nie kupuję drogich rzeczy żeby zrobić komuś przykrość, albo się przechwalać tym.

Gość gość
dzieci bogatych rodziców praktycznie zawsze mało się do czego nadają - jedyne co ich ratuje to własnie peniądze i majątek rodziców. Fortuna rozleniwia kolejne pokolenia czego świetnym przykładem jest autorka -studiowała? Ojej ależ osiagnięcie w dobie Tuskolandii gdzie co drugi nierob ma papieek po studiach. a ten pomysł ze spa to dopiero przypał:) chodż ja i tak czuje że temat prowo szkoda odpisywania

Gość gość
przestańcie pisać w tym temacie - to prowokacja, autor sam sobie odpisuje w niekórych miejscach, by podtrzymać topic.

Gość gośćE
Powiedzieć Ci dlaczego ona sie nie nadaje do niczego?? Bo nie dość, ze o tym ciagle wypisuje, to jest taka denna, ze nie potrafi nawet przewidzieć tego, ze taki interes jej zaraz padnie, tj salon spa, ktory chce jej otworzyć jej mama, bo ludzie, którzy sie dorobili (jak jej rodzice) zasuwają dzien i noc, a ona pewnie sobie wyobraża "doglądanie" na zasadzie 2 godzin dziennie wpaść pewnie na kawę jedynie:-/

Gość gośćE
Mówie po raz 3, niech pokaże cipke:D albo od razu wypuści sex tape, jak Kim

Gość gość
gośćE - To Ty to napisałaś, a nie ona.

Gość gość
A z tym byciem "modelką" to dobrze ktoś napisał, to CIĘŻKA praca, okupiona najczęściej wieloma upokorzeniami i prostytucją. Ale nasza panienka myśli, że poszłaby na jedną sesję, wyszła raz na miesiąc na wybieg i zostałaby "celebrytką" lol.

Gość gość
gośćE dziś autorka to głupia jest jak kilo gwożdzi - po co komu salon jak nie umie go prowadzić? doglądać? ale tutaj trza biznesu pilnować a autorka raczej po tym co pisze specjalnie przedsiębiorczej duszy prezesa nie ma.

Gość gość
Ja nie mam wcale problemu z tym, że ktoś ma mniej pieniędzy, ale za to dziwnym trafem inni mają problem ze mną. Miałam np. spinę z jednym wykładowcą tutaj na nowej uczelni. :o Pewnie ocenił mnie po wyglądzie i sobie pomyślał, że taka dziewczyna to na pewno nic nie umie, a jak oddałam mu projekt nad którym bardzo się napracowałam swoją drogą to był pod wrażeniem.

Gość gość
Ale jaki to ma związek z tematem? Nie chcesz pracować, to nie pracuj, i nie zawracaj nam gitary.

Gość gość
gość dziś pieniądze to ty mozesz masz ale w Euro biznes jak grasz z bratem - marne prowo nie wysilaj się .

Gość gośćE
20:53 otóż to; bogaci i najbogatsi sa właściwe ciagle w pracy. Śpią po kilka godzin na dobe i nikomu do konca nie ufają. A taka pancia sobie mysli, ze jej inni prowadzą interes (w najlepszym wypadku nie beda kręcić wałków, ale jak zobaczą jaka to lebiega, to chętnie zaczną:D). Żreszta, to musi byc prowo.