Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zdobyć faceta

Polecane posty

Gość gość
To prawda, zaczynam wariować. To dlatego że spotkałam faceta, który posiada większość cech jakich szukałam u mężczyzn przez całe życie i myslalam już że to nie możliwe spotkać kogoś takiego. A tu takie buum. A teraz się tak strasznie boję że on nie będzie chciał spotykać się ze mną! Mam nadzieję że karma nie zawsze wraca, bo jeśli teraz mają się zemścić te wszystkie złamane męskie serca to juz po mnie ...

Gość gwoli wyjasnienia
Autorko, w jakim jestescie wieku?

Gość gość
gwoli wyjasnienia Ja 26, on 35 ;) a wariuje jak nastolatka ...

Gość gwoli wyjasnienia
Dlatego on taki wyluzowany. Pewnie z niejednego pieca juz chleb jadl i az mu sie tak nie pali :-P A to on w tym wieku kawaler czy po przejsciach? Bo to tez nie jest bez znaczenia.

Gość gość
Z tego co wiem nie ma żony ani dzieci, ale niewiele wie o jego przeszlosci- niedawno się poznaliśmy.

Gość gość
Oszaleje z tej niepewności !

Gość gość
Jesteś szalony mówię ci :O

Gość gwoli wyjasnienia
I co, nadal milczy?

Gość gość
gwoli wyjasnienia Tak, nadal milczy ... a ja już mam taki metalik w glowie ... emocje we mnie buzują..

Gość gwoli wyjasnienia
Z facetem to trzeba prosto, jak z chorym koniem :-P Zadnych wiekszych aluzji ani dwuznacznosci bo tego na ogol nie lapia. Chcesz zeby wyniosl smieci to mu dokladnie to powiedz a nie ze wiadro w kuchni jest juz pelne. To dla niego zadna informacja. Tez wszelkie gierki w sferze emocjonalnej do nich nie docieraja. Talent stratega maja jedynie co poniektorzy wojskowi. U ciebie trudno cos radzic bo w sumie nic o tym facecie nie wiesz. Moze mial zone czy ma dzieci, ktorymi sie opiekuje, do tego duzo wyjazdow, no i ma malo czasu. Jak dlugo sie znacie i skad? I kto zaproponowal to pierwsze spotkanie, jak do niego doszlo?

Gość gość
No wlasnie, sama niewiele o nim wiem, ale jak się spotkaliśmy to mnie tak trafiło jak jeszcze nigdy w życiu. Kurcze, przecież ja mu prosto napisalam że chce się znów spotkać! Da się tu czegoś nie zrozumieć tak jak trzeba?! Poznaliśmy się przez internet. To on nalegał na pierwsze spotkanie, ale jakoś tak było że pasował mu tylko jakiś konkretny dzień i ja się w sumie na ten dzień zgodziłam. Przyjechał po mnie swoim autem i pojechaliśmy do knajpy na kawę. Powiedział że wrażenie bardzo pozytywne. Dużo pytał o różne rzeczy.

Gość gwoli wyjasnienia
Rozumiem. To faktycznie trafilo cie jak blyskawica. A dlugo pisaliscie czy rozmawialiscie przed tym pierwszym spotkaniem? To troche dziwne, ze od razu zgodzilas sie na spotkanie z kims, kogo tak naprawde w ogole nie znasz i nic o nim nie wiesz. Moze on ma jak najbardziej zone. Tyle, ze ty o tym nie wiesz. Mnie juz nic nie zdziwi :) A czy wiesz czy on w weekendy pracuje czy ma tez wyjazdy?

Gość gość
bardzo dobra różnica wieku! jak u mnie i u Ani

Gość gość
Pisaliśmy ze sobą kilka dni. Trochę się bałam zgodzić na spotkani, ale wkoncu sobie pomyślałam: raz się żyje. Podczas rozmowy twierdził że jest sam, że nie ma żony i dzieci, niestety wiem, że nie zawsze można wierzyć w takie zapewnienia. Bardzo szybko mnie trafiło! Nie spodziewalam sie ze ja w ogóle tak potrafię- spotykałam się ostatnio z kilkoma facetami i nie działali na mnie tak ... z tego co wywnioskować z rozmowy to w weekendy nie pracuje, choć znów na 100% nie mogę być pewna ...

Gość paula_85
Troche za szybko sie wkreciłas, facet mozliwe ze Cie oklamał, czesto szukaja skoku w bok przez neta, bo źle im w zwaizkach. Nie angazuj sie.

Gość gwoli wyjasnienia
Wiesz co mnie najbardziej dziwi w jego zachowaniu? Ze on sie w ogole nie odzywa. Przeciez pisaliscie przez kilka dni i wie jak to sie robi. Juz nie chodzi nawet o spotkanie. Moze faktycznie nie ma chwilowo czasu ale zeby nic a nic sie nie odzywac, nawet jeden raz to dla mnie nie wrozy dobrze. Sorry! Dla mnie jesli facet jest na powaznie zainteresowany kobieta i chwilowo nie moze sie z nia spotkac bedzie przynajmniej podtrzymywal kontakt. Czasem cos napisze albo o cos zapyta. Inaczej boi sie ze kobieta pomysli ze ja ignoruje. Ja na twoim miejscu z okazji weekendu bym sie jeszcze raz do niego odezwala. Cos w stylu: hej, zaraz weekend, co tam slychac w twoim eleganckim swiecie ;) Wiesz, tak pol serio, pol zartem. Juz po samej reakcji (jesli jakas bedzie) bedziesz wiedziala wiecej. Co ci zalezy. Do odwaznych swiat nalezy. Albo woz albo przewoz.

Gość gość
Oni czasem mimo dobrych chęci zaszywają się na jakis czas w jaskini i o niczym złym to nie świadczy. Mnie takie milczenie wcale nie dziwi. Wyluzuj autorko i czekaj spokojnie. A jak już nie napisze... sprawa prosta. Powiedzieć można wszystko a tu liczą się czyny.

Gość gość
16/09 Moze sie i zaszywaja ale jak sie to dzieje po pierwszym spotkaniu, to jest bardziej niz podejrzane. A mianowicie: nie jestem toba zainteresowany. Oby to bylo zle przypuszczenie.

Gość gość
Pewnie sie juz odezwal jak autorka nic nie pisze :)

Gość gość
Dla mnie to kiepsko wyglada. Jakbys mu sie spodobala , to na nastepny dzien by sie odezwal...jak powiedzial “w sumie to pozytywne wrazenie “ to tez nie najlepiej wyglada.. pamietam ze za kazdym razem gdy facet byl mna zainteresowany , to dzwonil/odzywal sie od razu...

Gość gość
Niestety nadal się nie odezwał :/ gość dziś Nie powiedział że "w sumie pozytywne wrazenie" tylko ze bardzo pozytywne. I odezwał się następnego dnia i potem znów.... zamilkł po mojej propozycji ponownego spotkania ...

Gość gość z Paryża
Kolejna która chce za bardzo i po jednej randce sika po nogach i myśli ze księcia poznala. Powiem tak, gdyby zaskoczyło z jego strony również, ten temat by nie powstał.

Gość gwoli wyjasnienia
19,13 Aha, czyli do pisania jest chetny i ma czas ...ale spotkanie, to sie musi juz zastanowic kiedy ten czas bedzie mial. Przykro mi to pisac ale mysle, ze to juz po ptokach ;) To teraz rozumiem dlaczego nic wiecej nie pisze - bo sie obawia, ze bedziesz znowu pytac o spotkanie i on nie ma odwagi powiedziec ci prawdy. Obym sie mylila.

Gość gość
Chyba właśnie do mnie dociera, że nic z tego nie będzie.. Przykre to, bo pierwszy raz od dawna wkręciłam się tak na faceta.. Zastanawia mnie dlaczego? Przecież widać było że mu się spodobałam, wyrażał chęć kolejnego spotkania jeszcze na poprzednim. Podobno faceci są prości i bezpośredni.. widać właśnie!

Gość gość
Może frajer już kogoś ma, a ciebie pobajerował dla podłechtania ego.

Gość maczu piczu
Jak czytam, ze po kilku dniach pisania i jednym, jedynym spotkaniu oraz fakcie, ze tak naprawde to autorka o tym mezczyznie nic nie wie, to sie zastanawiam, na jakiej podstawie mozna twierdzic, ze tak sie spodobal jak zaden inny do tej pory. Moze chodzic tylko o optyke i chemie. Nic wiecej. Jedynie to jest pewne, slowa ...to tylko slowa. Mozna powiedziec wszystko. Mam troche doswiadczen w poznawaniu facetow w internecie i po tym co napisalas o swojej znajomosci smiem twierdzic, ze to jest typ faceta, ktory wie jak z kobieta nalezy postepowac. Dalej, fakt, ze tak szybko chcial sie spotkac mowi mi, ze szuka towaru, przede wszystkim. Po co tracic czas na pisanie bajek. Od razu do rzeczy. Nie zalapie z toba to za kilka dni jest nastepna chetna na spotkanie. Moze byc nawet tak, ze facet ma rodzine ale mu to nie wystarcza badz jest z natury zdradliwy i szuka nowych emocji. Nie mowi od razu prawdy, zeby kobiety nie odstraszyc. A potem jak sie babka juz wciagnie i sie zakocha to zrobi wszystko co on bedzie chcial. Moge sie mylic, ale z bardzo duzym prawdopodobienstwem jest to taki facet. Nic wiec nie stracilas, jesli sie nie odzywa. A na nastepny raz zachowaj troche zimnej glowy, zeby potem nie wariowac i nie cierpiec. Pytasz dlaczego mowil mile rzeczy i sie chcial spotkac. Bo pewnie nie ma odwagi powiedziec prawdy w oczy bo wie, ze to boli. Lepiej wiec zrobic kobiecie nadzieje, zeby milo zakonczyc pierwsze spotkanie a potem sie zmyc...a ona niech sobie mysli co chce. I tak jej wiecej nie zobaczy.

Gość gość
Odezwał się?

Gość gość
No i co autorko, poddalas sie czy nadal czekasz?

Gość gość
Czekam.. choć już coraz mniej nadziei. Powoli próbuje oswoić się z myślą że nic z tego :(

Gość gość
A probowalas od tamtej pory choc raz cos do niego napisac? Tak troche zaczepnie, a troche, zeby o sobie przypomniec? Moze dla samej ciekawosci warto, chocby zeby zobaczyc czy zareaguje i jak. Nie jestes ciekawa autorko?