Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zdobyć faceta

Polecane posty

Gość gość
12/05 Na pewno probowala ale glupio sie jej do tego przyznac. Zawsze mi szkoda takich osob, kore tak latwo daja sie nabrac.

Gość gość
Nie probowalam. Ale napiszę do niego jutro. Tak sobie postanowiłam że do jutra jeszcze poczekam, a potem wiadomość ostatniej szansy.

Gość gwoli wyjasnienia
I tak wlasnie zrob. Odczekalas pare dni wiec nie jestes jakas namolna. Chcesz jedynie klarownej sytuacji. Ciekawe czy zareaguje i ewentualnie jak. Trzymam kciuki!

Gość gwoli wyjasnienia
No i cos sie ruszylo? Pomoglo moje trzymanie kciukow?

Gość gość
Wieje desperą ;)

Gość gwoli wyjasnienia
Jak nic nie piszesz to pewnie nic z tego :(

Gość gość
A ja Ci powiem, że na zdobycie konkretnego faceta NIE MA żadnej recepty. Musi zaiskrzyć między Wami.

Gość gość
Napisalam.. tak poprostu co słychać, napisał że ciągle w rozjazdach, że dopiero wrócił a znów musi jechać. Wiec postanowiłam zapytać wprost czy naprawdę taki zajęty czy poprostu tak ładnie mnie spławia, bo lubię jasne sytuacje i jeśli nie chce się już spotkać to żeby poprostu powiedział. Napisał że wspominał że bywa u niego tak ze nie ma czasu zupełnie na nic ale bardzo chętnie się jeszcze ze mną spotka...

Gość gość
Czyli czeka cie nastepne czekanie. Czy juz cos konkretnie jest ustalone? A spytalas dlaczego nawet zadnego sms-a nie przysle? Tyle czasu (mysle, ze wystarczy 20 sekund) to chyba mozna znalezc jak sie chce z kims zachowac kontakt.

Gość gość
Kolejne czekanie.. nie umówiliśmy się jakoś konkretnie. Nie pytałam dlaczego nie pisał. Ale chyba teraz, jak emocje już trochę ze mnie opadly, myślę że czas się zdystansowac i przestać czekać! Zawrócił mi w głowie, fakt, i to bardzo ale nie moge teraz podporządkowywać całego życia pod czekanie na telefon bo może już znajdzie trochę czasu i będzie chciał się spotkać.

Gość gwoli wyjasnienia
Wyluzuj i nie czekaj. Jak ci przestanie zalezec to sie wtedy akurat odezwie. Takie jest zycie :)

Gość gość
Uśmiech przede wszystkim bo wiele kobiet ma strasznie tępy wyraz twarzy i szczękościsk lub kamienną twarz. Faceci nie lubią takich kobiet.

Gość gość z Paryża
Nie ma czasu zupełnie na nic, hahahaha. Kupiłaś to?

Gość gość
Wkoncu się odezwał... po ponad miesiącu. Chciał się spotkać, juz sie nawet umówiliśmy i cos mu wypadło. Odezwał się jak już prawie do mnie dotarło że nic z tego i znow zbudził nadzieję. Wzbudzi nadzieję ale nie dał szansy powalczyć bo coś mu wypadło... teraz mi jeszcze gorzej

Gość gość
Mało Ci kłopotów w życiu? Po co Ci ktoś naszej płci?

Mało Ci kłopotów w życiu? Po co Ci ktoś naszej płci? x Autorko słuchaj gościa, dobrze prawi :classic_cool:

Gość gość
autorko35 lat to już jaja obijają się o kolana. po co ci takie stare jaja jak możesz mieć 1o lat młodsze?