Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aged24

Jak kobieta odczuwa pociąg seksualny?

Polecane posty

Gość Aged24

Jak kobiety odczuwają popęd seksualny? Pytam, bo chyba tego nigdy nie odczuwałam. Chyba jestem osobą aseksualną, chociaż pewności nie mam.

Gość gość
najpierw takie przyjemne zaparcie tchu, mrowienie w sutkach a potem mam takie mrowienie w kroku, przyjemny prąd i pulsowanie lekkim łaskotaniem oraz robi mi się tam mokro i takie lekkie uczucie jak parcie na mocz ale przyjemne. Guziczek jest duży i czuły na dotyk i wtedy już tylko myślę aby facet wylizał mi bo lizanko lubię. Dopiero gdy porządnie mi wyliże to mam ochotę na to aby mi włożył i wtedy to już nie wiele trzeba abym dostała spazmów. Dlatego szybkie bile mi nie przeszkadzają :) - poza tym na ogól od tego etapu niczego nie kontroluję - także czasu. Nic nie pamiętam tylko chłonę rozkosz, krzyczę, drapię go po plecach czasami wyrażam się wulgarnie i jestem okropnie mokra nawet jak on się nie spuszcza.

Gość gość
Ooo lizałbym ci ..... uwielbiam lizać....

Gość gość
Moja żona jak jest podniecona ma gęsią skórę naramionach biodrach. Wystarczy że wtedy lekko muskam dłońmi zaczyna poruszać biodrami tak leciutko a ja juz wiem że będzie zadowolona. Doprowadzenie jej pierwszy raz w takim momencie tylko usta i palce. Wystarczy.

Gość gość
Odczuwam motylki i łaskotanie w podbrzuszu :P