Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bernadeta13

oszust na sympatii Gabriel Louise nick Glouise !!!!!!

Polecane posty

Gość bernadeta13

Sakana5: Ja dziś administratorom zgłosiłam Glouise - podobno Amerykanin Gabriel Louise ostatecznie po 1 miesiącu pisania i rozmawiania na Skype poprosił mnie o nr konta bankowego niby tylko z uwagi swojego zablokowanego konta, aby kontrahenci zapłacili mu na moje konto . Proceder polega na wyłudzeniu nr konta tak pisała pani o której dowiedziałam się z neta w czasie kiedy juz pisałam z w/w . Prosił nie o nr konta a o pomoc w opłaceniu 1 tygodnia pobytu w hotelu w Londynie ponieważ pobyt gdzie miał do wykonania instalację gazowa przedłuzył się ze wzgledu na awarie rury. A kartę kredytową zblokował bank ze względu na zbyt duże wpływy na konto a nastepnie duże wypłaty . tłumaczył się ,że pieniądze były wypłacone na zakup materiałów potrzebnych do wykonania instalacji . chciał abym wpłaciła 3200 funtów tj ok 15000zł podał konto ale nie byłam naiwna nic nie wpłaciłam i od razu skończyłam znajomość uważajcie ..!!!!!

Gość gość
Ten sam oszust naciągnął moją mamę na jeszcze większe pieniądze. Policja nawet nie chciała przyjrzeć się sprawie, od razu umorzyli z powodu braku dowodów - a dowodów nie chcieli zobaczyć...

Gość gość
tez tak robie :) naiwniakow trzeba ruhac i na nich zarabiac :)