Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem wielka!! :(

Polecane posty

Gość gość

Mam problem. Jestem bardzo wysoką i do tego atletycznie zbudowaną dziewczyną. Mimo że staram się ubierać kobieco ciągle uchodzę za babochlopa. Powiedzcie mi proszę jak mam znaleźć fajnego faceta? Próbowałam już portali randkowych ale większość facetów po zobaczeniu lub uslyszeniu mojego wzrostu urywala kontakt. A ta część która zostawala to dość niepewny material na chłopaka. Powiedzcie co mogę zrobic żeby uchodzić za kobiecą?

Gość gość
A ile masz wzrostu?

Gość gość
Coś koło 190 cm.

Gość Cooliberek
Z penoscia masz pewnie powyżej 180

Gość gość
Napisałam, mam około 190cm

Gość gość
mam 162 cm wzrostu jestem facetem uwielbiam wysokie kobietki chętnie cie poznam

Gość gość
Wybacz, ale bierzesz się za to wszystko od złej strony. Po pierwsze - znajdź swój własny typ. Nie musisz podobać się większości i jestem prawie pewna, że co drugi mężczyzna nie budzi w Tobie zachwytu Po drugie - sama rozpocznij kontakt. Daj sobie szansę na poznanie kilku ciekawych osób. Jeżeli nie wyjdzie to traktuj to jako praktykę, nie siedź i nie płacz po kątach Po trzecie - wygląd naprawdę nie ma aż tak wielkiego znaczenia. Mówię to jako osoba od której koleżanki pożyczają ubrania. Nawet same otwarcie przyznają, że chcą się do mnie upodobnić w celu - uwaga, uwaga... znalezieniu chłopaka. Tutaj niespodzianka - nie budzę zainteresowania mężczyzn. To, że coś Ci się wydaje nie oznacza, że takie musi być. Panowie mają inne kanony jeżeli chodzi o piękno. Inaczej widzą siebie i dlatego myślą, że każda poleci na napakowanego pakera. Rzeczywistość jednak jest taka, że mało którą kobietę to kręci. Tak samo ja: nawet jeżeli spełniam ideał piękna w kobiecym świecie nie oznacza, że w męskim jestem atrakcyjna

Gość Cooliberek
Ja to pisałam jeszcze zanim zobaczyłam twój wpis. Ja od ciebie jestem 14 cm. Niższa i też nie jestem z tych malych

Gość Cooliberek
Pokazywać swoje atuty np długie nogi.

Gość gość
Współczuję ;)

Gość gość
Gość 162 cm. A ty nie masz nic przeciwko dużo wyższym dziewczynom? Ale ja już próbowałam pierwsza zagadywać. Tylko że w momencie jak wychodził wzrost czy coś to nagle kontakt się urywał. A swoich preferencji co do wzrostu nie mam. Może być niższy nie przeszkadza mi to.

Gość gość
A co do atutów. Staram się eksponowac nogi, czasem nawet założę szpilki. W dodatku ponoć mam spory biust, więc to też delikatnie eksponuję.

Gość Cooliberek
Ile lat masz?

Gość gość
Mam 26 lat

Gość gość
Szpilki przy 190cm... Puknij się :-)

Gość Cooliberek
Najlepsze lata jak dla ciebie. Znajddziesz naprawdę godnego dla Ciebie faceta. Nie przejmuj się tylko głupimi przytulania typu. Żyrafa i inne . Ja w twoim wieku i jeszcze jak byłam młodsza często słyszałam takie słowa , na przekór wszystkim chodziłam w jak najwyższych szpilkach i zwłaszcza w mini spódniczkach czy obcisłych spodniach.

Gość gość
Wiem że nie powinnam, ale noga wygląda wtedy świetnie.

Gość Cooliberek
Już ci zazdroszczą Ja również mam siostrzenicę która mierzy 186 cm. I tak samo chodzi w szpikach

Gość gość
Ale ja nawet lubię szpilki. Na początku trochę dziwnie było na wszystkich patrzeć z góry, ale przyzwyczaiłam się :) Czuje się trochę jak królowa :)

Gość Cooliberek
Bo tak się czuj Nie jesteś sama. Pamiętaj modelka też możesz zostać a inni nie

Gość gość
Na modelkę jestem chyba trochę za wysoka. A poza tym lata na siłowni zrobiły swoje :)

Gość Cooliberek
Nie mów tak Poczytaj sobie od jakiego wzrostu nadają się osoby do medelingu. Sorry że się zapytam trenujesz może jakaś dyscyplinę sportową? Moja siostrzenica trenuje koszykówkę i jest w reprezentacji Polski w koszykówce

Gość gość
Ubieranie szpilek przy 190 cm to błąd. W ubieraniu się dobrze chodzi o to, żeby tuszować mankamenty sylwetki i uwypuklać zalety. Niestety tak wysoki wzrost u kobiety to jest mankament. Facet przy 190 cm jest bardzo wysoki, a co dopiero kobieta. W szpilkach masz ze 2 m. Nie wygląda to dobrze. I nikt nie patrzy wtedy na Twoje nogi tylko mysli sobie, że jesteś mega wysoka. Nogi tracą na znaczeniu, bo pierwsze co przykuwa wzrok to wysoki wzrost.

Gość gość
Nic konkretnego nie trenuję tylko chodzę na siłownię i takie tam. To co ze wysoki wzrost, przyciągam uwagę to się liczy :)

Gość Cooliberek
Nie przejmuj się tym co piszą lub mówią inni

Gość gość
Jaka modelka jak napisala ze ma atletyczna budowe ciala.

Gość gość
Tak, jestem dość wysportowana, czy inaczej 'umiesniona'.

Gość gość
ość dziś Nic konkretnego nie trenuję tylko chodzę na siłownię i takie tam. To co ze wysoki wzrost, przyciągam uwagę to się liczy usmiech.gif xxx przykuwać uwagę można na różne sposby, nie tylko pozytywnie. Menele na ulicach też przykuwają uwagę. Zakładasz temat, ze jesteś za wysoka i nikt cię nie chce, a jeszcze dodajesz sobie centymetrów chodząc w szpilach. Gdzie tu logika?

Gość gość
Po prostu dobrze się w nich czuje.

Gość Cooliberek
Miło mi się z tobą rozmawiało Zyczę Ci szczęścia w poszukiwaniu tego jedynego i nie poddawaj się , krocz przez życie z podniesioną głowa na przekór innych Miłego wieczoru ci życzę