Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anieszka Grudziądz

Wrażenia z pierwszego stosunku skat

Polecane posty

Gość Anieszka Grudziądz

Spróbowałam.Na początku miałam spore opory,ale odważyłam się to zrobić.Mój facet był wniebowzięty,bo podczas analku zawsze miał otartego gdy zaciskałam pośladki.Tutaj następuje naturalne nawilżanie które i mnie i jemu sprawiło rozkosz.Do zapachów można się przyzwyczaić,trochę treningu i się o tym nie myśli.My pomagamy sobie przekonując siebie że to przecież tylko strawiony pokarm. Ogólnie Skat jest nietypowy ale sprawia wyjątkową rozkosz.

Gość Erwin chopak
My z moim facetem bzykamy się tak od zawsze,czasami nawet smarujemy całe ciało i idziemy do sauny.Uwielbiam odchody.

Gość gość
Nie wy jedyni ojjj nie:) ogolnie nie ma dla nas nic fajniejszego:)

Gość gość
Upup

Gość gość
Wyróżniamy scat prawdziwy oraz scat rzekomy (urojony). Wy chyba praktykujecie ten drugi.

Gość gość
Temat prowo, w dodatku założony przez tego samego typka, który bez przerwy piszę o dominach, kupach, scacie, i to już od paru lat. Typowy troll.

Gość gość
Wiadomosc z wczoraj 22:42 to moj post.Akurat ja preferuje realny i taki tez praktykuje z zoną. Z tym ze mam cos dziwnego w sobie czego nie potrafie wytlumaczyc... kobieta musi być piekna i perfekcyjna w moim odczuciu (taką mam wlasnie żone) wtedy kupa nie stanowi dla mnie problemu a wrecz odwrotnie. Natomiast od kobiety w nie moim typie za nic w świecie bym nie wziąl bo po prostu bym puscil pawia. Nie wazne jak perfekcyjną ma figure to sie nie liczy,buzia musi byc w moim typie,osobiscie w szczuplych kobietach preferuje,lecz jesli trafi sie przy kosci ale o slicznej urodzie to wtedy tez bylbym chetny:) oczywiscie te orzyklady to juz fantazje gdyz nie szukam wrazen ktore zapewnia mi zona:)

Gość gość
Totalna ściema dla naiwnych. Na kafeterii co jakiś czas pojawiają się tutaj takie tematy o scacie, co tylko utwierdza w przekonaniu, że wypisuje to zwykły troll, który odpisuje sam sobie. Tematy tutaj to odpad społeczny, podobnie jak zmyślone historyjki konibijców. A sam scat, to wyjątkowo rzadki fetysz.

Gość gość
23:00 no mylisz sie i to nawet nie zajesz sobie sprawy jak bardzo. Moze i jest to rzadki odchyl ale nie wypowiadaj sie za innych ktorzy wlasnie nalezą do tej rzadkosci-ja jestem tego przykladem.

Gość gość
Oczywiście, może należysz do rzadkości, bo zazwyczaj zakładasz tutaj o tym tematy, a jak nie ty, to jeszcze jeden. Trzeba jeszcze wspomnieć, ze z 99 % facetów, raczej brzydzi jak ładna dziewczyna, kobieta robi kupę, ale znajdą się tacy nieliczni, których to podnieca, chociaż jest to marginalny naprawdę margines.

Gość gość
23:23- swego czasu troche zaczalem sie zastanawiac czemu w wieku 36lat taki odchyl mnie dopadl,fakt ze swoje zrobily filmy ktore o tym temacie zaczalem ogladac. Od mysli do czynu... a ze zona raczej zabawnie podchodzi do caloksztaltu i nie ma oporow praktycznie przed niczym wiec nie raz mnie uraczyla w ten sposob. Skad masz taka wiedze ze akurat 99%? A moze tylko 82% lub 79?? Czy myslisz ze jaki kolwiek z twoich kumpli przyznalby ci sie do tego ze kreci go goowno? Ja w zyciu za nic w swiecie nie przyznalbym sie,a na filmiki o scat bedac w towarzystwie kumpli sam bym krzyczal w nieboglosy OOOO FUUUJ CO ZA OCHYDA!! a mysli mialbym i tak inne. Nikt nie chce ichodzic za dewianta a juz na pewno nie publicznie.swoją drogą to nie wyrzadzam nikomu tym krzywdy,nie mam zapedow do malych dziewczynek czy niewinnych chlopczykow,lub mysli o gwa/łtach na panienkach,wiec chyba nie az tak bardzo jestem zryty skoro kazdy z wymienionych powyzej bije mnie na łeb pod kazdym wzgledem.

Gość gość
Wystarczy spojrzeć na ogłoszenia o scacie i stanie się jasne, że to wcale nie jest jakieś rzadkie czy odosobnione. Z pewnego źródła wiem, że klientami domin oferujących scat są ludzie z wysokich sfer społecznych, prawnicy, biznesmeni, politycy. Są to ludzie, którzy znudzili się życiem i poszukują ekstremalnych wrażeń.

Gość gość
Ogłoszeń o scacie jest bardzo mało, a jak są, to od tych samych stałych wielbicieli takiego fetyszu, o to co. A to forum jest tego świetnym przykładem, gdyż na takie tematy zaraz pojawi się odpowiedź, zwłaszcza tego samego osobnika, który założył temat. Co to za głupi tekst, że 82-79 % ? To tak samo może być z pedofilią, skoro mowa o scacie. To tak samo ja mogę napisać, wiesz, ilu mężczyzn może fantazjować o dzieciach, tylko się do tego nie przyznaje z obawy na ostracyzm ? Tylko na takim forum jak kafeteria, poruszany jest często temat o scacie, i to jeszcze na ogólnym ? To widać tylko kto tutaj przesiaduje. Prawnicy, biznesmeni, politycy. Wiesz, na samej górze drabiny społecznej, często przesiadują psychopaci o dziwnych skłonnościach. Wejdź sobie na forum klimatyczne bdsm, a zobaczysz, że samo BDSM, to nie tylko nisza seksualna, a sam fetysz scatu jest tam rzadko spotykany, w nielicznej grupce nawet klimaciarzy.

Gość gość
Nie zgadzam sie z twoimi opiniami i tyle. Jest masa ogłoszeń w temacie i ciągle przybywa nowych. W sieci codziennie przybywa terabajtów filmów z gatunku scat. To wszystko się dzieje naprawdę. Ludzie są coraz bardziej wyzwoleni i nic na to nie poradzisz.

Gość gość
Tak tak, wierz sobie dalej w swoje urojone statystyki, że scat jest powszechny, i że może nawet co 5 koleś może mieć taki fetysz :D. Filmy o scacie przybywają, dlaczego miałyby nie przybywać, skoro dzisiaj żyjemy w świecie, w którym jest dostęp do większości rzeczy ? Ogłoszeń, niby gdzie ? Jak są, to piszą ci sami kolesie, albo sobie konia biją. Gdzieś czytałem nawet, że koprofilia należy do fetyszu bardzo rzadkiego. Wystarczy poczytać nawet komentarze panów, na innym oczywiście forum, gdzie też panuje anonimowość, niż kateteria, gdzie co drugi temat, to prowokacja i trolling. Filmy o scacie mają większość przeciwników, a jak ludzie je oglądają, to tylko w większości przypadków ze zwykłej ciekawości.

Gość gość
Wystarczy wejść na szołap i się przekonać ile osób i par robi scat.

Gość gość
Robią to za kasę, i dla stałych klientów takiego fetyszu. Dominy na szołap mają też zazwyczaj mało wyświetleń, przesiadują też tam stali klienci. Wiem, bo patrzyłem. Filmy o scacie też mają mało wyświetleń, na tle całego świata , jest to marginalny margines.

Gość ElmirkaKrk
Potwierdzam jako kobieta,mój facet ma identyczne skłonności! Oczywiście nie mam nic przeciwko temu by co jakiś czas spełniać jego fantazje. Zaczęłam robić mu na początek do dłoni a obecnie bez kłopotu przyjmuje to do buzi. Oczywiście nie połykantego ani nic z tego ale mnie to nie przeszkadza,musi tylko po wszystkim dokładnie się wyszorować bo czasem nawet po długiej kąpieli to i tak coś tam jeszcze czuć od niego:)mój były mąż z przed 8lat miał identyczne skłonności z tym że on tylko sie strzepywał gdy ja załatwiłam mu się np.na woreczek lub ręcznik papierowy,podczas trzepania sobie zawsze wąchał z bliska i choć dla mnie zapach nie jest przyjemny to tak jak i obecny tak i były ich to podniecało. Dla mnie to troche dziwne ale nie widze w tym jakiejś tragedii

Gość gość
Twój facet trollu ma takie skłonności i twój były mąż również je miał. Widać, że to pisze ewidentny troll i prowokator. I tak już od kilku lat.

Gość gość
żona lubiąca scat to skarb

Gość gość
wejdźcie teraz na szołapa do rafatusa, gość zaraz będzie srał na swoją dziewczynę:D

Gość gość
19:28:) wiem,mój facet też tak twierdzi:)

Gość gość
Up

Gość gość
profesjonalni scatowcy zażywają odpowiednie leki aby nie zatruć się kałem. Bo nawet dziecko wie że kał jest trujący, ruscy na wojnie jak chcieli kogoś wykończyć to srali do studni aby ludzie wody nie mieli, to świadczy jak trująca jest ludzka kupa