Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie poznać fajnego, porządnego faceta?

Polecane posty

Gość gość

Strasznie doskwiera mi samotność. Nie jestem desperatką żeby za wszelką cenę kogoś mieć, ale brakuje mi tej osoby, by zwyczajnie porozmawiać, przytulić się, pomilczeć i nie czuć się niezręcznie. Szkoła odpada - nikogo nie poznam na pewno, znam większość, zreszta nikt nie przyciąga mojej uwagi. Szukałam kilka miesięcy temu na Tinderze. Rozczarowałam się. Zalogowani tam faceci chcieli odemnie jedynie przygodnego seksu szczególnie się z tym nie kryjąc, dużo w ogóle mi nie odpisywało na wiadomości a jak udało się z kimś popisać to zwykle po krótkiej rozmowie kontakt się urywał bo nie okazywali głębszego zainteresowania albo nie mieliśmy o czym rozmawiać. Zazdroszczę tym wszystkim parom które widuje a to na spacerach, w kawiarniach, na zakupach. Dodam tez, ze faceci z którymi mam dużo tematów do rozmów i potrafię ich rozśmieszyć po pewnym czasie peszą się i ulatniają... No nie rozumiem tego ale chyba tak już jest, ze szukają kobiety mniej inteligentnej od siebie by czuć wyższość... Co możecie mi doradzić? Może wrócić na tego Tindera i nie przejmować się tak..?

Gość gość
Już prawie nie ma takich facetów :(. Tez zadaje sobie to pytanie...

Gość gość
Nie tutaj

Gość gość
Ogarnijcie się,jedna przez drugą jeczy o faceta. Kórwa. Czy bycie w związku to istota i sens życia?!

Gość gość
całe twoje podejście do tematu jest bez sensu. Z tego co piszesz, masz duże grono znajomych tylko faceci po jakimś czasie znajomości ulatniają się. Myślisz, że ci , których poznasz przez sieć nie ulotnią się? Poszukaj przyczyny dlaczego się ulatniają zanim zaczniesz szukać następnych. No ale chcesz - masz. Wybierz edarling. Tam raczej są osoby myślące o poważnym związku z dwóch powodów. Po pierwsze trzeba zapłacić za korzystanie z ich strony a to już pierwsza bariera dla niewyżytych małolatów a po drugie trzeba tam rozwiązać bardzo długą ankietę, która pomaga przydzielić c***asujące do twoich preferencji propozycje. Radzę nie oszukiwać i napisać tą ankietę uczciwie. Natomiast jeśli zależy ci nie na stałym związku tylko przyjaźni z seksem to wybierz sympatię - tam jest target osób które liczą na dłuższe związki ale zazwyczaj typu kochanek-kochanka a niekoniecznie małżeństwo.

Gość gość
Te testy to pic na wodę. Jaki jest sens życia z własną kopią skoro siebie samego każdy ma na co dzień? Zbytnie podobieństwo nie gwarantuje niczego. Wręcz przeciwnie moim zdaniem.

Gość gość
Wlasnie, najpiekniejsze jest zycie samemu sobie, tyle. Gdzie tu piekno dzielic wszystko na pol? Od funduszy az po czas wolny :O dla kilku uniesien w lozku? Dajcie spokoj. Ludzie nieograniczeni zwiazkami maja szczescie. To nie sa samotni ludzie, a wolni i szczesliwi ludzie! Szukanie sobie faceta, to szukanie sobie klopotow, to tak do autorki.

Gość gość
Z edarling nie dam rady skorzystać, nie mam konta w banku a jedyną możliwością opłacenia tego portalu to przelew...

Gość gość
Z edarling nie dam rady skorzystać, nie mam konta w banku a jedyną możliwością opłacenia tego portalu jest przelew...* Na sympatii tez już byłam to chyba największa porażka. Mnóstwo wiadomości z pytaniami o to jaką bieliznę lubię nosić i jaki seks preferuje... Na fotce tez byłam - historia taka sama jak na sympatii.

Gość gość
może jesteś szczęśliwa będąc sama, może dobrze Ci tak jest, ale większość ludzi woli mieć kogoś obok, bo naturalnym pragnieniem człowieka jest kochać i być kochanym. Jeśli inaczej to widzisz - ok, Twoje życie, Twoje wybory, ale nie narzucaj innym swojego toku myślenia. Ktoś kto szuka ma inne pragnienia i to z seksem nie ma nic wspólnego.

Gość gość
Gość 23:09 Szanuje Twoje zdanie na ten temat, ale nie próbuj mi go narzucać i przekonywać mnie, ze tak powinnam żyć jak Tobie pasuje.

Gość gość
Nikt nikomu niczego nie narzuca. Kazdy wczesniej czy pozniej przekonuje sie, ze to prawda. Tyle

Gość gość
Nie ma takich, wymarli wraz z dinozaurami. Szukasz sobie kłopotów, ot co.

Gość gość
"wszyscy udają że kogoś szukają, znajdują tylko łzy... Auuuuu".

Gość gość
teraz u mnie w łóżku

Gość gość
Może w kościele? Kółko teatralne. Muzeum. To nie żart. Czasem i porządny się znajdzie. Spróbuj pójść w miejsce, gdzie normalnie nie poszlabys, bo się tym nie interesujesz. Tam możesz poznać kogoś, kto będzie czuł się świetnie w swoich klimatach i będzie mógł opowiadać ci o tematach, w których jest dobry i dzięki temu będzie czuł się przy tobie wspaniale.

Gość gość
Ludzie kombinują jak koń pod górę i to zdesperowany ale prawda jest taka i pewnie zaraz zostanę nazwana drewniana księżniczka która czeka na księcia (fu k***a) że jak masz kogoś poznać to go poznasz. Nawet w śmietniku. I to nie jest żart. To przychodzi samo kiedy masz wywalone jaja a nie wtedy kiedy idziesz odpicowana na łowy. Naprawdę.

Gość gość
to fakt, ale trzeba jednak wyjść do ludzi, żeby kogoś poznać choćby to miałby być wyjście do warzywniaka

Gość gość
Sądzę że nikt w piwnicy nie siedzi od rana do wieczora. Czasami nawet do tej piwnicy ktoś zejdzie, wierz mi że ludziom są pisane przypadki które na film się nadają.

Gość gość
Nie wiem ale szybciej na stoisku w warzywniaku niż tutaj

Gość gość
Autorka szuka męskiej psiapsiółki dlatego szuka porządnego a w między czasie wypina się przed byle dupkiem

Gość gość
Ciężko kogoś poznać faceci stracili już honor totalnie , popatrz na forum 10 lat temu, dziś młodzi faceci mają na prawdę nasrane w głowach , na bzykanie kogoś znajdziesz do związku za to bardzo ciężko

Gość gość
Faceta to znajdziesz wszędzie ale porządnego to już bardzo ciężko ;)

Gość gość
Ludzie kombinują jak koń pod górę i to zdesperowany ale prawda jest taka i pewnie zaraz zostanę nazwana drewniana księżniczka która czeka na księcia (fu k***a) że jak masz kogoś poznać to go poznasz. Nawet w śmietniku. I to nie jest żart. To przychodzi samo kiedy masz wywalone jaja a nie wtedy kiedy idziesz odpicowana na łowy. Naprawdę. x Brednie. Tysiące lasek tak myśli, a tu zonk, nikogo nie poznają przez całe lata.

Gość gość
gość dziś Ciężko kogoś poznać faceci stracili już honor totalnie , popatrz na forum 10 lat temu, dziś młodzi faceci mają na prawdę nasrane w głowach , na bzykanie kogoś znajdziesz do związku za to bardzo ciężko. Xxx Bzykanie nagle wam sie nie podoba? Przeciez tego chcialyscie! O to walczylyscie z feministkami! Jestescie rozwiazle wiec tylko rozwiazli mezczyzni do was zagaduja to oczywiste przeciez. Kobiety tez byly inne 10lat temu. Teraz jestescie bardziej wulgarne, rozwiazle, chamskie, roszczeniowe, agresywne itd. Przejelyscie mase naszych meskich wad zamiast z nimi walczyc i docenic dobrych mezczyzn. Wasz WYBOR wasze KONSEKWENCJE!

Gość gość
00:34 najprawdziwsza prawda. Dotyczy to jednak tylko ludzi atrakcyjnych-nie zgadzaja sie z tym jedynie pasztety i paskudni z wygladu faceci. Oni nawet w smietniku nikogo nie znajda.

Gość gość
Autorko, wiedz, że nie jesteś sama. Również chciałabym poznać kogoś, kto pozwoli mi na nowo uwierzyć w miłość, kochać i być kochaną. Może i ograniczam się z poznawaniem tych nowych mężczyzn, bo nie jestem zarejestrowana na którymkolwiek z portali randkowych, ale to nie znaczy, że unikam jakiegokolwiek kontaktu. O portalach randkowych nie mam dobrego zdania, bo, w większości, są tam zalogowani faceci, którzy dążą do seksu, a ja nie tego szukam. Bardzo trudno jest znaleźć kogoś fajnego, normalnego, myślącego podobnymi kryteriami, ale to nie znaczy, że tacy mężczyźni wyginęli, jak dinozaury. Gdzieś są. Pytanie tylko - gdzie. Często myślę, pół-żartem, pół-serio, że inne, wolne kobiety już takich wszystkich mężczyzn wzięły do swoich związków, a ja się spóźniłam. Bo, patrząc tak dookoła, sporo kobiet ma naprawdę superpartnerów. Ale jestem z tych, które nie wchodzą w inne związki, nie rozbijają ich, myśląc tylko o sobie, o własnej przyjemności. Autorko, życzę Ci wszystkiego, co najlepsze. Czekaj i szukaj cierpliwie.