Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie poznać fajnego, porządnego faceta?

Polecane posty

Gość gość
u mnie w domu xD ale wątpię czy się spodobasz on lubi wystrzałowe siksy

Gość gość
10:09 gadasz jakbyś mózg w kiblu wydalil, co to znaczy "wasz wybór " każda kobieta jest inna ,jedną chce być traktowana jak sciera inna chce szacunku i związku , generalizowanie jest cechą idiotow

Gość gość
Poniżej przesyłam Ci afirmację na idealnego partnera, które należy czytać kilka razy dziennie wolno i głośno. Będziesz zaskoczona. Najpóźniej za kilka tygodni zjawi się taki na którego czekałaś. Na waszym ślubie chciałbym być obecny, jako gość. Afirmacja na idealnego partnera Ja odpuszczam, bo postanowiłam skorzystać z mojego talentu do szczęścia. Przez odpuszczenie od poprzednich partnerów powstało miejsce w mojej świadomości na coś nowego. Moja wewnętrzna mądrość spowoduje że przyciągnę prawdziwego i idealnego partnera. On jest idealny dla mnie pod względem fizycznym, duchowym i emocjonalnym. Moja osobowość spowoduje, że stanę się idealną dla mego partnera, którego szukam. Jestem napełniona miłością, harmonią, wewnętrznym pokojem i wzajemnym zaufaniem. Jestem kochaną i kochającą. Idealny partnerze, wiem że ty jesteś i szukasz mnie, tak jak ja ciebie szukam. Ten wspólny duch który spowodował u nas tęsknotę, złączy nas razem. Ja cię bardzo kocham, i proszę dla nas obydwóch, daj się dzisiaj prowadzić poprzez twój wewnętrzny głos, ażebyśmy spotkali się w miłości. Ja już często czułam twoje objęcia, przytulania i nasze rozmowy. Często byliśmy razem złączeni w wewnętrznej miłości. Często słyszę twoje wołanie, twój kochający głos. Czuję nieskończoną harmonię, która doprowadzi nas razem i sprowadzi do doskonałości Ja jestem ciałem, duszą i duchem, tak jak ty. Pozwól nam na tych płaszczyznach spowodować, ażebyśmy stworzyli nierozłączną jedność. Ja śpiewam i tańczę z tobą, jestem szczęśliwa i pewna, ja znajdę ciebie, tak jak ty mnie znajdziesz.

Gość gość
Idealny facet, przystojny szanujący z porządnym portfelem i porządnym i pięknym kootasem ma juz kogoś. Tacy nigdy nie są sami. Sami są tacy, którzy ani, ani fiota nie maja. Życzę Ci powodzenia autorko!

Gość gość
14:32 gratuluje inteligencji! Jestem pod wrazeniem twojego IQ