Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola0810

Ekonomia UW, SGGW czy Koźmiński?

Polecane posty

Gość Ola0810

W tym roku wybieram się na studia ekonomiczne i nie mogę się zdecydować na uczelnię. Zastanawiam się na której uczelni ten kierunek jest najlepszy? Gdzie są lepsze warunki studiowania oraz możliwości znalezienia pracy po ukończeniu studiów? Bardzo proszę o pomoc!

Gość gość
Mogę napisać o Koźminie, chociaż studiuję tylko pierwszy rok ale jestem bardzo zadowolona, naprawdę! To uczelnia prywatna, więc trzeba się liczyć z wysokim czesnym.. ale poziom jest naprawdę wysoki

Gość Karoola1234
Ja robiłam magisterkę na SGGW. Ogólnie to byłam bardzo zadowolona. Uczelnia okazała się szczególnie pomocna przy pisaniu prac licencjackiej i magisterskiej. Jak chcecie zobaczyć więcej opinii o SGGW to tu piszą jej studenci i absolwenci, ja też tam swoją zostawiłam :) http://www.uczelnie.pl/opinie/szkola-glowna-gospodarstwa-wiejskiego-w-warszawie-sggw/90

Gość gość
Na SGGW inżyniera tylko, ekonomia jest słaba. UW nie wiem, nie orientuję się, ale Koźmiński ma długie tradycje ekonomiczne w Polsce. Koźmiński sprawdzony i wysoki poziom, dobra kadra.

Ja studiowałam na SGGW, baaaaardzo polecam. Najlepsza uczelnia na jaką mogłam trafić. Świetna infrastruktura, karda, ludzie na roku. Akademik jak na dzisiejsze standardy na prawdę bomba! Jeśli masz możliwość, to idź na SGGW!

Gość gość
14:23 Specjalnie założyłaś konto, żeby zareklamować uczelnie? Aż tak marnie jest na uczelniach wyższych, że muszą się reklamować na patologicznych forach?

Gość gość
Na SGGW jest fajnie, ale jeśli chcesz studiować ekonomię to jedyny słuszny wybór w Warszawie to SGH. Papier z tej uczelni ma w sobie "magię" jakiej żaden inny ci nie da. Nie wiem czemu tak bardzo ludzi fascynuję, ale na rynku po sghu najbardziej biorą.