Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolezanka doslowanie Wywala Cyca

Polecane posty

Gość gość
Kiedyś w restauracji tak bez wstydu wywaliła cyca, myślałam że się zrzygam

Gość gość
Karmiące cyce na ulice Byłam kiedyś na waszym fb i wy tam jesteście NAWIEDZONE Zdjęcia gdzie baba wywala całego cyca to norma . Rady typu "dziecko 7 letnie potrzebuje jeszcze kp " " najlepszym sposobem na stres związany z szkolą jest kp " . Chore nawiedzone baby .

Gość Karmiące cyce na ulice
Jesteśmy nawiedzone bo walczymy o prawo nakarmienia własnego dziecka??? Jakbyśmy publicznie dały butelkę to wszystko byłoby cacy ale mamusina pierś już w oczka pańskie razi??? Ładnie was przerobiły koncerny farmaceutyczne. Gratuluję wyprania mózgu. I będę karmiła moje dzieci wszędzie- w aucie, w parku, w autobusie, w przychodni i wszędzie, gdzie tylko moje dzieci zechcą. Bo nie przejmuję się jakimiś durnymi matkami co same cycem nie karmią i mają wyrzuty sumienia.

Gość gość
jedź do Hiszpanii, tam co druga na plaży bez biustonosza i problemu nie ma. A jak nie, to na plażę do Ahlbeck. Znajdziesz i bez biustonosza i bez majtek. W końcu obraz w oku na twojej siatkówce powstaje. Możesz się odwrócić.

Gość gość
Karmiące cyce na ulice Skąd pomysł ze ja nie karmiłam piersią ? Bo brzydzi mną mnie cycki obcej baby ? no brzydzą i nie mam ochoty oglądać nawiedzonej mamuśki która musi odstawiać cyrki przy kp . Nie potrafisz karmić piersią dyskretnie i z klasa to siedź w domu .

Gość gość
Baby które wywalają cyca nie maja wstydu . Pewnie tez sypiają z byle kim . Każda kobieta która ma klasę karmi dyskretnie .

Gość gość
"I będę karmiła moje dzieci wszędzie- w aucie, w parku, w autobusie, w przychodni i wszędzie, gdzie tylko moje dzieci zechcą. Bo nie przejmuję się jakimiś durnymi matkami co same cycem nie karmią i mają wyrzuty sumienia." Karm jeszcze w kiblu podczas srania :)

Gość gość
16.05 :D pewnie i takie są w tej grupie :D:O:O A co do facetów -powyżej któraś pisała o nich ,na ogół takie nawiedzone kobiety faceta nie mają,uciekł dawno , a im pozostaje grono koleżanek typu grupa wsparacia i cyckowanie do wieku szkolnego dziecka...

Gość gość
Jestem autorka,karmie piersia piszac ten post:-) Wiem,ze ona nie uwodzi mojed meza ani zadnego faceta, ale uwazam ze karmic nalezy dyskretnie!! Emanowanie naga piersia jest nieeleganckie. Koniec i kropka!