Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolezanka doslowanie Wywala Cyca

Polecane posty

Gość gość

Mamy dzieci w tym samym wieku. Zeby nie bylo ja tez karmie piersia, mam np. Rozpinana sukienke i dyskretnie sie odwracam. Ona np. przychodzi do mnie i przy moim mezu i jego bracie podciaga bluzke i wywala tego cyca wrecz nachalnie. Wczoraj zwrocilam jej juz uwage,a ona obrocila to w zart. U niej w domu, byl kolega meza a ona ze smiechem, ze on jest jak rodzina i cyc na wierzch. Bez krempacji karmi w sklepie itp. Lubie ja, nie chce zrywac znajomosci ale momentami juz przesadza....

Gość gość
Wcale Ci się nie dziwie,dobrze ze jej zwrocilas uwage,zrobilabym to samo

Gość gość
Czyli w swoim domu przeszkadza Ci jak karmi? Rozumiem u Ciebie gdy przychodzi czy jakby gdzieś publicznie tak robiła ale u siebie w domu? Tego bym sie nie czepuala bo jej dom i jej sprawa co tam robi. Z drugiej strony co do koleżanki to nie rozumiem tego braku wyobrazni a moze to skapstwo? Miałam staniki i koszulki do kp na to normalną bluzka bez dekoltow. Podciagalam delikatnie bluzke, pod spodem rozpinalam koszulke. Nie bylo widac ani piersi z gory czy z dolu, ani kawałka mojego brzucha nic. Jak przystawialam to okrywalam się szalem a potem dziecko wyglądało jak wtulone. Serio, zwykle ludzie nie zdawali sobie sprawy że kp, myśleli że przytulam dziecko. Karmilam wszędzie ale mega dyskretnie.

Gość gość
Niektóre kobiety wstydu nie mają

Gość gość
Moja szwagierka to samo. Nie tam dyskretnie. Przy swoim ojcu i trzech braciach wywalala tego wielkiego cieknącego mlekiem cyca z wielka brodawa i otoczka nie mniejsza niż cała pierś. Byłam trochę zniesmaczona

Gość gość
No ona tez przy swoim ojcu i to nawet nie ze przypadkiem kawalek bylo widac, tylko siedzi swobodnie z podbiesiona bluzka

Gość gość
Piersi od tego są. Dorosnijcie.

Gość gość
22.18 żeby karmić ok ale żeby wywalać przy całej rodzinie /znajomych itp to też ?

Gość gość
Może tą koleżanka ja jestem? hihi

Gość gość
Niestety ale naprawdę są takie kobiety . Zeszłe lato -salon ******y w Polsce, do wlaścicielki wpada córka, ok30tki z wózkiem, po 3 min wyciąga zwiędłą obwisłą pierś i cyckuje dziecku okolo 1.5 rocznemu- a obok z 3 klientki które przyszły do jej matki .Jej to nie rusza, nic sie nawet nie obróci ani nie zasłoni . Real life karmicielki.

Gość gość
18:58 to jeszcze nic. Kiedyś byłam w mojej stałej kawiarni, pije kawe, jem ciasteczko, i przychodzi córka szefowej. Siada przy stoliku obok, kładzie na nim dziecko i zaczyna przewijać. Myslalam ze zaraz zwrócę przed chwila zjedzone ciastko.

Gość gość
Nie ma takiego słowa jak krempacja Musisz być strasznie tępa że tak piszesz :o

Gość gość
ciekawe czy gole c****a tez by wywalily. jak ktos wstydu nie ma i kultury to tak jest.

Gość gość
Nie zapraszaj jej i po problemie. Sama się osłaniam, ale gościłam kiedyś koleżankę która bez cienia skrępowania wyjęła (dosłownie) pierś przy moim mężu i karmiła synka. Mąż po prostu nie patrzył, ona nakarmiła, żadnego obrzydzenia w nas to nie wywołało... każdy ma inne poczucie wstydu, prywatności i inne potrzeby.

Gość karmiące cyce na ulice
Aurtorko jesteś idiotką przecież ona nie chce uwieźć twojego męża tylko karmi swoje dziecko do cholery pewnei gdyby butelke dała to byś nie narzekała. Piersi są od tego by nimi karmić to naturalna czynność fizjologiczna jak dziecko jest głodne to trzeba nakarmić a nie głodzić w imię tego że komuś to przeszkadza. Cycki z dekoldów nikogo nie szokują a cycki matki karmiącej wszystkim. Gdzie tu sprawiedliwość. Dorosła kobieta nie wstydzi się karmienia swojego dzidziusia to się nazywa odpowiedzialność i dorosłość a jak komuś coś nie halo to widocznie ma problem i powinien się leczyć.

Gość gość
Nikt nie neguje karmienia piersią, ale chodzi o to żeby robić to dyskretnie bo nie kazdy ma ochotę na to patrzeć. A nie trzeba się patrzeć wprost, mimo wszystko widać kiedy matka karmi jak wywala na wierzch cały cycek. A kobiece piersi po ciąży i w trakcie kp nie są niestety apetyczne i piękne. Wiem to po sobie bo sama jestem w ciąży.

Gość gość
Prócz mojej szwagierki nie widziałam żadnej w ten sposób karmiacej kobiety. Wszystkie ładnie jakoś osloniete, dyskretne. Jeśli coś widać to tylko główkę dziecięca i trochę skory. I to jest wręcz urocze a nie wiszący, napuchniętych, zaczerwieniony i ociekający mlekiem cyc z otoczka wokół brodawki wielkośc****ersi. Wiem ze to naturalne ale moim zdaniem mało estetyczne.

Gość karmiące cyce na ulice
No niestety ciążą i kartmienie piersią niszczą wygląd piersi ale one nie mają być ładne bo nie taka jest ich funkcja piersi są od karmienia dzieci. Nie ropzumiem co ci przeszkadza to że szwagierka nie ma potrzevby chowania się ze swóją laktacją to jest natura tak nas matka natura wymyśliła i po co z tego temat tabu robić a ty jak jesz to się chowasz po kątach i nigdy ci się nie zdarzyło zjeść przy kimś posiłku?!? Polecam trochę dorosnąć. Zjarzyjcie na fejsa na grupę Karmiące cyce na ulice to się przekonacie ze KP jest normalne i wręcz powinno się je promować poprzez karmienie w miejscach publicznych by się ludzie oswoili.

Gość gość
Ale my nie chcemy się oswajac i nie chcemy oglądać cudzych cycków, nie bądź ograniczona i uszanuj to że niektórzy nie chcą na to patrzeć i nadmieniam ze sama karmie piersia

Gość gość
Sama n ie bądź ograniczona i zrozum że ogłupiły cię feministki i reklamy mleka modyfikowanego to tylko dzisiaj trzeba się zasłaniać z karmieniem bo jeszcze jakieś gwiazdusi to zacznie przeszkadzać. Chcesz to i w czadorze sobie karm skoro brzydzi cię naturalny i piękny elemęt macierzyństwa. Ale mnie nie zmuszaj bo zasłaniania się i karmienia w okruciu bo jeszcze jakies ograniczonej idiotce zacznie przeszkadzać kawałek piersi. \ https://www.hafija.pl/2018/01/laktofobia2.html poczytajcie sobie, może zrozumiecie.

Gość Karmiące cyce na ulice
Nie wierze że autorka karmi piersią. Zrozumiałaby inną kobietę ale niestety ona woli ulegac presji producentów mleka modyfikowanego. Koncerty farmaceutyczne już wam spaprały mózgi skoro wstydzicie się własnych piersi.

Gość gość
Ja też wywalam. I jestem dumna.

Gość gość
Co cie obca kobieta obchodzi? Jej cycki jej sprawa. Zajmij się wladmym zyciem.

Gość gość
Do 16:09. Jest subtelna różnica między intymną częścią ciała a talerzem i sztućcami. Tak trudno to zrozumieć?

Gość gość
Nie dziwi mnie że potem mężowie takich wulgarnych bab maja kochanki.

Gość gość
Mnie zastanawia jedno, skoro kobieta nie ma wstydu i "wywala cyce" toczemu na to patrzycie ? Ona wyciaga piersi a tlum gapiow patrzy na kazdy ruch

Gość gość
To ja wystawie na widok publiczny moja psioche. To przecież jak piszecie sama natura, i wcale nie jest od tego żeby się komuś podobać.

Gość gość
Nie rozumiem twojego problemu. Skoro lubisz koleżankę, powinnaś patrzeć przez palce na jej ekscesy czy dezorientację. Skoro nie dajesz rady, przestań ją lubić.

Gość gość
Dla mnie to obrzydliwe. Też karmilam piersią ale robiłam to dyskretnie. Obrzydza mnie jak tak bez wstydu wywala cyca i karmi. Najgorzej jak robi tak w miejscu publicznym.

Gość gość
Mnie tez brzydzi widok wywalonych cycków . Zeby nie było sama kp ale nie lubię jak ktos odstawia takie cyrki . Nie mam ochoty patrzeć na cycki obcej baby .