Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
niepopawnymarzyciel

Prezent dla ex

Polecane posty

Cześć, mam mały problem i chciałbym was prosić o radę. Z moją byłą rozstaliśmy się jakieś 2,5 roku temu, w zgodzie, i właściwie nigdy nie straciliśmy dobrego kontaktu, i nie ma tu mowy o jakiś próbach powrotu czy czymś takim, jest dla mnie bardziej jak siostra, w sensie że jest mi bliska i chcę dla niej dobrze, żeby jej się tam to życie układało jakoś, no i właśnie stąd wynika mój problem. Ostatnie parę miesięcy było dla niej dość ciężkie, kilka zdarzeń mocno podbiło jej wiarę w siebie, i zadowolenie z życia. A jako że zbliżają się jej urodziny, to do książki, i kartki które już wcześniej miałem zaplanowane postanowiłem dodać coś, miłego/motywującego i będąc jakieś 2 tyg temu w empiku wpadłem na taką oto koszulkę i kupiłem ją jej http://www.pandragon.com.pl/product.php/1.282/20534/KOSZULKA-DLA-NIEJ-PIEKN-M.html tak wiecie żeby czuła się doceniana za to jaka jest i żeby po prostu było jej miło. No i nie było by problemu, bo znamy się na tyle dobrze że zrozumiałaby moje intencje, jednak wczoraj powiedziała mi że zaczęła się z kimś spotykać. No i tu pojawia się problem, bo prezent który miał być miły, staje się raczej niestosowny prawda? O ile ona świetnie mnie zna, to jej chłopak już nie i mógłby to opacznie zrozumieć, a nie chciałbym żeby miała przezemnie problemy jakieś, czy kłótnie. Powiedzcie prosze, czy można to jeszcze wysłać, czy lepiej to upchnąć w szafie i pozbyć się przy okazji?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować