Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zbyt szybko dążymy do związku!

Polecane posty

Gość gość

Witam, poznałem dziewczyne 2 tygodnie temu i widać, że ciągnie nas do siebie, chciałbym poznać wasze zdanie bo za bardzo nie mam z kim o tym porozmawiać. A więc mamy zobaczyć sie jutro. Na ostatnim spotkaniu były zbliżenia typu pocałunki, przytulanie, trzymanie się za ręke i widze że zmierza to bardzo szybko do przodu, nie mam chyba żadnych wątpliwości, co do tego że może nam się udać, ale padły już nawet deklaracje o spędzeniu razem walentynek. Czy bycie z kimś po miesiącu od poznania może przynieść dobry rezultat na trwały związek w przyszłości? Skąd te wątpliwości? Nigdy nie wchodziłem tak szybko w związek. P.S Nie mamy nastu lat, z góry dzieki za szczere odpowiedzi.

Gość gość
Skoro oboje to czujecie dlaczego nie? Ja z moim facetem jestem od 2 lat a byliśmy po 3 tygodniach parą.

Gość gość
Myślę że oboje jesteście młodzi i po co będziecie się bronić przed uczuciem ? Zaryzykujcie a możecie tylko zyskać ;)

Gość gość
Skromna Ja Ty chyba rozum powinnaś sobie pobrać a on sie pyta a Ty jak zwykle ten zj****y łeb wp*****lasz.

Ty chyba rozum powinnaś sobie pobrać a on sie pyta a Ty jak zwykle ten zj****y łeb wp*****lasz. x :classic_cool: