Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile może" iść "ząb

Polecane posty

Gość gość

Moje dziecko męczy się już drugi tydzień :(

Gość gość
U mojego dziecka trwalo to ok miesiaca

Gość gość
U nas kieł wychodzi od miesiąca i wyjść nie może. Niby już na wierzchu, a ciągle pod dziąsłem :) To najgorszy ząbek, gorączka i ślinotok.

Gość gość
U nas tez miesiac

Gość gość
Miesiac nawet. Mojej corce z krwią szły zęby

Gość gość
Jprdl :/

Gość gość
Długo :(

Gość gość
A za kilka lat i tak wypadną:/ jaka w tym logika?

Gość gość
Po prostu życie! Jeszcze dobrze się nie zaczęło, a już daje w kość.

Gość gość
U mojej córki już 1,5 miesiąca wychodzi kieł. Córka za 2 miesiące 2 latka skończy. Jest rozdrażniona i płaczliwa bardzo, o wszystko ryk. Już ciężka atmosfera w domu panuje. Księżniczka zasypia ok 23 ( oczywiście nie w swoim łóżeczku) w nocy ze 2 karmienia i od 8 znowu od nowa...

Gość gość
Mi lekarka powiedziała, ze idą zęby jak młody miał 5 miesięcy, wszystko zwalalam na te zęby, ale ma już 10 miesięcy i ni widu, ni słychu;)

Gość gość
Żeby do 2- óch lat niby wychodzą.

Gość gość
Do gościa 23.01 , czy to znaczy że twoje 10- miesięczne dziecko nie ma jeszcze żadnego ząbka? Nie jestem złośliwa, pytam z ciekawości bo u mojego próbowali wmówić że coś jest nie tak, jak miał 7 miesięcy i zębów brak.

Gość gość
Mojemu pierwsze ząbki wyszły jak skończył 13 miesięcy. Cztery jednocześnie. Wiec nadgonił zaległości. Teraz ma 21miesiecy i 12 ząbków. Wszystkie szły czwórkami. Mamy za sobą ciężki miesiąc bo czwórki wychodziły. Są okropne bo niby rąbki wyszły ale dziaslo trzymali się na środku. Dziś zobaczyłam pod dziąsłem kiełki na górze. Wiec moral z tego, że wychodziło osiem jednocześnie. Nie było gorączki ale młody nie chciał jeść. Płakał w nocy. Schudł i cofnął się w rozwoju. Teraz wszystko wraca do normy Nie wiem co będzie jak piątki będą szły.

Gość gość
moje starsze dziecko zaczelo ząbkować od 5 miesiąca, i wychodzily pojedynczo - zabkowac skonczyla majac 14 miesięcy, potem nawet nie wiem kiedy wyszly dolne 5 brakuje jeszcze gornych 5. moje młodsze zabkuje od 6,5 m zycia i jedynki dolne szly na raz-miesiąc ryku. potem szly na raz dwie gorne jedynki i dwojki-przeswitywaly już trzy tyg temu-bylam pewna, ze już za kilka dni się przebija, a wcześniej już dziąsła były spuchnięte-już miesiąc a dopiero jedynki się przebily i to kacikiem tylko. pierwsze dziecko wcześniej zaczelo zabkowac i jak już zab widziałam zza dziasla to 3 dni i był na wierzchu a u drugiego dziecka idą ida i ida miesiąc ryku znów. szkoda dzieciaczka ale kazde inaczej przechodzi