Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakich podpasek używacie

Polecane posty

Gość gość

Jakich podpasek używacie

Gość gość
Wate używamy

Gość gość
Najcienszych always ultra pomarańczowe op.

Gość gość
Dla mnie każde takie same. Z biedronki lubie i tampony tez. Nie widze różnicy miedzy nimi, a jakimis Droższymi.

Gość gość
Ja tez najcienszych always ultra,zielone albo fioletowe. W innych czuje sie niekomfortowo.

Gość gość
A ja nie polecam always ultra. Mialam wersje super plus z siateczka. Mi przeciekly 2 razy bokiem na spodnie, a zmienialam co okolo 4 h, wiec nie piszcie, ze pewnie ich nie zmienialam za czesto. Krew poleciala z podpaski na skrzydelka i plama gotowa. Dla mnie najlepsze sa bella perfecta, moga tez byc femina z biedronki, ale wersje z siateczka

Gość gość
a zmienialam co okolo 4 h x Co 4 h ? Ja jak mam obfity okres to zmieniam przynajmniej co godzine i uzywam jeszcze tamponow..

Gość gość
Co 4 h ? Ja jak mam obfity okres to zmieniam przynajmniej co godzine i uzywam jeszcze tamponow.. 4 h to NORMALNY czas i podpaska tak znanej firmy powinna sobie dac rade, nie zawsze jest mozliwosc czestszego zmieniania. A Ty jak musisz co h zmieniac i do tego tampon to najlepiej do lekarza idz, chyba, ze taka Twoja natura ;-)

Gość gość
A i dodam, ze dawno temu, jeszcze w podstawowce, dostalam taka ulotke na lekcji always i tam bylo napisane, zeby zmieniac co 4-6 h, wiec skoro oni tak napisali, to ja moge wymagac zeby te 4 h obyly sie bez plamy ;-)

Gość gość
Lidlowe;) ze skrzydełkami

Gość gość
Ja nie lubię tych z siateczką. Always mają też taką miękką wersję, nie pamietam jak się nazywa, i te lubię. Ale zasadniczo nie-na-wi-dzę podpasek.

Gość gość
Kubeczka menstruacyjnego

Gość gość
Siano inaczej słoma.

Gość gość
To siano czy słoma?

Gość gość
Jak brakuje słomy to stare szamaty dre.

Gość gość
Cały snopek zużywam.

Gość gość
O, jakie opinie na temat kubeczka? Jestem ciekawa czy warto

Gość gość
Ja swojej zonie czasem z kosza podkradam zuzyte podpaski,wącham i sie trzepie na nie. Powaznie bez wkretu. Czasem gdy u znajomych jestesmy to przegrzebie kosz na bielizne w lazience i nie raz na cudze majteczki sie zjechalem:)

Gość gość
A Ty jak musisz co h zmieniac i do tego tampon to najlepiej do lekarza idz, chyba, ze taka Twoja natura oczko.gif x Niestety przez pierwsze dni zawsze sie ze mnie "leje",bo inaczej tego nazwac nie mozna.Dlatego zmienianie podpaski i tampona co h to minimum.

Gość gość
gość wczoraj Też tak kiedyś miałam. Koszmar. Ledwo do szkoły czy pracy dojechałam a już musiałam lecieć do toalety. Potem popsuły mi się hormony i teraz mam tak skąpy, że jakbym się uparła, to na jednej podpasce pierwszy dzień bym wytrzymała. A trzeciego to już tylko wkładek używam. A i odradzam wam alwasy. Najlepsze są podpaski z bawełnianymi powłokami.

Gość gość
tylko BELLA różne tak w okresie , zmieniam co ok. 3 godz.

Gość gość
Szukam osób, które chcą sobie w prosty sposób zarobić 500-1500zł przy komputerze bez wychodzenia z domu. Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a ofertą, wejdź na poniższą stronie, zapisz się, a ja Ci wszystko wytłumaczę i podam szczegóły http://lukaszpawlowski.getleads.pl/jakzarobic

Gość gość
Na dzień Bella Perfecta Rose, a na noc Bella Perfecta Ultra Night. Naturella ma taki poj*bańczo - pie*doleńczy zapach rumianku i mi sie rzygac chce od tego. I w ogóle jakoś mnie nie przekonała. Always nie lubię, bo są przereklamowane i do tego drogie. Do ich kupowania najbardziej zniechęciły mnie reklamy z tymi wieśniackiej piosenkami, i w ogóle wszędzie Always i Always, już można sie wyrzygać tymi alwaysami. I g****o prawda, że Alwaysy są najlepsze. Bella jest najlepsza, a Alwaysy są po prostu przereklamowane i tyle. Ch*j prawda że są bardziej chłonne i komfortowe. Bella jest cieniutka, a z Alwaysem to jak z Pampersem! Ja polecam Bella Perfecta Rose - są chłonne, ładnie pachną, nie przeciekają. A na noc Bella Perfecta Ultra Night. A nie jakiś kicz Always! Obejrzyj se reklamę Always Ultra Night to zobaczysz! Kolejna debilna pioseneczka dla upośledzonych pip... Szkoda gadać...

Gość gość
23:21 Po ch*j wydziwiać? Są podpaski, wkładki, tampony, ch*je muje dzikie węże, to po co kubeczek? To jest niehigieniczne! Wkłada sie w p*pe i cały dzień nie wyjmuje? A potem wyjmujesz i masz cały kubek krwi... Bleee rzygne zaraz! Takie samo zdanie mam na temat podpasek wielorazowych. To jest OBRZYDLIWE!!!

Gość gość
Utnij se kawał ceraty, załóż na d*pe i będziesz miała ku*wa Alwaysa!!! Najgorsze g****o na świecie, wolałabym watę nosić niż alwaysy! Ani to wygodne, ani tanie. Nwm co wy w tym g*****e widzicie.

Gość gość
A ja mam w d***e Alwaysy, Belle i inne Srelle... Zakładam se Pampersa i ch*j z Alwaysami!!!

Gość Mama Brokeen43
ja od lat tylko Biedronkowe :) Nigdy mnie nie zawiodły.A wypróbowałam juz wszystkie drogeryjne marki ,w ciagu minionych 15 lat :) Na noc-Biedronkowe NIGHT. na dzien -biedronkowe-dzien. na codzien-wkladki biedronkowe. w razie W -tampon z Biedronki. :)

Gość gość
A ja lubię Naturellę. Kiedyś używałam Always, z siateczką, potem te takie , hmm normalne (?), nie wiem jak to nazwać. A już Bella, to dla mnie całkowita porażka, chyba, że trafiłam na złą partię jakąś, klej w ogóle nie trzymał, podpaska prawie się zrolowała, pobrudziłam sobie bieliznę... :-(