Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mieszkanie z rodzicami

Polecane posty

Gość gość
Debilko płaczesz się w zeznaniach, ten kto uczy to nauczyciel, dalszych dowodów nie potrzebujemy, siedź już cicho na d***e czy studiach, czy na głowie rodzicom, jesteś tępa dzida i nudna.

Gość gość
Autorko nie ma o czym dalej dyskutować, dorośli ludzie płacą za siebie i nie powinni być ciężarem dla innych, oprócz przyjemności są obowiązki.

Gość gość
Autorko nie ma o czym dalej dyskutować, dorośli ludzie płacą za siebie i nie powinni być ciężarem dla innych, oprócz przyjemności są obowiązki.

Gość gość
gość dziś Debilko płaczesz się w zeznaniach, ten kto uczy to nauczyciel, dalszych dowodów nie potrzebujemy, siedź już cicho na d***e czy studiach, czy na głowie rodzicom, jesteś tępa dzida i nudna. x Nie masz racji. znow sie wykazujesz kompletną ignorancją. Zeby zdobyc zawod nauczyciela trzeba odbyc dwuletnie uzupełniajace studia nauczycielskie. ja ich nie mam, w tej chwili jestem na mgr z filologii, więc jakim cudem mam być nauczycielem? Po prostu jestem filologiem uczacym w szkole, ale nauczycielem NIE JESTEM ;)

Gość gość
w tej szkole jesteś sprzątaczka ale kogo to.

Gość gość
Zaley ile "dziecko " ma lat. Co innego 20 latek na studiach dziennych a co innego 20 latek, który się już nie chce uczyć. Co innego też jak to są pierwsze miesiące pracy tego "dziecka", wiadomo, że pensja wtedy nie powala, a co innego jak "dziecko " ma 40 lat i dokłada się 500 zł miesięcznie rodzicom, resztę mając na własne wydatki.

Gość gość
gość dziś w tej szkole jesteś sprzątaczka ale kogo to. x chciałbyś tego. no przykro mi, moze ktos inny podbuduje twoje ego zaoczniaku ;)

Gość gość
17:41nie jesteś ani filologiem ani nauczycielka, więc przestać zawracać gitarę, temat jest nie o tobie

Gość gość
27:56 przygłupie, daj spokój, może praca na kamerkach?

Gość gość
Mówimy o dorosłych, pracujących, więc mają płacić na swoje utrzymanie, bo jak nie, to rodzice też nie muszą za siebie płacić i .

Gość gość
gość dziś 17:41nie jesteś ani filologiem ani nauczycielka, więc przestać zawracać gitarę, temat jest nie o tobie x Jestem, aż tak cie to boli :D? czyzbys sie nie dostal na studia, ze az tak ci zalezy zeby mi dowalac? :D

Gość gość
Debilu, trzeba mieć tytuł przynajmniej magistra, a nie siedzieć na studiach, a do szkoły przyjmują nauczycieli z kwalifikacjami, chyba że to zaoczna medycyna, spadaj wypierdku

Gość gość
18:05sama sobie dowalasz coraz bardziej osmiesxasz

Gość gość
gość dziś Debilu, trzeba mieć tytuł przynajmniej magistra, a nie siedzieć na studiach, a do szkoły przyjmują nauczycieli z kwalifikacjami, chyba że to zaoczna medycyna, spadaj wypierdku x Do szkół jezykowych wystarcza licencjat, certyfikat CAE i poswiadczenie o rozpoczeciu mgr. Szkoła językowa to nie jest zwykłe liceum. Ba, nawet w podstawówce może licencjonowany filolog uczyc, ale za to płaca śmieszne pieniadze ;)

Gość gość
Ja kasy od dorosłego dziecka nie biorę, nie boli mnie ze cos zje czy fakt ze tu spi i np zużywa wode tez jakoś mnie nie uwiera, wiem, ze gdyby go było stać to pewnie by cos wynajął. Dom jest duży, nikt nikomu nie przeszkadza. Gdyby był np jakimś świrem to wtedy do widzenia jednak póki jest ok to niech sobie jest. Przynajmniej wiem co słychać w miejscach w których mnie nie ma :-) oglądam fajniejsze filmy i mam dobry kontakt z nim. Ale wiem, ze sa rodziny ktore potrzebują wsparcia finansowego i wtedy to inna bajka .

Gość gość
Ja kasy od dziecka też nie brałam, aż przyszły czasy, że dziecko lepiej zarabiało od nas, rodziców i zaczęło oceniać, krytykować, rządzić. Wtedy zmieniło się zasady. Dzisiaj z emerytury nie byłoby nas stać na utrzymywanie dziecka,

Gość gość
Nas też nie bolało i nie boli że dziecko u nas śpi czy coś zje, jednak nie zamierzamy utrzymywać dorosłego pracującego chłopa, musi płacić za siebie jak każdy, filmy oglądamy lepsze od niego.

Gość gość
Oojoj widze starszą panią gowniaki zostawily xxx ojojoj gówniaki założyły temat, rozkoszne ameby życiowe :D

Gość gość Piotrek
Matko Boska ratuj!!! Człowiek czuje się głupszy o wszystko, co przeczytał przed chwilą. Przykre w sumie, że tylu z was nie ma nic lepszego do roboty, tylko pisanie głupot o każdej porze dnia i nocy. Same darmozjady, no to bida w kraju ☹☹☹

Gość gość
Uczy w szkole i nie jest nauczycielką . To ja kiedyś jechałem autobusem i pasaźerem nie byłem .

Gość gość
Ja znam taką kobietę która miała wnuki a babcią nie była .

Gość gość
gość wczoraj Ale ta laska cie nie wkrecala. miala racje. w prywatnych szkolach ucza lektorzy, czesto nie majac kursów nauczycielskich, wiec nauczycielem nie jest, a lektorem/prowadzacym. To tak samo jakbys na osobe bez prawka mówił kierowca. no nie, to kierujacy pojazdem. x Odnosnie tematu, u nas jest w rodzinie system wielopokoleniowy i nie widze problemu zeby dzieci zarabiajace siedzialy w domu. mamy tak od dawna. nawet jak nie placa rachunkow to pomagaja albo starszym albo w ogrodzie/domu i taka to wymiana :) kłótni zero.