Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamdosczaniedbanychfacetow

Czy są w Polsce jacyś przystojni faceci?

Polecane posty

Gość Mamdosczaniedbanychfacetow

Gadają, że niby pełno metroseksualnych, na pewno nie w Polsce, ja widzę tu samych wąsatych miłośników piwa z odstajającym brzuchem, dresiarzy, żuli capiących na kilometr i nie gadajcie głupot, że facet ma być facetem. Właśnie przez takie gadanie my kobiety mamy samych śmierdzieli, owłosionych od góry do dołu. Tak. Faceci powinni się depilować, a ja widzę facetów którzy sierść aż pod szyją mają, łapy owłosione, jakby byli pół małpami. I jeszcze te pryszcze. Faceci, zacznijcie wreszcie o siebie dbać. Najwyższy czas, żebyśmy my Polki uważane za jedne z najpiękniejszych kobiet na świecie zaczęły sobie szukać przystojniaków zagranicą, a polscy piwosze niech se gniją w tym smrodzie. Poza tym gdzieś czytałam, że Polki uchodzą za jedne z najpiękniejszych kobiet na świecie, a polscy faceci - za jednych z najbrzydszych. To o czymś świadczy.

Gość gość
To Ty musisz być bardzo brzydka że sami zarośnięci i śmierdzący się Tobą interesują, ja sam jestem facetem i dbam o siebie i powiem że jak wychodzę gdzieś z domu to pomijając tych co są w pracy i mają takie warunki jak kurz, brud czy smar itp. (sam jestem mechanikiem na kopalni) to tych nie zadbanych to jest może 15% max to tyle to i kobiet nie zadbanych się trafi.