Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ratunku on chce sexu :(

Polecane posty

Gość gość

Witam jesteśmy ze sobą 8 miesięcy ale coś się psuje muszę go zostawiać ponieważ on chce sexu nie wiem co robić bo ja nie mogę z nim tego robić nie jestem już nastolatka mam 29 lat liczę na to że ktoś mi doradzi czy z nim zerwać czy nie bo on nalega na to myślę że mu tylko na tym zależy i prosi już od miesiąca dochodzi do kłótni sam do tego prowadzi zapytał mnie czy chce po ślubie mówię że po ślubie też nie chce na prawdę nie wiem co robić

Gość gość
Myślę, że nie ma sensu tego dłużej ciągnąć. Macie od związku inne oczekiwania. Skoro wiedziałaś że nie chcesz sexu, to trzeba było szukać albo przyjaciela albo aseksualnego partnera.

Gość gość
Z początku nic o tym nie wspominał on nie potrafi tego zrozumieć zerwę z tym czubem

Gość gość
Albo jesteś głupi a albo prowo. Po co z nim jesteś skoro NIGDY nie chcesz seksu. Dlaczego to a widzisz. 8 miesięcy w związku dla prawie 30 letniego faceta to wystarczający okres próby.

Gość gość
Jestem jeszcze bo myślałam że nie będzie tego chciał ale okazało się że to zbok ale dziś z nim zerwę ja tego nie chcę robić

Gość gość
Ok koniec z bucem ja ją zboczenia pod dachem nie potrzebuje