Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yolandelo

Test pozytywny, wszystkie inne negatywne, objawy ciazy

Polecane posty

Gość Yolandelo

Witam Od kilku dni bola mnie piersi, czuje dyskomfort w podbrzuszu oraz klucia i skurcze. Do tego przez kilka dni mialam straszna ochote na slodkie,a teraz totalny brak apetytu i mdlosci. Zrobilam test ciążowy od razu po pracy 3 dni temu bo cos mi sie to nie podobalo zwlaszcza,ze z chlopakiem uprawiany czesto stosunek przerywany (Taki tez mial miejsce ok3 tyg temu dzien od zakonczenia po okresu) i test wyszedl pozytywny, kreseczka druga byla bardzo lekko widoczna. Kolejne testy ktore robilam ,tego samego dnia wieczorem i wczoraj rano wyszły negatywne. Czy jest to mozliwe w ogole,ze moglo dojsc do zaplodnienia po okresie? Narazie nie chce siac paniki wsrod rodzicow i chlopaka i troche sie boje powiedzieć ze ide na test do laboratorium bo beda mi mowic ze za bardzo panikuje skoro te 2 testy poza tym jednym wyszły negatywne..

Gość Yolandelo
Dodam tez,ze pojawil sie od 2 dni biały mleczny i dosc gesty sluz.

Gość gość
Dzien po okresie to raczej malo prawdopodobne aby zajsc w ciaze. Mysle ze skoro dwa nastepne testy wyszly negatywnie to nie jestes w ciazy

Gość gość
hej mam podobną sytuację, bylas u ginekologa?

Gość gość
ja byłam dzisiaj i nic nie wiadomo, nie widać nic na usg ...

Gość Yolandelo
Nie nie bylam, wieczorem bylo mi straszliwe niedobrze, i 3 dni z rzedu bolal mnie brzuch ( wczoraj najbardziej) dzis mialam do pracy na 5:30 i mimo,ze zawsze cos tam wciskam do jedzenia przed wyjsciem tak dzis zjadlam ok 9 bo myslalam,ze zwymiotuje a glodna bylam strasznie. No i te ciagniecia w brzuchu, dziwne niby jak na okres niby taki inny. Ale. Zrobilam test po pracy no i negatywny znowu.. juz nie wiem co mam myslec.

Gość gość
mnie lekarz zalecił beta HCG wykonać dwa razy i idę w poniedziałek. Kolejnego testu już się bałam robić, ale okres też się spóźnia juz 5 dni ...

Gość gość
a Tobie się spóźnia?

Gość Yolandelo
Ja jestem tydzien przed okresem dlatego watpie ze to mozliwe ze jestem w ciazy.. Ale naprawde nie wiem czemu ten test wyszedl pozytywny i ze mam takie objawy. Czytalam ze sie w ogóle nie myla w ta strone jesli sie nie choruje i nie bierze leków z tych grup co wlasnie fałszują wynik. A u Ciebie test rowniez wyszedl pozytywny a później negatywny??

Gość gość
Witaj autorko jestem w podobnej sytuacji jak ty to znaczy ze czuje sie tak samo i z seksem podobnie :/ czekam do następnego tygodnia by zrobić test powinien być już wiarygodny :/ ale tydzień czekania w niepewności to koszmar :/ powtórz test z rana i zrób beta hcg u mnie to jest jeszcze za wcześnie i muszę poczekać do następnego tygodnia :/

Gość gość
ja robilam tylko jeden i od razu pobieglam do gin, ktory nic nie potwierdził jak narazie

Od kilku dni chodziłam jak struta, okres nie przychodził. Zazwyczaj się zabezpieczamy, tymbardziej, że mam dopiero 18 lat i nie wyobrażam sobie teraz być w ciąży. Jednak doszło do stosunku przerywanego. Chłopak wyciągnął w porę, więc się nie przejmowałam. Mam bardzo regularne miesiączki więc zdziwiłam się kiedy nie pojawiła się w terminie. Kilka dni wcześniej pojawiły się widoczne żyłki na piersiach, nigdy tak nie miałam, dlatego zaniepokoiłam się. Wszystkie objawy wczesnej ciązy się zgadzały. Trzeba było ponieść konsekwencje więc zrobiliśmy test ciążowy z chłopakiem(cały czas był przy mnie bo ja cała chodziłam) Na wszelki wypadek zrobiliśmy dwa w odstępie kilka dni. I obydwa negatywne, uspokoiłam się, stres minął a okres pojawił się dziś rano. Czasem po prostu większość objawów wmawiamy sobie same.

Gość gość
Telefon Zaufania i NETporadnia dla osób w nieplanowanej ciąży a także tych z doświadczeniem aborcji Jeśli… - obawiasz się, że jesteś w ciąży, - nie planowałaś ciąży, a stało się… - rozważasz aborcję, - miałaś aborcję, … i przeżywasz w związku z tym trudności, którymi nie masz się z kim podzielić skontaktuj się z nami. Jesteśmy dla Ciebie codziennie od 18.00 do 23.00. Telefon - Chat – Email tel.: 586 915  915 email: kontakt@netporadnia.pl chat: http://www.netporadnia.pl/ Porady w Netporadni są bezpłatne. Gwarantujemy pełną dyskrecję.