Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jezu jakiego mam dola ostatnio

Polecane posty

Gość gość

Zrobilam pare g;lupich rzeczy, przez ktore stracilam mozolnie budowane poczucie wlasnej wartosci. Wszystkie najgorsze zdarzenia z zycia przelatuja mi przed oczami, a troche tego bylo. I znowu mysle, ze jestem beznadziejna.

Gość gość
Ja też mam doła. Spieprzyłam znajomość z kimś, na kim mi bardzo zależy. Nie mam sił już :( chyba się zabije bo moje życie nie ma żadnego sensu

Gość gość
No to mozemy sobie podac reke, bo ja zrobilam to samo. Chociaz teraz juz nie jestem pewna, czy spieprzylam, czy w ogole nie mialam zadnych szans , cokolwiek bym nie zrobila. Chyba to drugie.

Gość gość
ja dzisiaj pije. Mozesz wirtualnie dolaczyc do mnie :) mozemy zalozyc grupe wsparcia

Gość Grafommanka
Ostatnio nie lubimy sie z alkoholem. Ja dzisiaj placze, wiec moge wzniesc toast kieliszkiem lez.

Gość gość
co to za glupie rzeczy?

Gość gość
Dziewczyny.....głowa do gory.... aniolstroz@mail.ru Zapraszam....

Gość gość
Latwo powiedziec, glowa do gory. Trudniej zrobic kiedy od zawsze masz pod gorke, startujesz z gorszej pozycji i za kazdym razem kiedy uda ci sie odbic od dna, cos cie chwyta i sciaga spowrotem. Nic mi nie wychodzi. Nie mam juz sily starac sie. Nie chce mi sie zyc.

Gość gość
21.17 kupa w gaciach ciągnie cię w dół Jakubie, trzeba ją zostawiać w sedesie lub w sławojce, gdy jesteś w Srykach:p