Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Opuszczeni kochanki, kochankowie

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
tak, jestesmy z jednego miasta.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
a dlzcego mam sie najpeirw rozwiesc? bo ty tak chcesz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wiele wyjasnia. Ja mam troche do przejechania :) Ale dla niej zawsze warto... :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
poznalismy sie juz na tyle / pare lat razem / ze pewnie to w koncu zrobimy. mozesz byc spokojna :) nie bede sie rozwidzic od razu jak go pozna艂am bo ty tak na forum napisalas :)...takze zyje jak chce bo zycie mam jedno, a to czy ty mnie nazwiesz k***a lata mi kolo d**y

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no na pewno mi 艂atwiej bo mieszkamy 10 km od siebie.ciesze sie, ze mam cz艂owieka kt贸ry jest zawsze kiedy go potrzebuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bo tak przyzwoici ludzie robi膮 z zasadami ale tanie kursy jak ty ich nie maj膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tak tak, wszyscy przyzwoici ;) oj kobieto kobieto...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A skad wiem ze wiele jest takich par? bo obserwje zycie- skoro tego nie widzisz to jest bardzo mloda albo po prostu bezdennie glupia x bezdennie g艂upia to jestes ty skoro ci si臋 wydaje ze jak kto艣 sobie po偶artuje i po艣mieje si臋 z koleg膮/kolezank膮 to od razu sypiaj ze sob膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
*takie kurw/y trzeba przecie偶 sobie zostawi膰 otwart膮 furtke

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moja przyjaciolka tez moze na mnie liczyc... Zawsze :) Spotykacie sie w hotelu, w domu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak taki m膮偶 niedobry to nie wiem czemu si臋 dawno nie rozwiod艂a艣 :D nie rozumiem takich ludzi potem jeszcze od siebie szacunku wymagaj膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
eh tak tak, bo ja stwierdizlam na podstawie zart贸w i usmiechow ze ktos sie zdradza ;) zrobcie sobie maly rekonesans wsrod znajomych dalszych i bli偶szych , chociaz na bank to juz wiecie, ale przeciez na forum sie nie przyznacie ze tak wlasnie jest ze ludzie udaja szczesliwe zwiazki malzenstwa. Guzik prawda i dobrze o tym wiecie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wcale nie wymagam szacunku , zw艂aszcza od ciebie :) nic mnie nie obchodzisz to o jakim szacunku mowisz. moje zycie moja sprawa. Spotykamy sie w pracy, poza praca, w domu, u znajomych itp.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do takich jak ty to mam szacunek zerowy ale chodzi艂o mi ze takie jak ty wymagaj膮 szacunku potem od facet贸w. Takie jak ty sobie 偶ycia nie u艂o偶膮 bo karma wraca, b臋dziesz mo偶e kiedy艣 z tym kochankiem a on potem sobie inn膮 znajdzie. Skoro wszyscy zdradzaj膮 to nie wiem po co ci m膮偶 i sta艂y partner, bzykaj si臋 z kim popadnie albo id藕 na prostytutke bo masz predyspozycje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Po co obrazanie? Temat Cie denerwuje? Nie udzielaj sie. Proste... Mnie nie zjedziesz? Tylko kobiety mozna zjechac?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
o tobie facet mam identyczne zdanie ze si臋 rzyga膰 chce jak si臋 was czyta, jeszcze co艣 o uczuciu mi艂o艣c***iszecie :D jak nie wiecie to jest chyba wam si臋 z po偶膮daniem myli. Nie wymagajcie wierno艣ci i szacunku od partner贸w bo takich os贸b si臋 nie szanuje i z nimi 偶ycia nie uk艂ada na sta艂e

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie wymagam szacunku - ja ten szacunke mam. badz spokojna:) a skad wiesz, ze takie kobiety wymagaja szacunku od facet贸w? z wlasnego doswiadczenia?aaaa nieee - na pewno nie- bo ty swieta jestes- takze kolezanko kierunek zakon ;). Karma wraca? ale dlaczego tylko do mnie ma wrocic? a do kochanka mojego nie?tego juz nie dostrzegasz - ale to akurat typowe dla osob takich jak ty. A co do bycia prostytutka to co mam szuka pracy w tym zawodzie skoro wed艂ug ciebie juz w nim jestem- zdcyduj sie niunia co piszesz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
morde obic? to chyba tobie. ja go nie zmuszam by zdradzal swoja stara . zreszta niech przyjdzie to sobie pogadamy o mezulku. niech jemu ryj pierze bo ja jej milosci wiernosci do konca zycia nie przysiegalam to sory niech w********a. poza tym niech sie zastanowi dlaczego kochany mezus jej c*pki nie chce bzykac x x Uwa偶aj t臋pa ku/rwo jak jego 偶ona przyjdzie do ciebie i z dzi/wk膮 b臋dzie gada膰 o swoim m臋偶u. Pie/rd/ol/nie ci臋 k***o w ryj na ulicy i p贸jdzie dalej a ty si臋 艣ciero krwi膮 zalejesz. :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tak tak, same szczelsiwe mezatki:) mys艂abyb kto...oszukujcie sie dalej :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do 14:31 - naprawde zal mi cie. musisz pomyslec o leczeniu ... taaa juz sie boj臋 strasznie, zw艂aszcza ze siega mi do pasa takze na pewno mi wleje :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 do 14:31 - naprawde zal mi cie. musisz pomyslec o leczeniu ... taaa juz sie boj臋 strasznie, zw艂aszcza ze siega mi do pasa takze na pewno mi wleje x x No to ja si臋 wcale nie dziwi臋, 偶e w艂asny m膮偶 ciebie zdradza i nawet dotkn膮膰 nie chce jak ty jeste艣 szpetny wielkolud - baboch艂op. :D A o 偶onatym kt贸ry by ciebie roocha艂 to mo偶esz sobie tylko pomarzy膰 :D:D wi臋c sama zacznij si臋 leczy膰 jak masz chor膮 wyobra藕ni臋. :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hahhaha no to sie usmialam :) jestem baboch艂op i marze o tym by mnie zonaty ****** :) oj dzieci dzieci :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziecko to jeste艣 ty do tego szpetne i z chor膮 wyobra藕ni膮. Twoja stara powinna ciebie w psychiatryku zamkn膮膰 na reszt 偶ycia. :D

Udost臋pnij ten post