Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćada

50te urodziny

Polecane posty

Gość gośćada

Czy wypada kupic kwiaty na 50te urodziny menadzerki w pracy. Jutro je ma , ale nic nie mowila, ktos sie dowiedzial I zaproponowal zlozyc sie na kwiaty. Myslicie ze sie nie odrazi? W koncu to 50tka.

Gość Cooliberek
Jasne że wypada

Gość gość
Powinna wziąć wolne w ten dzień żeby uniknąć waszego zbędnego pakowania się z kwiatkami w czyjeś prywatne życie.

Gość gość
wypada to mało powiedziane! ludzie, gdzie wasza kultura. ktoś z pracy ma urodziny to normalne że składa się życzenia i sa kwiaty czy koniak czy bombonierka...

Gość gość
Wełnę jej kupcie . W tymm wieku powinnna juź cos dziargać z welny . Szklana kula. Na stole . Okulary na nos . Ciiepłe pantofelki . I proteza szczekowa w szklance .

Gość gość
Jeśli ty masz obiekcie cz się obrazi że jej .-menadżerce dasz kwiaty.?to jesteś w czarnej dopie !no ja klar! Facet bierz to na klatek nie składają się tylko wal po kwiaty i zrób niespodziankę, uwierz mi sama jestem kobietą i miewają takie niespodzianki, przepraszam ta idiotyczne czcionka pisze za mnie.!

Gość gość
Ale ona mlodziej wyglada I mysli ze nikt nie wie ze ma 50tke. A jak damy jej kwiaty to znaczy ze wiemy jaka stara jest. Czy nie bedzie zla?