Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żonaci są cudowni

Polecane posty

Gość gość

Przespałam się z żonatym i powiem wam tacy są najlepsi. Gustuje w żonatych już nie pierwszya raz Jak u was?

Gość Alicja Milicja
Mój maż jest żonaty - potwierdzam.

Gość gość
Żonaci po prostu mają kogoś, na kim zdobyli doświadczenie. Jakbyś związała się z facetem i nauczyła go tyle co wszystkie fajne żonki, to też by tai był.

Gość gość
mężatki lepsze

Gość gość
Po 40stce najlepsi z grubymi portfelami :-D

Gość gość
portfelami grubymi od 500+ i rodzinnego :D łot durna

Gość gość
Autorko , ale zonki prowokujesz :D

Gość gość
Wiedzą jak zadowolić mnie, po co mi chłop prać mu skarpetki itd, raz na jakiś czas sex z żonatym i wystarczy.

Gość gość
22:35 masz racje autorko :D .

Gość gość
Niektórzy myślą że coś dalej będzie ją ich wykorzystuje, potem lecą do żonek.

Gość gość
22:41 jak na razie to ona wykorzystuje . Ty myslisz , ze wszystkie chca tak jak ty ? :D

Gość gość
Jak spodoba mi się żonaty żaden mi nie odmówi. Mówią jaka jestem piękna wyznawają miłość lubię to.

Gość gość
ona po prostu szuka usprawiedliwienia na to, że jest łatwa jak warcaby dla szympansa :D

Gość gość
Uważaj aby żonka się nie dowiedziała, co mi mówiłeś zwierzałeś się.

Gość gość
A mówią dużo stara pudercnica są z przymusu, nie daje, brzydka się zrobiła, nie kochają o swoich żonkach.

Gość gość
Mój mąż dawno temu też był cudowny, często dla innych. Teraz juz latka nie te i cudownosc przeminęła z wiatrem, jest kilka lat ode mnie starszy. Ja natomiast odzylam jak dzieci wydoroslaly, mam czas żeby bardziej o siebie zadbac i potrafię bycwcudowna, niestety nie dla męża. Od okolo 10 lat nie sypiam z Nim. Mamy wspolny dom i dzieci i to nas łączy. Na imprezy chodzimy razem i jestem zadowolona. On niestety wie ze zawinil.

Gość gość
Tylko atrakcyjna i pewna siebie kobieta sypia z zonatym mezczyzna.

Gość gość
Też tak kiedyś myślałam, ale teraz jednak juz chciałabym być normalną żoną, jednak kochanek to nie to samo, zawsze ma ograniczony czas, nigdy nie jest Twój tak w 100%

Gość gość
I wiem po sobie,że może żonaci dają ten dreszczyk emocji ( bo z koncu zakazany owoc smakuje najlepiej), a poza tym wtedy sie czuje tą lepsza, czy atrakcyjniejsza od zony, ale to trwa do pewnego czasu, przewaznie do tego kiedy zaczynamy sie angazowac w ten romans z zonatym kochankiem troche bardziej, nawet jesli tego nie planowalysmy to seks, przytulenia, bliskosc robią swoje po jakims czasie. No i rozmowy, przebywanie ze sobą. Zaczynamy wtedy snuc plany, ze moze jednak by odszedl od żony i bylby wlasnie z nami. Oprocz zauroczenia pojawia sie jeszcze chęc odbicia go zonie troche dla wlasnej satysfakcji, bo skoro juz sie z nami przespał i udowodnił, ze jestesmy lepsze od zony pod tym względem, to po jakimś czasie przestaje nam to wystarczac i zastanawiamy sie " czy gdyby jemu na prawde zalezalo to nie rzuciłby żony? A może to ona jednak jest najważniejsza? " i tu przeważnie zaczyna się robienie sobie nadziei i zakochiwanie sie w starszym facecie

Gość gość
Piszcie sobie co chcecie, minetkę robią cudownie.