Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż pali mimo starań o dziecko.

Polecane posty

Gość gość

Na początku stycznia w aucie była cała paczka papierosów dzisiaj jezdzilam jego samochodem i cóż ubyło 1o papierosów. Miał rzucić obiecał mi... nie pali przy mnie, dopiero po 4 latach związku dowiedziałam się, że pali. Co robić?

Gość gość
Pali od 5 lat.

Gość gość
Nic. Chce palić, to niech pali.

Gość gość
Ja mam 2 dzieci, moj maz tez pali i co wiecej ja tez w momencie ich poczęcia palilam. Daj mu spokoj, bo takie kłótnie i wyrzuty bardziej mu szkodzą niż palenie. Ważne żeby był wypoczety i zrelaksowany, żeby wiedział ze kobieta ktora kocha akceptuję go takim jaki jest. To dorosły facet, to straszne ze musi się przed tobą czcić z fajkami, wiesz jak musi go to stresować?! To jego życie i pozwól mu je przeżyć ciesząc się. On na pewno bardzo Cię kocha i nie chce cie stracic bo inaczej nie starałby się tego ukryć przed tobą, coś czuję ze nieźle dajesz mu 'popalic' ;-) wyluzuj :-)

Gość gość
Nie toleruje papierosów. Po prostu tak mam. Ich smród odrzuca mnie. Co lepsze od razu potrafię wyczuć, że ktoś palił. Ale z moim mężem nie miałam tak. Nigdy nie śmierdział mi fajkami. On nie kryje się z paleniem, w domu nigdy nie palił. Zawsze negowałam palenie papierosów, mówiłam,że mój facet nigdy nie weźmie tego świnstwa do buzi, a tu masz. Są lepsze sposoby na odstresowanie. Rozumiem, że ma odpowiedzialne stanowisko, ale ta fajka nie pasuje do niego.

Gość gość
Jakby mnie kochał rzucił by. Szukam dla niego ratunku. Mało tego tydzień temu byliśmy na imprezie miał nie pić, a co zrobił? Wypił kilka szybkich z moim dziadkiem. Miał ograniczyć kawę, wyspać się i co ? I nic. Ja rezygnowałam z kawy,dbam o siebie.

Gość gość
jesteś idiotką, staranka o dziecko zniszczyły Ci mózg

Gość gość
Logika z doopy. Jakbyś go kochała to byś akceptowała że pali. Taka sama logika z doopy

Gość gość
Wyczuwam początki pieluchowego zapalenia mózgu

Gość gość
Chcemy mieć zdrowe dziecko,więc dbamy o siebie. Ale mimo wszystko zachowujemy trochę spontaniczności.

Gość gość
Że co niby???

Gość gość
No to niech pali a co żałujesz mu?

Gość gość
Nie. Chce żeby zadbał o swoje zdrowie.

Gość gość
Byłam kiedyś z takim 'zdrowym' facetem 5 lat, też narzucać mi swoje zdrowe nawyki, krytykował ją coś wypilam czy wypalilam. Był naprawdę super ale musieliśmy się rozstać bo w końcu przejrzałam na oczy i zauważyłam ze nic mogę przy nim być w 100% sobą. A przy kim jak nie przy najbliższej osobie mam czuć się swobodnie? Masz fajnego męża, nie zniszcz tego. On się stara nie palić, (robi to sporadycznie) więc ty też pracuj nad soba

Gość gość
Dorosły chłop a musi się chować po kątach! Ale z Ciebie wredna żona

Gość gość
Wiesz co mnie boli ? Że kurde nie potrafi powiedzieć mi prawdy ! A ja nie potrafię wyczuć kiedy pali. Właśnie tydzień temu dziadek namawiał go na zapalenie papierosa. Mój mąż stanowczo odmawiał, chwalił Się, że w tym roku nie palił. A ja odkrywam coś innego. Poczułam ogromne rozczarowanie. Fajki ma rzucić, ale reszty nie musi ( wiadomo po szczęśliwych staraniach). Sam zaproponował odrzucenie kawy, zdrowe jedzenie,a pierwszy wyłamał się.

Gość gość
Hahaa fajny mąż? 23.52 gdzie ??? Facet boi się żony... tragedia to jeszcze facet ???

Gość gość
Haha najpierw go do końca wpierdzieli pod pantofel że facet będzie się bał odezwać a później i tak da doopy sąsiadowi bo z męża taka ciapa I nie podnieca :D

Gość gość
Nie jest pod pantoflem. Jest męski. Ale ja nie cierpię papierosów, szkoda jego zdrowa. Kocham go i właśnie dlatego nie chce, żeby palił.

Gość gość
Autorko, świrujesz i to ostro. Pali pół paczki miesięcznie i ty jeszcze masz z tym problem? Największą przeszkodą w zajściu w ciążę (pomijając niepłodność) jest stres. Odpuść sobie, wyluzuj, wypij kieliszek wina czy piwo- co tam lubisz, obejrzyjcie dobrą komedię czy kabaret i dopiero się bierzcie za seks. Żadna zdrowa dieta, sport, joga, brak używek nie będą gwarancją że dziecko donosisz i urodzi się zdrowe.

Gość gość
to POPROS zeby ograniczyl glupia suko a dzieci jak macie miec to beda i palenie czy niepalenie nie ma tu nic do rzeczy

Gość gość
Kiedy to ona wie co jest dla niego najlepsze :D

Gość gość
Znam małżeństwo, które dobrych kilka lat stara się o dziecko. Ona odchudza się , w zasadzie to już wiór został i pali papierosy. Ale jakby co, to robią wszystko aby maleństwo pojawiło się.

Gość gość
jak zaszlam w ciaze to tez bylam wior i plilam i pilam , w sesie ze na imprezy chodzilam , a nie nalogowo jk macie byc w ciazy to bedziecEi a jak nie , to nie , teraz jakas chora histeria na PRZYGOTOWYWANIE SIE DO CIAZY

Gość gość
Moj maz pali bardzo duzo. Paczka na 2 dni i jestem w 2 ciazy. Niech sobie pali jak go to rozluznia, a nie... stoisz nad nim jak kat, zeby nie palil, nie pil, moze nawet unikal slonca, bo to zle moze wplynac na plemniki. Puknij sie!!

Gość gość
Zabron mu jeszcze używania tel i komputera bo to też osłabia plemniki :-) zresztą po co ci dziecko skoro masz już męża którego tak traktujesz?

Gość gość
Zawsze mówię mu żeby nie trzymał laptopa na kolanach, ani telefonu w kieszeni. Nie rozumiem co widzi rozluźniającego w paleniu. To szkodzi mu.

Gość gość
Niech pali

Gość gość
To tylko papierosy. Nie możesz dorosłemu mężczyźnie kazać przestać palić bo ty tak chcesz. Papierosy nie sprawia że nie znajdziesz w ciążę wiesz chyba o tym?? Pozatym rzuci jak sam będzie tego chciał pod przymusem zacznie palić więcej

Gość gość
Nie rozumiem co kieruje nim przy paleniu. Tyle mówi się jakie to szkodliwe.