Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

No maja w tym Londynie wymagania nawet do najprostszych prac

Polecane posty

Gość gość

Tutaj do opieki nad osobami starszymi: doswiadczenie, prawo jazdy (i najlepiej to jeszcze pewnie wlasny samochod), referencje, wyglumaczenie sie z ew.przerw w zyciorysie itd. Hmm... https://www.indeed.co.uk/m/viewjob?jk=aa8f8e2167e6a055&;advn=8122611636340262&from=serp&dest=http%3A%2F%2Fwww.indeed.co.uk%2Fjob%2Flive-carer-aa8f8e2167e6a055&desth=c8085dee261a2ce8b9d13f0d93f1d9bf&prevUrl=https%3A%2F%2Fwww.indeed.co.uk%2Fm%2Fjobs%3Fq%3D%26l%3DLondon%252C%2BGreater%2BLondon%26from%3Dhome&tk=1c5c91o2d9n1b8pu&dupclk=1&acatk=1c5c97r7d9nd9aiu&pub=6917c08ec3ecf6012dd26f3773156e870cace3277f6b99df

Gość gość
W londynie mieszkają tylko angielskie i ku/rwy szczury antypolskie. Normalni ludzie mieszkaja w Polsce.

Gość gość
Buahaha pocieszaj sie alkoholiku :D

Gość gość
Buahahaha nie pocieszaj sie ćpunie w uk:D

Gość gość
To, że do opieki nad starszymi osobami, czy jakiejkolwiek opieki nad kimkolwiek (ludzie), tak sprawdzają dokładnie karalnośc, referencje z pracy, nawet kontaktują się z przychodnią czasem pytać o zdrowie itd, to akurat zrozumiałe. Chciałbyś, żeby Np Twoją matką zajmowała się osoba która kiedyś miała proces (uniknęła kary ale mimo wszystko) o zaatakowanie kogoś grożenie nożem i kradzież torebki na przykład? albo któs kto mial problemy z amfetaminą/ ktoś kto do pracy przychodził zjarany? ktoś kto w pracy kłamał i był leniwy?

Gość gość
To ze ktos jest zjarany to nie znaczy ze nie moze byc dobry w pracy swinio. We łbie ci sie wali od tego jukeja. Moj kumpel pije co drugi dzien i jest najlepszym w okolicy mechanikiem. Kazdy przychodzi do niego bo wie ze mu auto zrobi najlepiej. Jakbys mu powiedziala ze za duzo pije to by cie zabił smiechem :D

Gość gość
16:01 jeśli nei widzisz różnicy między mechanikiem a osobą opiekującą się osobam ichorymi/starszymi/dziećmi itd, to nie ma co z Tobą dyskutować ... aha, czyli nie mialbyś nic przeciwko temu, żeby Twoją babcią, czy Twoim dzieckiem , czy żoną/partnerką itd., zajmowała się osoba pod wpływem jakiejś używki ?? :O

Gość gość
To niech sobie maja wymagania, ale niech tez placa normalnie, a nie kuzwa 7.50-8 funtow za taka ciezka prace.

Gość gość
Ten sie smieje kto sie smieje ostatni nedzny alkoholiku. :)

Gość gość
NA = Natalia Analna daje w jukeju doopy kazdemu :d

Gość gość
A myślisz ze w Polsce nie maja? To akurat są normalne wymagania. W Polsce by jeszcze chcieli szkole pielęgniarską ukonczona

Gość gość
W PL jestes u siebie a w uk jestes imigranckim parobem z ktorego angole sie smieją za plecami i obrabiają du/pę. Jeszcze jakie pytania?

Gość gość
Szukam ambitnych osób, które chcą sobie dorobić przy komputerze 1400zł. Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a ofertą wejdź na strone i zapisz się na listę http://lukaszpawlowski.getleads.pl/jakzarobic

Gość gość
Akurat szukam kolejny raz pracy w miescie, gdzie jest małe bezrobocie. A ja mam duże doświadczenie zawodowe. Ale wystarczy zajrzeć na portale, oferty pracy kiepskie. Tragiczne stawki, duże wymagania, brak umowy, ostatnio byłam na rozmowie o której pracodawca zapomniał. Moi znajomi mieszkający poza Polska mówią ze nigdzie nie ma tak malego szacunku do pracownika, jak w Polsce. Przez to ja wcale nie czuje się jak u siebie...

Gość gość
A w Polsce jesteś polskim parobem, na stażu albo na czarno, choć często i z doświadczeniem i wykształceniem. Z którego śmieją się pracodawcy. Lepiej? Nawet na Ukraińców są dofinansowania. Ukrainiec Ci nie pójdzie do pracy na zlecenie albo za 1500 netto.

Gość gość
Ja mam w UK umowę o stałą pracę - umysłową - 38 godzin tygodniowo. 25 dni urlopu plus kilka tzw Bank Holidays na święta, nowy rok itd. 10 dni chorobowego płatnego w roku. mój mąż ma też stałą umowę, też praca umysłowa, 27,5 godz/tygodniowo. on ma 28 dni urlopowych plus kilka bank holidays. chorobowe akurat ma niepłatne. jak bierze overtime (rzadko, ale bywa np jedna sobota co 2 miesiące jak trzeba konczyc zlecenie dla klienta) to ma wtedy 150% stawki - a jego normalna stawka to 12,85 gbp / godz.

Gość gość
* 37,5 a nie 27,5 godzin pracuje mąż

Gość gość
W Polsce jestem u siebie debilu. I mamy polewke z takich parobow w uka jak wy. Pracujecie tam za ukrainskie stawki hahaha, zaden angol nie ma tak malo to pseudopolaczki w uk :D

Gość gość
12,85 GBP to bardzo dobra stawka zwłaszcza poza LOndynem , (średnia krajowa to ok 14,50) - ale Ty pojęcia nie masz, bo nigdy z Polski nigdzie nie wyjechałeś (bo cię nei stać) :P

Gość gość
Buahehehe dobra stawka chyba dla emigracyujnych parowek, ja mam 80zł na godzine w PL i zycie trzykrotnie tansze niz w uka. Gnij tam niedojdo.

Gość gość
No patrz a ja w Polsce mam 3 zawody, znam 3 języki i mam różne umiejętności biegle i szukam pracy za choć 15 na h, a póki co dorabiam pracując dla kumpla, który ma firmę w Anglii i mi podzleca.

Gość gość
13:49 Jezu widzisz i nie grzmisz, co za bełkot :O :O

Gość gość
jeśli nei widzisz różnicy między mechanikiem a osobą opiekującą się osobam ichorymi/starszymi/dziećmi itd, to nie ma co z Tobą dyskutować ... aha, czyli nie mialbyś nic przeciwko temu, żeby Twoją babcią, czy Twoim dzieckiem , czy żoną/partnerką itd., zajmowała się osoba pod wpływem jakiejś używki ?? x A kto normalny sie zajmuje angielskimi antypolskimi star****** :Dchyba przygłup jakis :D

Gość gość
gość dziś swinio nikt bardziej nie bełkocze jak angole w pubach po uchlaniu ryja. Amen.

Gość gość
eśli nei widzisz różnicy między mechanikiem a osobą opiekującą się osobam ichorymi/starszymi/dziećmi itd, to nie ma co z Tobą dyskutować ... aha, czyli nie mialbyś nic przeciwko temu, żeby Twoją babcią, czy Twoim dzieckiem , czy żoną/partnerką itd., zajmowała się osoba pod wpływem jakiejś używki ?? x A kto normalny sie zajmuje angielskimi antypolskimi star****** smiech.gif chyba przygłup jakis smiech.gif <<<< odpowiedz na pytanie, proszę, bo nie odpowiedziałeś :P nie mialbyś nic przeciwko temu, żeby Twoją babcią, czy Twoim dzieckiem , czy żoną/partnerką itd., zajmowała się osoba pod wpływem jakiejś używki ?? <<< proszę odpowiedz

Gość gość
Dlaczego na każdym temacie tutaj najpóźniej na 2-3 stronie zaczynają się chamskie przepychanki? Czemu jesteście tacy chamscy nawzajem dla siebie?

Gość gość
gość dziś to ten przygłup z uk co podpisuje sie "NA" (co znaczy natalia analna) zawsze zaczyna !

Gość gość
Bingol zawsze sie wpiertoli, ignorujcie go. Takie wymagania akurat jak do pracy przy opiece, czy to osoby starszej, czy niepełnosprawnej, to żadne wymagania. Moze Brexit sporo zmienił, ale w Londynie mozna było znaleźć prace z godziny na godzine. Ale fakt, ze Londyn jest baaaardzo drogi:-/

Gość gość
gość wczoraj chyba 8 zł na godzine bo debilom tyle płacą a ty rozumem nie świecisz

Gość gość
@22:09 wszedzie wymagaja doswiadczenia i referencji