Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dostawka do wozka

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny, mam 1,5 roku różnicy między dziećmi, starsze ma 2 lata. Nieraz potrzebuje gdzieś szybko pójść, a wiadomo jak to z dwulatkiem za rękę. Widziałam z necie różne dostawki do wózków,ale są różne rodzaje: boczne z siedziskiem, sama platforma do przyczepienia i takie z siedziskiem do przyczepienia z tyłu. Czy któraś z was z tego korzystała i mogłaby napisać spostrzeżenia? Na co zwracać uwagę, czy nie ma problemu z prowadzeniem wózka? Jak to jest przy gondoli a jak przy spacerówce?

Gość gość
Up

Gość gość
ja do swojego wózka (mam anex sport) dokupiłam dostawkę z siedziskiem lascal (tu http://www.dudekdladzieci.pl/pl/p/BuggyBoard-Maxi-LASCAL-opcja-siedzisko-saddle-dostawka-do-kazdego-wozka-1/884) trochę zabawy było przy montażu ale fajnie pasuje, siedzisko można odczepiać, wiadomo dziecko siedzi między wózkiem a rodzicem ale wygodnie się prowadzi, no i co ważne starsza córka już nie narzeka że bolą ją nóżki. Dostawka jest uniwersalna powinna pasować do większości wózków

Gość gość
też mam lasala ale bez siedziska

Gość gość
u mnie zdaje egzamin dostawka do x-landera, jak masz możliwość takiego rozwiązania to się ie wahaj, moim zdaniem to w zupełności wystarczy i to bardzo wygodna opcja

Gość gość
A czy jest możliwość pokazania zdjęcia jak wygląda dostawka buggy board maxi z wózkiem anex?właśnie próbuje zamontować i wydaje mi się ze nie pasuje:/