Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żyd to najbardziej niewdzięczna istota pod słońcem

Polecane posty

Gość gość

Polacy ich ratowali z narażeniem życia swego i swojej rodziny a dziś żydzi (celowo z małej litery) chcą zrobić z Polaków zbrodniarzy hitlerowskich, bo Polacy rzekomo współpracowali. O ile sobie przypominam to współpracował z Niemcami żydowski Judenrat. Bez pomocy żydowskiego Judenratu nie byłoby holokaustu na taką skalę. Poza tym sam Hitler miał korzenie żydowskie. Czyli w zasadzie to żydzi powinni płacić światu odszkodowanie.

Gość gość
Gdybyś wiecej czytał idioto to mógłbyś się wypowiadać w, tym temecie.

Gość gość
No niestety autorze tak to juz jest, nawet nie chce mi sie pisać, bo nic to nie zmienia, ja tylko nie rozumiem i bardzo mi szkoda tych Polakow co stracili przez nich zycie bądź je narazali. Powinni nam wypłacić miliardowe odszkodowania za kazdego Polaka zabitego przez Niemca za ukrywanie Żyda

Gość gość
jak Polacy nie umieja dbac o walsne interesy, to tak maja

Gość gość
Autor idiota zakłada głulie tematy i sam sobie odpisuje, założe się że zaras odpisze pod pod innym nickiem.

Gość gość
Autor/Autorka ma racje. Taka prawda.

Gość gość
16:55 - to było do przewidzenia że autor będzie pisał i odpisywał sam sobie

Gość gość
Akurat pracuje dla zydow,przyznam szczerze ze jest to jedyna populacja ktora nigdy mnie nie oszukala przy platnosciach p owykonaniu uslugi. Nie negują cen i nie narzekają,fakt ze oczekują dobrego wykonania uslugi ale placa jak nikt inny.z posrod sporej grupy klientow zydowskich dwoch jest moimi serdecznymi znajomymi,bardzo sie zaprzyjaznilismy i jest wesolo do takiego stopnia ze na ebay kupilem sztuczne pejsy i raz tsk przyjechalem do jednego z nich,malo sie nie posikal ze smiechu,sprubuj tak zażartwac z katolika nie wspominając juz o muzulmaninie ktory zaraz by glowe obciał.. roznica z zydami jest taka ze uwazaja sie za narod wybrany ale NIGDY nie uwazają sie za lepszych (wiem to od jednego z nich) esencją tej znajomosci z jednym z nich jest otworzenie wspolnego biznesu. A co do oszczerstw ze strony zydow w strone polakow to wierzcie mi ze nie wszyscy oni zgadzają sie z tym. Pozdrawiam

Gość gość
Na wszystkich szerokościach geograficznych, w każdym zakątku świata Żydzi są nie lubiani. Gdziekolwiek się pojawią to zaraz za nimi pojawiają się szekle i pytanie ile można na gojach zarobić. Nie ważne, że ten goj-Polak przed chwilą ukrył Żyda przed esesmanem. Jeśli oskarżę Polaka o współudział to urwę parę szekli. TYlko to się liczy

Gość gość
Póki co to w Stanach mają dużo do powiedzenia,

Gość gość
Żydzi to chamstwo bo bagaci uciekli przed wojną do USA a biedotę zostawili na śmierć! !! A teraz polacy źli!