Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego spuszczacie się w ustach?

Polecane posty

Gość gość

lubię brać do ust i wszelki z tym związane sprawy, jednak nie lubię spermy. Dlaczego jeśli kobieta robi wam dobrze a mówi uważaj i nie spuść się wy i tak to robicie? Później są żale bo ona nie chce wziąć do buzi. Jaka jest różnica jak dokończę ręką?

Gość gość
faceta podnieca jak kobieta pija jego sperme to zweieksza przyjemnosc, to oznaka perwersyjnosci ale i bliskosci

Gość gość
o połykaniu to już w w ogóle nie mówię

Gość gość
Kurfa, tylko ciekawe, czy dotrze do was kiedyś, ze jak pijecie, palicie i jecie syf, to wasza sperma smakuje p a s k u d n i e

Gość gość
Jeszcze nigdy nie spuściłem się do ust kobiety bez jej wyraźnej zgody. A różnica jest nie tyle w samym orgazmie co w możliwośc***ełnego zrelaksowania się ;)

Gość gość
a mi nie chodzi o relaks tylko o to ze wreszcie jstem panem swiata jak ladna kobieta polyka mi sperme

Gość gość
Może ja ci to inaczej trochę napiszę, to jest troche jak ze stosunkiem przerywanym, facet musi wyciagnac penisa w momencie kiedy jest mu najprzyjemniej czyli przed samym orgazmem, a reka to sobie sam przez lata walil.

Gość gość
A zastanawialas sie kiedys jak to jest nam przyjemnie jak robimy wam minetke i musimy mimowolnie pic wasze soki czasem w sporych nawet ilosciach? Byloby ci fajnie jakby facet powiedzial ci, wylizalbym ci ale nie chce polykac tych twoich wydzielin ;-)

Gość gość
Jak patrzę nie wiadomo to chyba dupa a nie twarz.