Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 90dari

Co robię źle. Pomocy

Polecane posty

Gość 90dari

Witam do grudnia jadłam nieregularnie mało i bardzo niezdrowo - chipsy słodycze i napoje gazowane ważyłam około 71kg dużo paliłam Od stycznia postanowiłam zdrowo się odżywiać Przestałam palić zaczęłam jeść o stałych porach 8 11 14 17 20 staram się jest płatki musli z mlekiem 0,5% jogurty z musli, owsianke, kisiel, kasze manna pije dużo wody i raz dziennie wodę z cytryna i miodem marchewki shake owocowe robię a mimo to ważę 73.4kg przytyłam? Czy może to być wina tego że wcześniej jadłam niezdrowo ale tylko 2 sporadycznie 3 razy dziennie? Nie wiem co mam robić. Dodam że kupiłam rowerek i jeżdżę około 40min dziennie. Czy zwiększyć odległość do 4 godzin pomiędzy posiłkami i zrobić ich z 5 tylko 4?

Gość gość
nic,wszystko robisz dobrze:) tyylko że to co teraz jesz może wcale nie spowodować spadku wagi,może właśnie musli,mleko,jogurty powodują wzroszt wagi najpierw spraawdź co powinnaś jeść żeby waga spadała idź do dietetyka niech ci sprawdzi i przebada organizm

Gość gość
Problem w tym, że po rzuceniu palenia metabolizm zwalnia i bardzo trudno utrzymać wagę a co dopiero schudnąć. Podobno potrzeba pól roku aby wszystko wróciło do normy, ja potrzebowałam więcej czasu ;). Pilnuj zdrowej diety, uważaj na nadmiar owoców, musli zastąp prawdziwymi płatkami z małą ilością bakalii, hamuj apetyt i musisz uzbroić się w cierpliwość :)

Gość gość
Zapraszam na bloga: http://www.clinicfood.pl/ Same zdrowe przepisy bez użycia białego cukru, białej mąki i bez glutenu. Dzisiaj przepis na biszkoptowe kokosanki w czekoladzie. Legalne, bez wyrzutów sumienia i zdrowe! Zapraszam :)