Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to juz chora zazdrość ?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem rok ze swoim chłopakiem układa nam sie swietnie super sie dogadujemy i mam wrażenie ze jest coraz lepiej poza jedną sprawą która mnie meczy... Kilka miesięcy temu przeczytałam wiadomości z jego byłą na temat ich rozstania (w dzień rozstania) z których wynikało ze często ją okłamywał pisał do innych dziewczyn spotykał sie z innymi. Takie były zarzucenia z jej strony. On ani nie potwierdził ani nie zaprzeczył temu. Ale pisał w rozpaczy ze była dziewczyna z która kiedyś chciał miec dzieci itd ... od tej pory cos we mnie pękło. Ciagle go kontroluje. Ostatnio była rozmowa na temat naszej przyszłości chce ze mną zamieszkać i podpytuje o oświadczyny ... ale w głowie mam ze jej powiedział ze niby chciał miec z nią dzieci... i mimo to ją zdradzał oszukiwał. Przez całe 3 lata ich związku. Boje sie ze w każdej chwili mi moze zacząć robić to samo. Ciagle patrzę mu na telefon ciagle sprawdzam. Czasem wchodzi na profile na insta koleżanek ale nigdy nie było żadnych wiadomości. Często zostawia przy mnie swojego laptopa i telefon tez ... nie zachowuje sie podejrzanie z laptopa nie usuwa historii bo wszystko sie zgadza raczej... ale ciagle sie boje. Skoro robił to jej czemu akurat ja mam byc wyjątkiem ? Moze teraz nie zdradza mnie ale prędzej czy pózniej nasz zwiazek bedzie wygladał tak samo? Boje sie. Niby rozmawialiśmy ale przeciez mi nie odpowie "tak pewnie za niedługo Cie zdradzę" Zauważyłam ze nie jestem juz normlanie naturalnie zazdrosna tylko podejrzewam każdy jego ruch każda dziewczynę której powie cześć na ulicy... meczy mnie to nie potrafie przestać go sprawdzać

Gość gość
Oczywiście że zrobi z tobą to samo ,to jest charakter ! Uciekaj z tego szamba

Gość gość
Intuicja Ci dobrze mówi, że ten facet to zero. Ale może dopiero pokaże swoja prawdziwa twarz gdy mu się znudzisz. Teraz udaje świętego.

Gość gość
Pies na baby będzie zawsze psem na baby

Gość gość
Nie masz pewnosci, czy tamtą dziewczyne zdradzal.

Gość gość
Widać co to za typ.

Gość gość
Nie chce cię martwić ale tacy ludzie się nie zmieniaja, jeśli kobieta coś przeczuwa to zazwyczaj ma rację , skoro robił to 3 lata będąc z dziewczyną której mydlil oczy dzieckiem ..., wycofaj się bo z tego nic nie będzie ,wiesz jaka ma przeszłość i się głupio pytasz ,zdradę ma się we krwi

Gość gość
A co jeśli robił to bo jej wystarczajaco nie kochał ?

Gość gość
Chora zazdrość jest wtedy gdy nie masz żadnych podstaw , ty masz niezbite dowody na to że twój facet to jakaś szuja najgorsza ,która zniszczyła psychike byłej dziewczynie ,ty nie będziesz miała w nim lepiej

Gość gość
21: 49 co to za bzdurne pytanie ?? Jakby jej nie kochał to by z nią nie był , tylko wymienił na ktoras z kochanek, są faceci którym się wydaje że kochają na zaboj a i tak pchają inne , to się ma we krwi i ty się przed tym też nie uchronisz ,nie jesteś wyjątkiem on tak zrobi z każdą

Gość szry
wiekszosc wpisow to chyba jednej... z racji "jakosci" tekstow, nazwe roboczo kretynka - GDZIE te cale "niezbite dowody" ze zdardzal? co to za "typy" ludzi, ktorzy nie chowajac sie z niczym po katach sa zdaniem jednej nienawistnej kretynki zawsze winni jakiejs zdradzie? z czym do ludzi ty(wy?) slepa feminazistko, uprawiasz zwykle szerzenie ciemnoty wmuszajac w innych te swoja przetrawiona dotychczasowym zindoktrynowaniem papke bzdur, zyczeniowego myslenia i wiecznego obwiniania innych. AUTORKO - moim prywatnym zdaniem kazda zazdrosc jest niezdrowa, od biedy czasem w zwiazku moze nadac jakas dodatkowa iskre we wspolnej relacji, wiec nie ma znowu tak najgorzej... ale chcesz kontrolowac poczynania drugiego czlowieka? to juz zaczyna byc bliskie obsesji... co nastapi potem? zaczniesz czlowiekowi dyktowac z kim moze sie spotykac a z kim nie? zabronisz pracowac/uczyc sie, bo moze tam spotkac inne kobiety? zastanow sie jak ty bys sie czula, gdyby ci facet sprawdzal telefon, laptop, znajomych. to juz NA PEWNO zdrowe nie jest, odpusc, zanim zaczniesz dusic go jak bluszcz(chociaz PODOBNO niektorzy tak lubia), wtedy faktycznie moze po prostu od ciebie zaczac uciekac... i szczerze powiedziawszy nikt nie bedzie mial prawa go za to winic.

Gość gość
22:23 ciebie baranie to akurat nie ma co słuchać ,jesteś ograniczonym umysłowo prostakiem, który ubliza innym na wszystkich tematach , widzę cię od jakiegoś czasu i charakteryzujesz się ciemnota umysłowa oraz brakiem elementarnej kultury osobistej

Gość gość
A te epitety to sobie zachowaj dla siebie wiesniaku z koziej wolki, nie raz widziałam jak ublizales kobietom na innych tematach więc twierdzę ,że cierpisz na permanentne zatwardzenie umysłowe i jeszcze nikt ci nie nawalil po gebie za chamstwo ,chyba że tylko w Internecie z ciebie taki kozak

Gość szry
oczywiscie ze "obrazam"(zakladajac, ze takie nienawistne babska, oby ich jak najmniej bylo, nie poczuja sie obrazone nawet brakiem jakiejkolwiek odpowiedzi...) kretynki twojego pokroju, skoro JEDYNE co umiesz robic, to dostajac swoistej mentalnej sraczki, wypisywac w jednym temacie kilka lub kilkanascie wypowiedzi chamskich, obrazliwych, prymitywnych, antagonizujacych i dehumanizujacych innych, w ktorych przedstawiasz wlasne, nie majace nic wspolnego z rzeczywistoscia widzimisie, zyczeniowe myslenie, plujesz jadem i rzucasz fekaliami jak malpa. swoja droga, widac ze bardzo niedawno z drzewa zejsc raczylas. wiec skoro atakujesz mnie, to zwykla psychoza i falszowaniem faktow jest oskarzanie mnie o "atak" jedynie dlatego, ze w podobnym tonie ODPOWIADAM. skoro ZAWSZE i w KAZDYM mozliwym watku udowadniasz ze nie da sie z toba w jakikolwiek sposob dyskutowac, to NIE UDAWAJ bycia obrazona, kiedy ktos faktycznie przestaje dyskutowac i odplaca ci dokladnie tym, co z takim upodobaniem rzucasz w innych, spartolino umyslowa na cwierc etatu. i tak na marginesie, skoro nie pokazujesz w tych swoich wypocinach ani kultury, ani elementarnego chocby myslenia, nie tobie oceniac kulture lub jej brak. dostajesz co dajesz, zamiast narzekac - zmien swoje zle postepowanie, wystrzyzona strzygo.

Gość gość
A ja uważam że póki ma otwarty laptop telefonu nie chowa jak mój, bo mój ma cały czas wyciszone dźwięki a telefon schowany to nie powinnaś się martwić.

Gość gość
00;8 Naucz się interpunkcji idioto jak powiedziała dziewczyna na innym topiku, bo tego się nie da czytać ,normalnie analfabetyzm wtórny

Gość szry
niewazne jak dlugo bedziesz plakac, to NADAL nie jest interpunkcja. pozostaje gratulowac jako takiego oczytania - bez tego ni w zab nie bylabys w stanie dostrzec, ze cos jest nie tak. ale to NADAL nie jest interpunkcja, moze wez sie za jakies ksiazki o chocby niklej wartosci edukacyjnej... sadze, ze wiekszosc mlodych polakow i polek, tak na poziomie gimnazjum... czy tez ZNOWU podstawowki, bylaby w stanie okreslic dokladnie o co chodzi. i tu rodzi sie pytanie: czy jestes tak bardzo niedoedukowana? czy tez po prostu jezyk polski nie jest twoim rodzimym jezykiem i stad ten problem? i radze "poprzedniego" tematu nie wspominac, bo jesli ja zaczne bawic sie w jezykowego faszyste, to nie tylko te twoje "de fackto" zostanie nalezycie podkreslone. dobrze sie nad swoimi nastepnymi dzialaniami zastanow, bo wszystkie byki, jak np. "nauczy sie interpunkcji idioto..." czynia nie ze mnie, tylko z ciebie idiotke, trolic usilujesz caly czas, mentalna sraczka nie ustaje, nienawisc gorze silniej niz do tej pory, a poziom wiedzy jezykowej masz MNIEJSZY niz przecietni 8-9 latkowie. i to mozna, jak widac po powyzszym chocby przykladzie, ukazac w pelnej krasie MIERNOTY i MARGINESU jaki soba reprezentujesz. to NADAL nie jest interpunkcja:D i na koncu wypowiedzi ZNOWU nie dajesz kropki... INTERPUNKCJA to sie nie tyle klania, ile krzyzem lezy, i ty, schozofreniczna trollico, probujesz poprawiac innych? zenujace.