Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne uczucie w podbrzuszu

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam pewien problem. Otóż miewam ostatnio takie dziwne uczucie w podbrzuszu jakby jakiś ciężar spoczywał w okolicach mojej macicy. Oprócz tego od czasu do czasu czuję taki jakby wiercący ból w okolicach blizny po cesarce którą miałam 7 i pół roku temu. Dni płodne wypadają mi mniej więcej 25-26 stycznia i mniej więcej od tamtego czasu mam to dziwne uczucie ciężaru na podbrzuszu i tego jakby wiercącego bólu. Co to może być? Czy to objaw PMS czy ciąży czy może jakiejś choroby? Ktoś pomoże?

Gość gość
rozrastajaca sie endomterioza w bliznie po cesarce.

Gość gość
A jak u ciebie z miesiączkami? bo jeśli masz bardzo obfite to może to być ucisk od mięśniaków.

Gość gość
Nie szukaj tutaj pomocy , idź do lekarza !!!!!!!!

Gość gość
Miesiączek nie mam obfitych a wręcz przeciwnie. Od kilku lat mam miesiączki 3-4 dniowe gdzie pierwszy dzień ledwo ze mnie leci drugi dzień normalny a trzeci dzień to takie plamienie bardziej które czasem przesuwa się na czwarty dzień. wcześniej cykl miałam 28 dniowy teraz kilka miesięcy mam cykle 27 dniowe. Czyli okres powinnam dostać 8 lutego. Wiem że to już niedługo ale te dziwne bóle i uczucie ciężkości mam od czasu dni płodnych a codziennie jest coraz gorzej. Do lekarza dostane się najwcześniej dopiero w czwartek bo wcześniej go nie będzie a nie mam możliwości wyjazdu bo sama jestem z dzieckiem i nie będzie miał się kto nią zająć. Acha dodam jeszcze że ostatni raz kochałam się w 7 dniu cyklu z zabezpieczeniem ale wiadomo nie zawsze to działa szczególnie że potem go wzięło na ręczne pieszczoty a nie umył łap. I nie wiem czy to ciąża czy choroba czy po prostu może jestem wyczulona przez tą sytuację i bardziej się wsłuchałam w swój organizm a to mogą być normalne objawy zbliżającej się menstruacji