Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boga nie ma. Ludzie są zwierzętami.

Polecane posty

Gość gość

Jedynie co ich odróżnia to większa świadomość, plus inteligencja. Ludzie żyją jak zwierzęta, walczą między sobą jak zwierzęta i są zwierzętami. Prawa natury, które istnieją i zachodzą w przyrodzie, przeczą miłości bożej. Bóg, o ile coś takiego jest, to jest to coś w rodzaju konstruktora, programu, niekoniecznie dobrego. Ja tutaj jestem tylko w jednym celu, oczywiście nie zamierzam zakładać rodziny, itp, ale gdyby nie mój cel, który mnie tutaj jeszcze trzyma, to po prostu bym się zabił i nigdy więcej nie chciałbym się ponownie urodzić.

zamknij ryj satanisto antychryscie protestancie dewocie obiboku

ateizm grzech cieezki jak s.faustyna powidziala z wizji o piekle duzo dusz w piekle ktore nie wierzyly w niebo lub niedowiezaly ze jest pieklo

Gość gość
Szukam ambitnych osób, które chcą sobie dorobić przy komputerze 1400zł. Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a ofertą wejdź na strone, zapisz się na listę i zobacz jakie to proste http://lukaszpawlowski.getleads.pl/jakzarobic

Gość Babcia Celina
No własnie trzeba cie kablem zlać

Gość gość
Ja nie wiem czemu Bog dopuszcza tyle cierpienia skoro nas kocha.

Gość Babcia Celina
po d***e i po karku do krwi a potem zabic

Bóg nie napuszcza to my sami sie gnebimy zyjac w grzechu i sami decydujemy ze chcemy ranic innych

Bóg nie napuszcza to my sami sie gnebimy zyjac w grzechu i sami decydujemy ze chcemy ranic innych

Gość gość
00:15 Gdy widzę takie pytania to już wiem że człowiek nie zna sensu czegoś w co teoretycznie wierzy... Ręce opadają.

Gość gość
Bóg istnieje, tylko nie jest taki jak podają religie. Religie to wyobrażenia ludzi. Bóg jest po prostu zły i stworzył świat takim jakim jest, oraz nas, żebyśmy cierpieli i skręcali się tutaj z bólu. Dlatego większość wypiera fakt jego istnienia, bo tyle zła dzieje się na świecie, że gdyby istniał to niby nie powinien na to pozwolić, ale on właśnie celowo stworzył świat takim, a im lepszym ktoś jest człowiekiem tym bardziej bóg go nienawidzi i zsyła na niego cierpienia. Za to źli ludzie są jego ulubieńcami i po śmierci trafiają do raju, a dobrzy trafiają do kamieniołomów, albo supermarketu polskiego do pracy na kasie po śmierci w wymiarze godzin 16 na 24

Gość gość
dziś to mi wytlumacz pozwalasz znecac sie na kims kogo kochasz?

Gość gość
no i nie odpowie :P

Gość gość
Bóg istnieje, też jest zwierzęciem. Rozważaliście taką możliwość?

Gość gość
martyna 33 to na bank jehowa