Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On i jego znajomy

Polecane posty

Gość gość

Pierwszego mezczyzne poznalam pol roku temu. Poczatek byl obiecujacy ale on jest skomplikowany i boi sie bliskosci po zlych doswiadczeniach.Jestem cierpliwa ale ile mozna czekac. Nie widywalismy sie czesto i zaskoczyl mnie zaproszeniem na impreze. Tam poznalam jego dobrego znajomego i sie okazalo ze fajny facet i "normalny". Nie wiem co robic. W sumie mam jeszcze jakies uczucia do niego ale widze ze nie ma to sensu a z drugiej strony nie moge zapomniec jego znajomego bo rozumielismy sie bardzo dobrze. On to tez zauwazyl bo po imprezie napisal ze najwyrazniej dobrze sie z jego znajomym dogadalam. Pytalam co ma dokladnie na mysli ale nie odpowiedzial i teraz milczy. Co robic? Na razie nie kontaktuje go bo sama nie wiem co to ma znaczyc i moze po prostu lepiej "zniknac". Nie wiem Jak faceci w takiej sytuacji reaguja.

Gość gość
Może ten znajomy pochwalił się jemu że was coś więcej łączy , stąd stwierdzenie że dobrze się dogadaliście .

Gość gość
Jak nie jest głupi i ślepy to napewno widział że coś jest na rzeczy

Gość gość
Jak chcesz rozwiać swoje wątpliwości,dowiedzieć się prawdy, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna.Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Moja kolezanka tez byla na imprezie i powiedziala ze widac bylo ze jego znajomy sie mna interesuje. On pytal sie tez mnie skad sie znamy i jak dlugo. Byl prawie caly czas przy mnie bo "moj" facet byl dziwny, malomowny no i pewnie zawinal ogon bez "walki". Przyzwyczai sie ze na imprezie nie bylam swiadoma ze ten znajomy sie mna specjalnie interesuje bo wiekszosc czasu zastanawialam sie dlaczego "moj" facet tak dziwnie sie zachowuje. On bardzo chcialam mnie zobaczyc a potem mnie unikal. Co za logika?

Gość gość
To teraz jeden i drugi beda cie unikać jak sie dobrze znają

Gość gość
Jego znajomy zna tylko moje imie wiec nie oczekuje zadnego kontaktu. Chyba zeby o to go zapytal ale watpie. Ja tez nie mam zadnych jego namiarow.

Gość gość
Pewnie go znajdziesz w znajomych swojego na tym Facebooku

Gość gość
To ten drugi Nie zapytał o nr tel. Ani o nazwisko, żeby Cie znaleźć na fb? Ile czasu minęło od tej imprezy?

Gość gość
Szukam ambitnych osób, które chcą dorobić sobie 1400zł przy komputrrze. Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a ofertą wejdź na strone, zapisz się na listę i zobacz jakie to proste w wiadomości email http://lukaszpawlowski.getleads.pl/bezinwestycji-33661/

Gość gość
Nie ma go na Facebooku. Ja przegapilam sprawe na tej imprezie kompletnie. Siedzialam pod koniec imprezy obok tego znajomego i fajnie rozmawialismy a "moj" facet powiedzial ze idzie i czy my sie jeszcze zostajemy. Ale ja powiedzialam ze tez ide i wyszlismy w trojke z imprezy.

Gość gość
Wejść koleżankę napuść na swojego chlopaka ze wpad jej w oko itd i nr telefonu juz masz

Gość gość
No to jeśli on nie chciał wymienić się numerami to słabo...może po prostu był miły i tylko fajnie mu się z Toba gadalo. Ten pierwszy tez jaki Toba oczarowany nie jest, to często wymowka, zranienie przez inna i strach przed zaangażowaniem, zaufaniem bo możesz być pewna, ze jak pozna inna i sie zauroczy to od razu się z Nia zwiąże i nie będzie sie asekurowal ;) .Znacie sie już pol roku i dalej nie idzie naprzód, po prostu on nic nie czuje do Ciebie ale trzyma Cie w rezerwie. Takie moje zdanie. Lepiej zdystansuj się od tego pierwszego, nie spotykajcie się a tego drugiego może jeszcze gdzieś spotkasz na imprezie, może on jeszcze znajdzie drogę do Ciebie żeby się skontaktować i to sie rozwinie. Po prostu na razie skup się na sobie, czas ro rozwiąże. Może ani jeden ani drugi, a wkrótce spotkasz fajnego trzeciego ;) kto wie...

Gość gość
Na tym pierwszym facecie juz mi nie zalezy ale on jest jedyna mozliwoscia zeby spotkac znow drugiego

Gość gość
No to mu powiedzieć prosto z mostu co i jak po co sie męczyć ale z drugiej strony nie chciałbym byc na miejscu twojego chlopaka taki kwit i to znajomy jego będzie go boleć oj będzie

Gość gość
On nie jest moim chlopakiem, mial duzo czasu zeby sie "wykazac". Ale i tak nie czuje sie w tej sytuacji dobrze. Nie chcialabym zeby myslal o mnie zle a jego milczenie daje mi do zrozumienia ze cos jest nie tak. Tylko nie wiem czy mam wykazac inicjatywe czy czekac albo sobie odpuscilam.

Gość gość
Może se narazie odpuść poczekaj troche zeby ci gdzieś jakiejś opinii nie wyrobił a jak jesteś sympatyczną ładną kobietą to nowyznajomy poczeka

Gość gość
Poniewaz milczy napisalam wczoraj wieczorem die niego co u niego slychac. Chce najpierw dobrze "zakonczyc" nasz etap i zobacze co dalej. On nie odpowiedzial i to moze potrwac als nie chce zeby miedzy nami zakonczylo sie cisza i nieporozumieniem.

Gość gość
No i jak sytuacja pisaliśmy wcześniej

Gość gość
Dopiero przeczytałem i dobrze na spokojnie wszystko