Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ann034

Przestaje mu zależeć

Polecane posty

Gość Ann034

Hej :) poznałam w pracy fajnego chłopaka na początku rozmawiał ze wszystkimi tak samo.. potem często zaczął odpowiadać na moje snapy aż w końcu przeniosło się to na rozmowy Facebooku. Pisaliśmy często dużo emotikonek chęci a w pracy tak jak zawsze rozmawiał z każdym tak samo potem w pracy zauważyłam że mówił często do mnie i zaczepiał :) a potem nagle wszystko ucichło.. na Facebooku nie rozmawiamy na snapie tez a w pracy znów rozmawia jak z innymi już nie zaczepia. Ma sesje to tym bardziej jest wyłączony i tez wspominał ze ma dziwny okres w życiu ale jakoś ja czuje wewnętrznie ze po prostu przestałam mu się podobać.. co zrobić aby znów był taki miły i zainteresowany mną :( ???

Gość gość
Odwidzialo mu sie czego nie rozumiesz ?

Gość gość
Ma inna. A to ze pisal na fb nic nue znaczy. Traktuje cie jak znajoma z pracy, a ty myslisz ze on zakochany.

Gość gość
10.18 tez tak myślę. Może ma dziewczynę a z Toba chciał tylko poflirtowac, sprawdzić czy na niego lecisz, podbudować sobie ego.

Gość gość
Jak chcesz rozwiać swoje wątpliwości,dowiedzieć się prawdy, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna.Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Szczera rozmowa powinna rozwiać wątpliwości. Tylko trzeba się na nią zdobyć. Po co snuć domysły? Może okazać się, że tworzysz w swojej głowie jakieś nieprawdziwe scenariusze.

Gość gość
To znajdz innego i niech tamten zobaczy ciebie z nim hihi

Gość gość
11.41 oo właśnie. U mnie nieraz juz to działało bo faceci to psy ogrodnika, ale działało na chwilę, bo związku z tego i tak nie było. Dla własnej satysfakcji, pokaz się z jakimś kumplem żeby tamten to widział, pokaz ze dobrze się z nim bawisz.

Gość gość
Takie teksty o rzekomych "dziwnym okresie w życiu" to stara śpiewka facetow, zeby spławić dziewczynę ;)

Gość gość
To nie baba z okresem.

Gość gość
znajdz innego

Gość Ann035
Po prostu odpuszczę, ale jak czasem się uśmiechnie albo puści oczko to aż miło. Nie mogę tak olać bo wtedy wgl przestanie ze mną gadać nawet po przyjacielsku. Będę obojętna po prostu :) chociaż fajny jest kurde.. No ale co zrobię na przymus nie zatrzymam