Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wpadłem w sidła pięknej blondynki

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Mam 25 lat, ona 20. 2 miesiące temu poznałem ideał kobiety. Długie blond włosy, niebieskie oczy, spory biust, idealna talia, długie nogi, przeszywający wzrok, tancerka. Zagadałem. Ona trzymała dystans. Tak kusząco się uśmiechała i bawiła kosmykiem włosów. Wkońcu uległa, podała mi swój numer. Pisaliśmy dłuższy czas. Namówiłem ją na klub 2 tygodnie temu. Przyszła w małej czarnej, szpilkach i pończochach, czerwone, wyraziste usta. Oszalałem. To co ta dziewczyna potrafi robić na parkiecie, działać na mężczyzn, kusić i prowokować to w głowie się nie mieści. Poprostu petarda, miss 2018. Totalnie straciłem głowę, zauroczyłem się wyglądem zewnętrznym ale i inteligencją oraz sprytem tej kokietki. Takiego ciśnienia i porządnia w życiu nie miałem! Chciałbym być blisko niej, przytulać.. Po spotkaniu pisała, że bardzo fajnie jej się ze mną rozmawiało, że świetnie się bawiła itp, a od wczoraj nie odzywa się. Wariuje po prostu. Zdaje sobie sprawę, że dla tej kobiety wielu straciło rozum, na ulicy nie da się przejść z nią nie zauważalnie bo wzrok spada odrazu na nią. Co ja mogę zrobić? Wpadłem jak gówniarz. Nie mogę przestać o niej myśleć. Kumple mówią Wałcz, że drugiej takiej nie spotkam, a jak mi się nie uda to, żebym dał jej numer. No poprostu sztos. Zaaranżować coś romantycznego? Wiem gdzie mieszka. Tylko kobiety co odwalić, żeby ścięło ją z nóg? Co na was działa? To nie jest kobieta taka jak wszystkie, ona może mieć każdego więc naprawdę co wielkiego musi to być. Pozdrawiam :)

Gość gość
Zapros ja na rybe.

Gość gość
Skąd wiedziałeś, że miała na sobie pończochy?

Gość gość
Wałcz, wałcz albo warcz.

Gość gość
Nikt nie umie pomoc jak zwykle :(

Gość gość
Proszę o pomoc , a nie analize mojego stylu pisania. Kwiaty to rzecz przereklamowana. Nie mam pojęcia co mógłbym wymyślić.

Gość gość
ale zenada, ze pytasz o takie rzeczy na Kafeterii :O dziecko jeszcze jestes

Gość gość
Szukam ambitnych osób, które chcą dorobić sobie 1400zł przy komputrrze. Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a ofertą wejdź na strone, zapisz się na listę i zobacz jakie to proste w wiadomości email http://lukaszpawlowski.getleads.pl/jakzarobic/

Gość gość
To moze podaruj jej cos innego, co bedzie nosic przy sobie i jak spojrzy to pomysli o Tobie