Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vbnml

Pytanie dotyczące osiemnastki

Polecane posty

Gość vbnml

Mam 17 lat i za kilka miesięcy będę miał osiemnastkę. W sumie cieszę się, bo wkraczam w dorosłość, ale jakoś nie ciągnie mnie do zrobienia z tego powodu imprezy. Jestem osobą, która lubi pójść od czasu do czasu na jakąś domówkę i trochę wypić, jednak na robienie własnej imprezy nie mam zbytnio ochoty. Prawdobnie mi powiecie, że jest to moje życie i sam powinienm podejmować dezycje, jednak założę się, że niedługo znajomi będą mnie wypytywać, czy już zaczynam jakieś przygotowania, kogo zamierzam zaprosić itd. No i co mam im powiedzieć? Że nie zamierzam robić imprezy, bo mi się nie chcę? Strasznie nie lubię, gdy ktoś mnie wypytuje o takie rzeczy typu: "a czemu tego nie robisz?" albo "a czemu nie chcesz iść?". Naprawdę nie wiem, co w takiej sytuacji będę musiał im odpowiedzieć. I jeszcze jedna rzecz; czy uważacie, że nierobienie osiemnastki jest dziwne? PS. przepraszam za kategorię, ale nie wiedziałem do jakiego tematu to wrzucić.

Gość gość
Nie jesy dziwne. Dziwny jest niepisany nakaz robienia imprezy. Nie tylko Tobie sie nie chce.

Gość gość
Nie musisz robić. Choć pewnie wtedy wiele osób nie zaprosi z kolei ciebie ma swoje imprezy. Tak to już jest.