Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mogło się stać ze się wycofał?

Polecane posty

Gość gość

Dobrze się dogadywaliśmy, spotkalismy kilka razy, wydawało mi się że spotkania były udane, dzwonił do mnie codziennie i nagle się wycofał? Napisze tylko smsa raz na 3 dni, zapyta co u mnie, kilka smsów i koniec. Nie wiem o co chodzi. Miał ktoś podobnie?

Gość gość
tobie sie wydawalo ze sie dobrze dogadywaliscie, a facet stwierdzil ze to nie to...

Gość gość
Poznał kogoś innego z kim się lepiej dogaduje, a do Ciebie się jeszcze odzywa, bo może jest niezdecydowany albo trzyma Cię w rezerwie gdyby z tamtą mu się nie udało. Lub zwyczajnie ma coś ważnego na głowie i ma mniej czasu. Możesz zaproponować spotkanie. Czemu nie wyjdziesz z inicjatywą? Nie możesz się troszkę wykazać, postarać?

Gość gość
W takiej sytuacji spotkanie chyba nie wchodzi w grę. Jestem niemal przekonana , że odmówi, powie, że nie ma czasu . Widzę ze coś jest nie tak więc nie będę się narzucać. Poprzednie spotkania on proponował, teraz nie poruszy tematu więc wychodzę z założenia , że nie chce. I do tego ten ograniczony do minimum kontakt....

Gość gość
no to ty tez sie wycofaj. Sama widzisz na czym stoisz.

Gość gość
Jeżeli tylko on proponował spotkania, a ty nic, to olał królewnę z drewna.

Gość gość
20.05 tez tak myślę

Gość gość
Jeśli tylko on się do tej pory starał to może zrezygnował, bo szkoda mu czasu jak nie widział z Twojej strony wzajemności. Wyjdź z inicjatywą. Nic nie stracisz, a możesz zyskać. Nie może być tak, że tylko jedna strona się stara i angażuje. Trzeba też się samemu okazać zainteresowanie, a nie tylko łaskawie zgadzać się na adorację.