Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zaczynanie relacji damsko męskich w późniejszym wieku ma mało sensu....

Polecane posty

Gość gość

Bo nie dość, że panny, wśród których człowiek szuka, co raz bardziej nadgryzione zębem czasu. To jeszcze, zamiast na I-szych randkach gadać na luzie o pierdołach, zainteresowaniach itd, musi się spowiadać ryczący czterdziechom ze swoich zarobków i tego, co do tej pory porabiał w życiu... To tak, jakby zapłacić większą cenę za gorszy produkt, czy tam usługę:D

Gość gość
Jak nie masz nosa do okazji zostają ci resztki z przeceny Dodam, ze sam tez jesteś już mało cennym produktem Ale dziwi mnie ze sam się wyrzucasz na śmietnik zamiast np. Poszukać dobrze odrestaurowanych cennych antyków za okazyjna cenę

Gość gość
20:56 - Wolę świeże nowinki od antyków. Antyki się sypią pod tanami fornitury:D Nie dziękuję:)

Gość gość
Oczywiście starszy facet może sponsorować dwudziesto parolatkę, jak radzi Kotoński, ale czym to się różni od prostytucji?:)

Gość gość
Daj sobie siana z takimi relacjami bedziesz robil jak jelen na jakies paniusie ktore cie tylko beda mamic. A te w pozniejszym wieku to maja juz zycie poukladane i bedziesz dla nich tylko porfelem.

Gość Teppic   No1
Ale w czym problem, skoro relacje można zawiązywać z partnerami w różnym wieku? :) Wybierasz przedział wiekowy, który ci odpowiada i tam łowisz. No, powyżej linii łamania prawa rzecz jasna.

Gość gość
Zony to sie szuka wsrod mlodych kobiet 15- 25

Gość Monia S

Zobaczcie! Marek Kotoński aka Radio Samiec obraża kobiety nazywając je od najgorszych! Od szmat, bakterii, loch, ciasnych świń, itd.
https://www.youtube.com/watch?v=EbRrQ8_MNww

zgłaszajcie jego kanał, zaznaczając pod tą audycją "mowa nienawiści", kliając zgłoś! On obraża kobiety i feministki nazywając je od bakterii! Inne jego filmy też zgłaszajcie! 

Gość Ona

Widzisz... A ja sie w wiwku 29 lat zauroczylam szczerze w 41latku i nie interesowało mnie to ile on zarabia ani czym jezdzi... Choć sam sie chwalił ile zarabia, nie interesowalo mnie to... Chciałam go poznać jako człowieka. Niestety okazal sie chamem.