Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaja Merr

Problem z paznokciami u stóp

Polecane posty

Gość Kaja Merr

Nęka mnie od jakiegoś czasu wstydliwy problem związany z paznokciami u stóp. Chodziłam regularnie na basen i podejrzewam, że właśnie tam nabyłam się grzybicy paznokci. Muszę koniecznie coś zaradzić i oczyścić paznokcie, bo nie mogę chodzić na basen, a latem będę się wstydzić chodzić w otwartych butach. Gdzie się udać, kto pomoże??

Gość gość
Szukam ambitnych osób, które chcą dorobić sobie 1400zł przy komputerze. Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz. W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a ofertą wejdź na strone, zapisz się na listę i zobacz jakie to proste http://lukaszpawlowski.getleads.pl/jakzarobic

Gość Pola Neg
Mój mąż miał podobny problem, też załapał grzybicę, która wprost zniszczyła paznokieć u dużego palca. Chodził do dermatologa w NFZ, ale nie pomogło na tyle skutecznie, żeby mógł odetchnąć od tego problemu. Koleżanka zarekomendowała mi klinikę w Poznaniu ProDerma, która oferuje szeroki arsenał możliwości w zakresie dermatologii i medycyny estetycznej. Mąż udał się najpierw na konsultacje, podczas której fachowo lekarz przeprowadził ocenę, zdiagnozował problem i ustalił sposoby leczenia. Oczywiście płytka paznokcie musiała być zdjęta i oczyszczony palec. Długie leczenie nowym preparatem i zabiegi regenerujące. Efekt jest zaskakujący, problem wyleczony, nowy paznokieć wyrastający prezentuje się pięknie. Polecam fachowe i profesjonalne podejście w tym gabinecie.

Gość gość
Idź do dermatologa albo kup jakiś preparat na grzybicę paznokci w aptece np Pirolam , oprócz tego wyrzuć wszystkie stare buty, papcie i skarpety . Mocz stopy w wodzie z Listerine do płukania ust, smaruj paznokcie olejkiem z drzewa herbacianego na przemian z octem jabłkowym. Paznokcie bardzo długo rosną więc leczenie bez zrywania płytki potrwa około roku by cały chory paznokieć zrósł .

Gość Sylwia _42
Polecam profesjonalny gabinet Proderma w Poznaniu, ul. Wyłom. Właśnie skorzystałam z usług tej klinki, ponieważ miałam ten sam problem. Nie było problemu z wykonaniem zabiegu, fachowe podejście lekarza, miła obsługa, ceny przystępne. Polecam

Gość Romka9
Ja mam problemy z łamliwością i rozdwajaniem paznokci u rąk oraz zauważyłam na dużych palcach u nóg objawy grzybicy, co mnie bardzo zaniepokoiło. Postanowiłam pójść z tym do Prodermy, w której od lat korzystam z zabiegów pielęgnacyjnych twarzy i na szyi. Pokazałam pani doktor moje przypadłości i zaproponowała mi zabieg oczyszczający płytkę paznokciową oraz leczenie farmakologiczne. Po wykonaniu zabiegu i stosowaniu zaleceń w zakresie higieny i leczenia farmakologicznego widzę efekty. Co specjalista, to specjalista, polecam usługi w Prodermie, bo podejście do problemów jest bardzo profesjonalne.