Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sąsiadka skarży się na hałasy a sama uprawia głośno sex

Polecane posty

Gość gość

Pode mną mieszka sąsiadka która właśnie po raz kolejny przyszła prosić o ciszę bo jej rzekomo lampa sufitowa lata a rano idzie do pracy. U mojego dziecka są koleżanki które nocują. Głośno rozmawiały i się śmiały leżąc już w łóżku. Fakt, mogłam zareagować i uciszyć dzieci ale straciłam poczucie czasu i nie wiedziałam że już jest po 23:00. Zaczęła się pluć że to już nie pierwszy raz jej zakłócamy ciszę. To ja jej w odwecie mówię że u niej też jest nieraz głośno...a ona z wytrzeszczem do mnie 'słucham?..słucham?'..głupa udawała czy co? Pod pokojem mojej córki ta młoda siksa sąsiadka ma łóżko. Za każdym razem jak uprawia sex ze swoim facetem słychać jęki, trzeszczące łóżko i nawet wiem kiedy dochodzi. Miałam jej to powiedzieć ale ugryzłam się w język bo nie chciałam jej kompromitować. Mieszkam tu od 3 lat i jest to kamienica. Dziwi mnie to że tutaj wszystko słychać jak w blokach co robi sąsiad za ścianą. Czy mam prawo w swoim mieszkaniu głośniej się śmiać, robić pranie i chodzić po mieszkaniu po 22:00? Czy to sąsiadka powinna sobie sufit wyciszyć jak jej tak przeszkadza? Nie wiedziałam w jakim dziale to zamieścić. Laska ma może 25 lat a zrzędzi jak stary dziad. Jeszcze wspomnę że do 2:00 w nocy wczoraj ze swoim facetem urzędowała i jakoś mi to nie przeszkadza a ta sie o wszystko czepia.

Gość gość
Powinnaś jej zwrócić uwagę na seks. Gdy będzie uprawiać seks w nocy pójdź do niej, zapukaj w drzwi i zrób taką samą burdę jaką ona Ci urządziła.

Gość gość
No niby tak, ale mi to w sumie nie przeszkadza :D Jestem starsza od niej a tak nie zrzędze jak ona. Ostatnio może przegięłam bo skręcałam meble i czasem stukłam młotkiem. Znowu straciłam poczucie czasu a było już po 0:00 i słysze dzwonienie do drzwi. Nie otwarłam bo mi głupio było. Przecież nie robie tego specjalnie. Nie robie żadnych imprez ani nie sprowadzam znajomych do mieszkania. Żyję w miare spokojnie. Czasem się zdarzą urodziny córki to wtedy wiadomo że jest głośniej jak zaprosi znajomych. Albo jak potrzebuję dziurę w ścianie zrobić to tylko wtedy hałas ale to w dzień i rzadko. Ja się boje nawet wieczorami pralkę włączyć żeby nie hałasować. A tej wiecznie coś nie pasuje. Jak jej nie pasuje to niech se sufit wyciszy.

Gość gość
Hehe nie podnieca Cie jak słuchasz tych jekow. Tez tak miałem ale sie niestety wyprowadzili

Gość gość
Już młoda 25letnia siksa się puszcza wstyd

Gość gość
Bo to zboczona baba tyle jej seksy w głowie normalni ludzie grają w warcaby a nie uprawiają sex

Gość gość
Ta nasza sąsiadka to tak jeczala i krzyczała ze mi stawał Zaraz i podsluchiwalem

Gość gość
Szok

Gość gość
Słuchaj moim zdaniem powinnaś powiedzieć jej o tym głośnym sexie Tak jak ona przychodzi i sie czepia bo dzieci tak ty powiedz o tym co ty słyszysz za ściana W tych czasach niema tematów tabu wiec jak ktoś głośno uprawia sex możesz iść i powodziec

Gość gość
Chyba ze Cie to kręci i sama sie zabawiasz słuchając tych jekow

Gość gość
Słuchajcie! Nie uwierzycie mi wstyd jak cholera. Dziś po 21 znów ta sąsiadka zaczęła uprawiać głośno seks, więc posłuchałam waszej rady i poszłam pukać do ich drzwi by zrobić im na złość... i otworzył jej facet, pół nagi z owiniętym ręcznikiem w biodrach... było widać stojącego penisa przez ten ręcznik. Nie wiem jak to się stało, ale spojrzał na mnie, ja na niego i złapał mnie za rękę mówiąc "chodź"... wciągnął mnie do środka i zaczęlśmy we trójkę uprawiać seks... dosłownie 30 minut temu wróciłam do siebie do mieszkania od nich... ja nie wiem jak to się stało, wiem, że mi nie uwierzycie... wstyd jak cholera, jak ja im w oczy spojrzę na klatce schodowej. :/

Gość gość
A ten głośny seks też uprawia o północy, jak Ty stukanie młotkiem?

Gość gość
Nie wierze

Gość gość
wow! nieźle :D

Gość gość
Wierzycie w to ? Jeszcze po godzinie 00 pisała post a teraz napislaa ze po 21 uprawiała z nimi sex helloooo

Gość gość
Ile płacą za te zmyslone historyjki?

Gość gość
00:38 to pisał jakiś fejk. W sumie to nie wiem o której uprawiają sex bo nie patrze na zegarek i mnie to tam zwisa i powiewa co robią za ścianą. Mogą mieć nawet muzyke na cały regulator i mnie to nie rusza. Nie chce być dla nikogo uciążliwa i zastanawiam się czy to ja powinnam wygłuszyć podłogę czy sąsiadka sufit

Gość gość
zamiast być zazdrosna to ty TEŻ uprawiaj seks i krzycz i stękaj głośniej niż ona, tylko wtedy wygrasz z nią tą wojne

Gość gość
Nie mam z kim :)

Gość gość
Tracisz rachube czasu, nie patrzysz na zegarek... Moze czas zaczac?

Gość Nie uprawiam sexu
Jak można sex uprawiać trzeba mieć coś z głową chyba i jeszcze wyć przy tym opanujcie się ludzie