Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem jeszcze dziewicą. Doszło pomiędzy mną a chłopakiem do obierania się o siebie oboje byliśmy w ubraniach. Moja miesiączka była mniej obfita niż zazwyczaj. Jednak dostałam ja w terminie i brzuch bolał tak jak zawsze. Testy negatywne. Czy mogę być w ciąży. Dlaczego miesiączka była mniej obfita?

Gość gość
nie

Gość gość
Serio ? Pomysł logicznie jak niby miałabyś zająć w ciążę przez ubranie? Jak do wytrysku nie doszło? Gdybyście obcierali się bez ubrań to szansa na ciążę jakąś minimalna by była.

Gość gość
Telefon Zaufania i NETporadnia dla osób w nieplanowanej ciąży a także tych z doświadczeniem aborcji Jeśli… - obawiasz się, że jesteś w ciąży, - nie planowałaś ciąży, a stało się… - rozważasz aborcję, - miałaś aborcję, … i przeżywasz w związku z tym trudności, którymi nie masz się z kim podzielić skontaktuj się z nami. Jesteśmy dla Ciebie codziennie od 18.00 do 23.00. Telefon - Chat – Email tel.: 586 915  915 email: kontakt@netporadnia.pl chat: http://www.netporadnia.pl/ Porady w Netporadni są bezpłatne. Gwarantujemy pełną dyskrecję.