Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stara panna ma pytanie do innych starych panien

Polecane posty

Gość gość
18:07 Eeee wcale nie prawda. Te co wybrzydzają, w końcu trafiają na swojego księcia. A te co nie wybrzydzają, wchodzą w związki z pierwszym lepszym, który je zechciał, a potem jest płacz. Z resztą nawet tu ile napisało zakompleksionych kobiet, które w życiu nie wybrzydzaly, bo nie wupierzyly w siebie i do dziś są same. Ja tam zawsze mówię młodym dziewczynom, aby wybrzydzaly z glową, to dobrze na tym wyjdą. A z resztą to samo można powiedzieć o starych kawalerach. Są sami bo wybrzydzali. Już nie wierzę, że żadna w życiu ich nie chciała. PEWNIE TA im nie pasowała, bo z nadwagą, tamta za stara, bo już ma 30 lat, tamta znowu brzydka, jeszcze inna głupia, a jeszcze inna po rozwodzie. Wybrzydzałi, czekali na super laski i obudzili się po latach w stanie staro kawalerskim, a zamiast przyjrzeć się sobie krytycznie, to winę zwalaja na kobiety, że zbyt wybredne. Jak czytam tekst facetów, którzy są sami bo niby to kobiety mają za wysokie wymagania, to wiem, że to jakiś Buzek, albo narcyz czy coś jeszcze innego. Poza tym są mężczyźni, którzy są w zwiazkach czyli jakimś cudem spełniają wymagania swoich partnerek.

Gość gość
No chyba nie wszystkie takie szczęśliwe jak czytam odpowiedzi, a 25 latka to raczej nie stata panna.

Gość gość
Jeszcze moze i nie, ale juz niedlugo :):) lepsze stare panny niz grzebiace w rozporkach desperatki

Gość gość
Eeee wcale nie prawda. Te co wybrzydzają, w końcu trafiają na swojego księcia. A te co nie wybrzydzają, wchodzą w związki z pierwszym lepszym, który je zechciał, a potem jest płacz. ZGADZAM SIE I PODPISUJE POD TYM x Ja 32, nigdy nie wdziałam siebie w roli matki i żony gotującej obiady i piorącej męzowi panu i władcy śmierdzące gacie. :D x miałam 4 poważne związki z burakami, zraziłam się do facetów strasznie tak naprawde poza szczegółami oni się iedzy sobą nie różnią, wszyscy na jedno kopyto , ze wszystkimi jest tak samo dlatego dziewczyny - bierzcie zawsze bogatego przystojniaka z manierami A lepiej być naprawde samemu niż męczyć się ze starym capem Bycie samą = robisz co chcesz kiedy chcesz i z kim chcesz :)

Gość gość
18:31. A kto jest niby taka desperatką. Pracowałam z paroma starymi panami (nie pisze o 20 i 30 parolatkach) - bardziej zgorzchniałych kobiet od nich nie znałam, a do tego każda z kotem o którym mówiły mój syneczek.

Gość gość
Tak jest, nawet brzydkich facetow ptaki swedza i taki tez wczesniej czy pozniej zdradzi. Lepiej zaznac cudownych chwil z ciachem, a moze akurat ptaka bedziesz miala tylko dla siebie, kto wie :)

Gość gość
W każdej grupie są zgorzkniali ludzie. Może to są samotne stare panny i kawalerow8e, Może nieszczęśliwe mężatki może nieszczęśliwie żonaci. Może są to rozwodnicy i rozwodki, wdowy i wdowcy. I od wieku też to nie zależy.

Gość gość
Moga byc zgorzknienia te ze wzgledu na wielkosc ptaka :)

Gość gość
Też prawda ;)

Gość gość
Ugruntowane zgorzknienia, bo po powiększeniu nadal sa obecne, może powiększenie było duże ale nadal w porównaniu do innych są wyraźne dysproporcje?

Gość gość
:):) ze wzgledu na piersi nie, bo wszystkie sa piekne :) oprocz zwisajacych do pepka :)

Gość gość
Burak zawsze ma wyglad wsiura. Prostacka geba i przygarbiona postura. To moja fraszka :);)

Gość gość
"miałam 4 poważne związki z burakami" x Wybacz, ale nie najlepiej to świadczy o tobie :O

Gość gość
Zeby miec cztery powazne zwiazki, to trzeba nic w zyciu nie robic, tylko latac za facetami.

Gość gość
Nie lata lam. Nawet ich nie chciałam. to oni latali za mną. poza tym oni okazali się zwykłymi burakami. gdyby wiedziała jacy są naprawde to przecież nie traciłabym tylu lat na nich...

Gość gość
18:09 Jak się ma 25 lat to generalnie jest się szczęśliwym. O tym że jesteś szczęśliwa będąc sama możesz powiedzieć za jakieś 20 lat.

Gość gość
Tak sie konczy wiazanie z facetem, ktorego sie nie chce. Ile ty mialas lat? Nie wiedzialas, ze tak sie nie robi?

Gość gość
20:03 rozczaruje Cie, bo wiem, co to jest kilkuketnia depresja. Takze mlody wiek o niczym nie swiadczy. Poza tym, czterdziestoletnie kobitki, jesli sa zadbane, maja wziecie u mlodszych od siebie 10,15,20 lat. Jakies pytania? :D

Gość gość
20:02 Widocznie źle wybierałaś mężczyzn- Twój pech.

Gość gość
ja chyba wiem dlaczego tylu ludzi zostaje singlami. Trudny charakter, skłonność do agresywnych zachowań, wulgarni, niedojrzali, pomimo przekroczonej trzydziestki. Syfiarze, imprezowicze, niezdolni do funkcjonowania w rodzinie. Taki ktoś nie wychowa dzieci, bo sam jest beznadziejny, więc lepiej, żeby się nie rozmnażał

Gość gość
a ja nie jestem szczesliwa, chciałabym sie kims zwiazac, tym bardziej ze nigdy nikogo nie mialam

Gość gość
gość dziś Przecież to, czy ktoś jest burakiem, wychodzi bardzo szybko, wystarczy, że trochę przestanie udawać ;]

Gość gość
i jest mi smutno :(

Gość gość
20:56 Tak, ale ile takich kobiet siedzi dalej z tym burakiem. Przymyka oczy, udaje, że jest dobrze. Tak się kończy, jak się nie ma wymagań.

Gość Zuzanna Amelia  æ
W odpowiedzi na pierwsze pytanie tematu - Tak spodziewalam sie.

Gość gość
Zuza a dlaczego?

Gość gość
Do tej, co jej smutno: a ile masz lat? Moze wyolbrzymiasz?

Gość gość
gość dziś 35 lat i zerowe zainteresowanie ze strony facetów, nigdy nikt mnie nie zaprosił na kawe. Xxx Ja cie moge zaprosic. Na poczatek na ta wirtualna.

Gość gość
21.14 Mam 25 lat ale na koncie zero związków...i raczej tak już zostanie.